Järvi-Suomi Goes Möksä 29.-30.4.

Vappuviikonloppuna avataan Järvi-Suomen lukiolaisten mökkeilykausi, sillä JSP lähtee jälleen tien päälle ja suuntaa kohti Susiniemeä! Möksäksi ristitty, virallisesti Susiniemen leirimaja, sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Mikkelin keskustasta kauniin Puulaveden rannalla. Aloitetaan tapahtuma lauantaina 29.4. kello 13, ja sanotaan sunnuntaina heipat noin kello 12. Viikonloppu lukiolaisjengissä möksällä, taatusti mahdollisuus ja erinomainen sellainen. Lähde siis rohkeasti mukaan menoon ja tuu viettämään huippureissu!

Mitä viikonlopulta voi sitten odottaa? Ainakin tutustumista uusiin kivoihin tyyppeihin, uusia ystäviä alueemme eri lukioista, saunomista, kokkailua, sekä muuta rentoa mökkichillailua ja hauskoja hetkiä. Lauantaina suunnitellaan ja kuvataan myös yhdessä piirillemme esitys Lukiolaisten Liiton perinteiseen Maakuntien parhaat -kisaan.

Tapahtuma on ilmainen (osallistujille tarjotaan kaikki viikonlopun ruoat) ja alkoholiton. Majoittuminen tapahtuu neljän hengen huoneissa tai patjoilla sievästi siskonpedissä.

Ilmoittautuminen ja lisätietoa Facebook-tapahtuman “Lippuja saatavilla” -kohdan linkistä: https://www.facebook.com/events/442404229435947/

Jos et esim. käytä Facebookia, tässä linkki erikseen ilmoittautumislomakkeeseen:

https://docs.google.com/forms/d/1hYLW5cEwFZcJRLLl4WzbzJUUoIVueQt9NHxacu64xwo/

Nähdään möksällä!