Klikkaa tästä ja liity jäseneksi!

Liittymällä Lukiolaisten Liiton jäseneksi saat ainoan lukiolaisille tarjolla olevan opiskelijakortin ja pääset käsiksi opiskelijoiden yhteisen etupalvelun Frankin alennuksiin. Näihin alennuksiin lukeutuu muun muassa VR:n ja Matkahuollon opiskelija-alennukset. Tuotamme myös lukiolaisten aikakauslehti Improbaturia sekä olemme aina valmiita auttamaan opiskelijaelämässä askarruttavissa kysymyksissä!

Vain 20 euron jäsenmaksulla saat käyttöösi kaikki yllämainitut jäsenedut ja digitaalisen opiskelijakortin! Halutessasi voit lisätä tilaukseesi myös muovisen opiskelijakortin tai kansainvälisen opiskelijakortin. Nyt liittymällä jäsenyytesi ja opiskelijakorttisi ovat voimassa 1.8.2018–30.9.2019. Muovisten opiskelijakorttien toimitus aloitetaan elokuun alussa 2–3 viikon toimitusajalla.

Kaikissa jäsenyyteen ja opiskelijakorttiin liittyvissä kysymyksissä voit laittaa meille viestiä osoitteeseen toimisto@lukio.fi! Jäsenpalveumme on kesätauolla heinäkuun ajan ja vastaa viesteihin tauon jälkeen saapumisjärjestyksessä.