Lukiolaiset hakee järjestösuunnittelijaa

Haemme joukkoomme kekseliästä ja jämptiä

JÄRJESTÖSUUNNITTELIJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Etsimme innostunutta ja skarppia tyyppiä vastaamaan Suomen Lukiolaisten Liiton valtakunnallisista koulutustapahtumien ja liittokokouksen järjestämisestä sekä järjestökenttämme koordinoinnista ja kehittämisestä.

Järjestösuunnittelijana suunnittelet ja toteutat erikokoisia tapahtumia lukiolaistoimijoille, tuet ja koulutat piiri- ja jäsenjärjestöjemme vapaaehtoistoimijoita johtamisessa ja yhdistyshallinnon pyörittämisessä, seuraat ja suunnittelet oman vastuualueesi taloutta sekä vastaat liittokokouksen käytännön järjestelyistä. Työskentelet osana järjestötiimiä ja tiiviisti yhdessä lukiolaisten kanssa.

Valtakunnalliset tapahtumamme ovat laadukkaita, kokoavat yhteen satoja lukiolaisia eri puolilta Suomea ja sujuvat kuin rasvattu. Siksi järjestösuunnittelijalla täytyy pysyä pää kylmänä ja langat käsissä tiukassakin paikassa. Haussa on tapahtumatuotannon ja järjestötoiminnan osaaja, joka innostuu kehittämisestä, tarttuu toimeen ja osaa motivoida vapaaehtoistoimijoita niin itsensä ylittämiseen kuin hallinnon kiemuroiden huolelliseen hanskaamiseenkin.

Sinun ei välttämättä tarvitse olla valmis tapahtumatuotannon ammattilainen, mutta työssä onnistuminen edellyttää kokemusta ja näkemystä tapahtumien järjestämisestä sekä halua kasvaa nopeasti suuriin saappaisiin. Tarvitset lisäksi ymmärrystä järjestötoiminnasta ja yhdistyshallinnosta, paineensietokykyä, vuorovaikutustaitoja ja esiintymisvalmiuksia. Katsomme hyvällä kokemusta vapaaehtoisten kanssa työskentelystä, kouluttamisesta sekä opiskelija- ja nuorisojärjestötoiminnasta.

Oletko sinä etsimämme järjestötoiminnan työmyyrä ja monta lankaa hyppysissään sujuvasti pitävä tapahtumasankari? Hae meille töihin! Kivan työn lisäksi pääset osaksi mainiota työyhteisöämme ja sen seikkailuja sekä kehittämään omaa osaamistasi ja toteuttamaan villejäkin ideoitasi.

Itse työ ja myös työyhteisössämme viihtyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, huumorintajua ja uuden äärellä innostumista. Viidentoista hengen työporukassamme rento meininki ja joskus vähän höpsötkin jutut yhdistyvät tiukkaan ammattitaitoon ja tavoitteellisuuteen. Toivottavasti sellainen tapa tehdä töitä sopii myös sinulle!

Järjestösuunnittelijan työsuhde alkaa mahdollisimman pian. Tehtävä on täysipäiväinen ja työaika on 40 tuntia viikossa. Tehtävästä maksettava kuukausipalkka on 2636 euroa. Lisäksi tarjoamme erinomaiset työsuhde-edut (mm. lounasetu, työsuhdematkalippu, puhelinetu ja laaja työterveyshuolto) sekä ihanan työyhteisön. Työ sisältää ajoittain ilta- ja viikonlopputöitä.

Toimita vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi viimeistään torstaina 1.2.2018 klo 16:00 osoitteeseen rekrytointi@lukio.fi. Laita viestin otsikoksi “Järjestösuunnittelija” ja nimeä pdf-muotoiset liitetiedostot seuraavasti:

  • OMA SUKUNIMI – Hakemus
  • OMA SUKUNIMI – Ansioluettelo

Haastattelemme sopivimmat ehdokkaat lähtökohtaisesti tiistaina 6.2. ja keskiviikkona 7.2. toimistollamme Helsingissä. Haastatteluun kutsuttavia pyydämme valmistelemaan myös kirjallisen tehtävän.

Lisätietoja tehtävistä antavat Suomen Lukiolaisten Liiton pääsihteeri Saara Hyrkkö (p. 040 719 7604, saara.hyrkko@lukio.fi) ja järjestösuunnittelija Katri Laitinen (katri.laitinen@lukio.fi).

Suomen Lukiolaisten Liitto (SLL) on lukiolaisten oma valtakunnallinen, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton edunvalvonta-, harraste- ja palvelujärjestö. Vuonna 1985 perustettu SLL on 50 000 jäsenensä voimin yhtä kuin lukiolaiset lukiolaisten asialla.