Lukiolaiset hakee järjestösuunnittelijaa

Järjestön tiedotteet Rekry Uutiset

Haemme joukkoomme kekseliästä ja jämptiä

JÄRJESTÖSUUNNITTELIJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen työvapaan sijaiseksi 11.5.2020–31.12.2021.

Etsimme innostunutta ja skarppia tyyppiä vastaamaan Suomen Lukiolaisten Liiton valtakunnallisten koulutustapahtumien ja liittokokouksen järjestämisestä sekä järjestökenttämme koordinoinnista ja kehittämisestä.

Järjestösuunnittelijana suunnittelet ja toteutat erikokoisia tapahtumia lukiolaistoimijoille, tuet ja koulutat piiri- ja jäsenjärjestöjemme vapaaehtoistoimijoita johtamisessa ja yhdistyshallinnon pyörittämisessä, seuraat ja suunnittelet oman vastuualueesi taloutta sekä vastaat liittokokouksen käytännön järjestelyistä. Teet tiivistä työtä yhdessä lukiolaisten sekä muun järjestötiimin kanssa, joka yhdessä muodostaa nuorisotyön tehoketjun.

Valtakunnalliset tapahtumamme ovat laadukkaita, kokoavat yhteen satoja lukiolaisia eri puolilta Suomea ja sujuvat kuin rasvattu. Siksi järjestösuunnittelijalla täytyy pysyä pää kylmänä ja langat käsissä tiukassakin paikassa. Haussa on tapahtumatuotannon ja järjestötoiminnan osaaja, joka innostuu kehittämisestä, tarttuu toimeen ja osaa motivoida vapaaehtoistoimijoita niin itsensä ylittämiseen kuin hallinnon kiemuroiden huolelliseen hanskaamiseenkin.

Sinun ei välttämättä tarvitse olla valmis tapahtumatuotannon ammattilainen, mutta työssä onnistuminen edellyttää kokemusta ja näkemystä tapahtumien järjestämisestä sekä halua kasvaa nopeasti suuriin saappaisiin. Tarvitset lisäksi ymmärrystä järjestötoiminnasta ja yhdistyshallinnosta, paineensietokykyä, vuorovaikutustaitoja ja esiintymisvalmiuksia. Katsomme hyvällä kokemusta vapaaehtoisten kanssa työskentelystä, kouluttamisesta sekä opiskelija- ja nuorisojärjestötoiminnasta.

Tulevia kehittämisen kohteita ovat muun muassa tapahtumatarjonnan kokonaisvaltainen uudistaminen ja uusien harrastusmuotojen kehittäminen lukiolaisille. 

Oletko sinä etsimämme järjestötoiminnan työmyyrä ja monta lankaa hyppysissään sujuvasti pitävä tapahtumasankari? Hae meille töihin! Kivan työn lisäksi pääset osaksi mainiota työyhteisöämme ja sen seikkailuja sekä kehittämään omaa osaamistasi ja toteuttamaan villejäkin ideoitasi.

Itse työ ja myös työyhteisössämme viihtyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, huumorintajua ja uuden äärellä innostumista. Viidentoista hengen työporukassamme rento meininki ja joskus vähän höpsötkin jutut yhdistyvät tiukkaan ammattitaitoon ja tavoitteellisuuteen. Toivottavasti sellainen tapa tehdä töitä sopii myös sinulle!

Järjestösuunnittelijan työsuhde alkaa mahdollisimman pian. Toivomme joustavuutta perehdytyksen ajankohdista vallitsevan tilanteen huomioon ottaen. Tehtävä on täysipäiväinen ja työaika on 40 tuntia viikossa. Tehtävästä maksettava kuukausipalkka on 2666 euroa. Lisäksi tarjoamme erinomaiset työsuhde-edut (mm. lounasetu, työsuhdematkalippu, puhelinetu ja laaja työterveyshuolto) sekä ihanan työyhteisön. Työ sisältää ajoittain ilta- ja viikonlopputöitä.

Toimita hakemus ja ansioluettelosi viimeistään torstaina 16.4. klo 23.59  tämän lomakkeen kautta. 

Haastattelemme sopivimmat ehdokkaat lähtökohtaisesti tiistaina 21.4. ja keskiviikkona 22.4. etäyhteyksien välityksellä. Haastatteluun kutsuttavia pyydämme valmistelemaan myös kirjallisen tehtävän.

Lisätietoja tehtävistä antavat Suomen Lukiolaisten Liiton järjestösuunnittelija Matti Mannonen 8.4. klo 12–14 (p. 046 923 3003, matti.mannonen@lukio.fi) ja pääsihteeri Heikki Luoto 15.4. klo 11–13 (p. 050 368 8894, heikki.luoto@lukio.fi). Tsekkaa myös Lukiolaisten Facebookin tarinat 8.4., kun järjestösuunnittelija Matti kertoo työpäivästään!

Suomen Lukiolaisten Liitto (SLL) on lukiolaisten oma valtakunnallinen, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton edunvalvonta-, harraste- ja palvelujärjestö. Vuonna 1985 perustettu SLL on 50 000 jäsenensä voimin yhtä kuin lukiolaiset lukiolaisten asialla.