Lukiolaiset etsii viestinnän ja markkinoinnin harjoittelijaa!

Järjestön tiedotteet Rekry Uutiset

Haemme joukkoomme innostunutta ja oma-aloitteista

VIESTINNÄN JA MARKKINOINNIN HARJOITTELIJAA.

Suomen kiinnostavimman opiskelijajärjestön viestinnästä, jäsenhankinnasta ja markkinoinnista vastaavassa tiimissä on nyt reippaan ja kunnianhimoisen kisällin kokoinen aukko. Tule täyttämään se!

Harjoittelijana opit uutta ja saat ottaa itsellesi sopivan määrän vastuuta. Tarjoamme mahdollisuuden kokeilla viestinnän ja markkinoinnin eri lajeja, ja ehkä löytää niistä itsellesi sopivimman. Pääset ideoimaan ja tuottamaan sisältöä sosiaaliseen mediaan ja muihin viestintäkanaviimme, keksimään lukiolaisia kiinnostavia markkinointikulmia ja kehittämään kumppanuuksia. Tehtävän painopisteitä voidaan muokata sen mukaan, mihin suuntaan itse haluat kehittää osaamistasi.

Harjoittelijan tärkeimmät ominaisuudet ovat palava into oppia uutta, kyky ottaa selvää ja tarttua toimeen itsenäisesti sekä valmius paiskia hommia. Erityiseksi plussaksi laskemme kiinnostuksen tapahtumaviestintää, jäsenyyden markkinointia, videoviestintää tai kumppanuuksien kehittämistä kohtaan. Viidentoista hengen työporukassamme rento meininki ja joskus vähän höpsötkin jutut yhdistyvät tiukkaan ammattitaitoon ja tavoitteellisuuteen. Olisi huippua, jos se tuntuu myös sinusta hyvältä tavalta tehdä töitä.

Harjoittelujakson pituus on kolme kuukautta ja se sijoittuu syys-marraskuulle. Toivomme, että valittava harjoittelija voisi aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian syyskuun alussa. Maksamme harjoittelusta 1211 € / kk ja lounasedun. Hienoa, jos sinulla on käytettävissäsi opiskelupaikkasi harjoittelutuki! Harjoittelijalle kuuluu luonnollisesti myös viestintätiimin ja muiden toimiston tyyppien täysi tuki, apu ja avautumisseura.

Haku tapahtuu suorittamalla seuraavat tehtävät sunnuntaihin 9.6. klo 23:59 mennessä:

  1. Kuvaa itsestäsi minuutin mittainen esittelyvideo. (Jep, se on aika lyhyt.) Kerro kuka oot ja miksi saisimme susta mainion harjoittelijan!
  2. Lataa video ja pdf-muotoinen ansioluettelosi Drive- tai Dropbox-kansioon. (Varmista jakoasetuksista, että mekin pääsemme niitä katsomaan.)
  3. Täytä tämä lomake.

Haastattelemme sopivimmat ehdokkaat lähtökohtaisesti keskiviikkona 12.6.2019 aamupäivällä.

Lisätietoja antaa arkisin klo 10-11 viestintäkoordinaattori Marjo Suvanto (p. 0400 465 116, marjo.suvanto@lukio.fi).