Ida Nieminen Lukiolaisten uudeksi viestinnän harjoittelijaksi

Ida Nieminen, 24, on aloittanut viestinnän ja markkinoinnin harjoittelijana Suomen Lukiolaisten Liitossa 2. toukokuuta. Nieminen opiskelee journalistiikkaa ja mediatutkimusta maisteriohjelmassa Tampereen yliopistossa, ja hän on erityisen kiinnostunut myös sosiaalitieteistä. Opiskelun ohella Nieminen työskentelee freelance-toimittajana.

Niemisen innostus järjestöviestintää kohtaan heräsi harjoittelussa Mielenterveyden keskusliitossa. Hän on toiminut myös journalistiikan ainejärjestön Vostok ry:n sihteerinä ja markkinointivastaavana sekä tuutorina.

“Olen innoissani mahdollisuudesta päästä sukeltamaan syvemmälle opiskelijapolitiikkaan, järjestämään kivoja tapahtumia sekä suunnittelemaan juttuja yhdessä lukiolaisten kanssa”, Nieminen iloitsee.

SLL:n varapuheenjohtaja Jesse Saapunki vastaa liiton viestinnästä, markkinoinnista ja jäsenhankinnasta, joiden parissa Nieminen työskentelee tiiviisti harjoitteluaikanaan.

“Ida on upea lisäys viestinnän ja markkinoinnin tiimiimme, ja olen iloinen, että pääsemme työskentelemään hänen kanssaan. Innolla kesää kohti!” hehkuttaa Saapunki.

Niemisen harjoittelu kestää heinäkuun puoliväliin saakka.

 

Lisätietoja:

pääsihteeri Saara Hyrkkö, p. 040 719 7604, saara.hyrkko@lukio.fi