Lukiolaiset etsii viestinnän ja markkinoinnin harjoittelijaa

Järjestön tiedotteet Rekry Uutiset

Haemme joukkoomme innostunutta ja oma-aloitteista

VIESTINNÄN JA MARKKINOINNIN HARJOITTELIJAA.

Suomen kiinnostavimman opiskelijajärjestön viestinnästä, jäsenhankinnasta ja markkinoinnista vastaavassa tiimissä on syksyllä reippaan ja kunnianhimoisen kisällin kokoinen aukko. Tule täyttämään se!

Harjoittelijana opit uutta ja saat ottaa itsellesi sopivan määrän vastuuta. Tarjoamme mahdollisuuden kokeilla viestinnän ja markkinoinnin eri lajeja, ja ehkä löytää niistä itsellesi sopivimman. Pääset ideoimaan ja tuottamaan sisältöä sosiaaliseen mediaan ja muihin viestintäkanaviimme, keksimään lukiolaisia kiinnostavia markkinointikulmia ja paneutumaan lukiolaisten työelämähankkeen kampanjointiin. Tehtävän painopisteitä voidaan muokata sen mukaan, mihin suuntaan itse haluat kehittää osaamistasi.

Harjoittelijan tärkeimmät ominaisuudet ovat palava into oppia uutta, kyky ottaa selvää ja tarttua toimeen itsenäisesti sekä valmius paiskia hommia. Kaikkea ei tarvitse hallita, mutta plussaksi laskemme taidot ja kiinnostuksen esimerkiksi visuaaliseen viestintään, videoiden tekemiseen, tapahtumaviestintään tai jäsenyyden markkinointiin. Hyötyä tehtävässä on myös terävän copyn kyvyistä, meemiaivoista ja nuorisolaisuuden tuntemisesta. Harjoittelijaksi voit siis hakea hyvin monenlaisista taustoista käsin!

Tässä työssä arvot ovat kohdillaan. Olemme voittoa tavoittelematon järjestö ja meitä ajaa eteenpäin aito halu tehdä nuorten elämästä parempaa ja helpompaa. Liittoamme johtaa lukiolaiset, joten pääset työskentelemään ihan oikeiden ja häkellyttävän fiksujen nuorten kanssa. Yhdenvertaisuus ja kestävä kehitys kuuluvat ydinarvoihimme ja näkyvät kaikessa toiminnassamme. Halutessasi pääset työskentelemään enemmän myös näiden teemojen parissa.

Viidentoista hengen työporukassamme rento meininki ja hassuttelu yhdistyvät tiukkaan ammattitaitoon ja tavoitteellisuuteen. Kellokortteja ei meillä käytetä ja työntekijöiden hyvinvoinnista huolehditaan yhtä hyvin kuin lukiolaisten eduista. Kotoisa toimistomme sijaitsee Töölössä, mutta meillä kannustetaan myös etätyöskentelyyn.

Harjoittelujakson pituus on kolme kuukautta ja se sijoittuu syys-marraskuulle. Toivomme, että voisit aloittaa tehtävässäsi heti syyskuun alussa. Maksamme harjoittelusta 1211 €/kk sekä lounasedun. Hienoa, jos sinulla on käytettävissäsi opiskelupaikkasi harjoittelutuki! Harjoittelijalle kuuluu luonnollisesti myös oman tiimin ja muiden toimiston työntekijöiden täysi tuki, apu ja avautumisseura.

Haku tapahtuu suorittamalla seuraavat tehtävät keskiviikkoon 13.5. klo 23.59 mennessä:

  • Kuvaa itsestäsi minuutin mittainen esittelyvideo. (Jep, se on aika lyhyt.) Kerro kuka olet ja miksi saisimme sinusta mainion harjoittelijan. Luovista toteutustavoista plussaa!
  • Lataa video Drive- tai Dropbox-kansioon. (Varmista jakoasetuksista, että mekin pääsemme sitä katsomaan.)
  • Täytä tämä lomake, ja lataa sinne pdf-muotoinen ansioluettelosi sekä lisää linkki videoosi.
  • Haastattelemme sopivimmat ehdokkaat lähtökohtaisesti etäyhteyksien välityksellä 18.–20.5. Kutsut haastatteluihin lähetetään 15.5.

Jäikö kysyttävää harjoittelijan tehtävistä, työyhteisöstämme tai jostain muusta?

Lisätietoja antaa 6.5. ja 12.5. klo 13–15 viestintäsuunnittelija Pauliina Vuorinen (p. 044 277 7007, pauliina.vuorinen@lukio.fi).

 —

Suomen Lukiolaisten Liitto on lukiolaisten oma valtakunnallinen, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton edunvalvonta-, palvelu- ja harrastusjärjestö. Vuonna 1985 perustettu Lukiolaiset on 50000 jäsenen voimin yhtä kuin lukiolaiset lukiolaisten asialla.