Liity jäseneksi!

Liity jäseneksi tästä!

Jokaisella lukiolaisella on mahdollisuus edullisempaan ja hauskempaan lukiolaiselämään – voit liittyä jäseneksemme ja hankkia elämäsi ensimmäisen opiskelijakortin! Liity joukkoon täällä ja saat kortin, Frankin opiskelija-alennukset sekä muut Lukiolaisten jäsenedut käyttöösi heti lukion alussa.

Jäsenyyden hinta on vain 20 euroa per lukuvuosi. Tällä hinnalla saat käyttöösi kaikki huikeat jäsenetumme, mukaan lukien digitaalisen opiskelijakortin! Digikortti toimii Frank app-sovelluksessa. Halutessasi voit lisätä tilaukseesi muovisen opiskelijakortin tai kansainvälisen opiskelijakortin. Jäsenyyden ehdot ja tietosuojakäytäntömme löydät täältä.

Opiskelijakorttia koskevat kysymykset voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen toimisto@lukio.fi. Jäsenpalvelu on kesätauolla heinäkuun ajan ja vastaa viesteihin loman jälkeen saapumisjärjestyksessä.

Voit nyt liittyä lukuvuoden 2018-2019 jäseneksi! Kesän aikana (15.6.-31.7.) liittyneiden jäsenyys astuu voimaan elokuun alussa. Kesällä tilatut opiskelijakortit toimitetaan 1.8. alkaen noin 2–3 viikon toimitusajalla. Frank app on uusien jäsenten käytettävissä heti 1.8. alkaen!

Liity jäseneksi ja hanki opiskelijakortti tästä!

Jäsenyys ja opiskelijakortti ovat saatavilla myös Seppälän koulukuvatilauksen yhteydessä – saat siis opiskelijakortin ja koulukuvat yhdellä tilauksella. Lisäksi saat näin opiskelijakorttiisi laadukkaan, Seppälän koulukuvien ottaman kuvan. Seppälä toimittaa tietosi meille ja saat meiltä pian liittymislaskun valitsemallasi laskutustavalla.

Opiskelijaedut

Säästä rahaa opiskelijakortilla

Lukiolaisten jäsenenä saat opiskelijakortilla alennusta sadoista tuotteista ja palveluista. Näihin alennuksiin lukeutuvat muun muassa VR:n, HSL:n ja Matkahuollon opiskelija-alennukset. Vuoden aikana jäsenmaksu maksaa itsensä monesti takaisin! Kaikki opiskelija-alennukset löydät täältä.

Hauska ja halpa opiskelijaelämä myös ulkomailla

Voit tilata opiskelijakorttisi myös kansainvälisellä ISIC-ominaisuudella varustettuna, joka oikeuttaa tuhansiin opiskelijaetuihin 125 000 paikassa yli 130 maassa. ISIC-ominaisuuden kanssa (9 euroa) kortin hinnaksi tulee 34 euroa. ISIC-maksu on kertaluontoinen eikä siis vaikuta enää myöhemmin vuosittaiseen jäsenmaksuun. Tutustu kansainvälisiin etuihin täällä!

Improbatur suoraan kotiisi

Jäsenenä lukiolaisten oma ajankohtaisilla ja uskaliailla jutuillaan säväyttävä aikakauslehti Improbatur kolahtaa postiluukustasi neljä kertaa vuodessa. Improa voit lukea myös netissä!

Apua lukioelämän kysymyksiin

Lukiolaisoppaasta löydät kattavan tietopaketin lukiolaisten oikeuksista ja velvollisuuksista. Apua antavat myös asiantuntijamme, joille voit lähettää Lukiolaisoppaan kautta kysymyksiä mieltä vaivaavista asioista.

Kokemuksia ja mahdollisuuksia

Jäsenenä liityt automaattisesti paikallisen piirijärjestösi jäseneksi ja osallistut myös kaikille Lukiolaisten tapahtumille edullisemmin. Lukiolaistoimijana oleminen tuo mukanaan uusia ihania ihmisiä, unohtumattomia hetkiä ja valtavasti uusia tietoja ja taitoja. Lue lisää paikallisesta toiminnastamme täältä.

Lukiolaiset lukiolaisten asialla

Jäsenenä tuet Lukiolaisten tekemää vaikuttamistyötä. Teemme töitä sen eteen, että jokaisen lukiolaisen olisi mahdollisimman hyvä olla ja opiskella. Lisää tietoa tekemästämme edunvalvontatyöstä löydät täältä.

Kysyttävää? Katso vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin täältä tai ole yhteydessä jäsenpalveluumme!

Miten liityn?

1. Ota itsestäsi selkeä kasvokuva ja kaiva opintotodistus (esim. näyttökuva Wilmasta) esiin.
2. Avaa liittymislomake.
3. Täytä perustiedot itsestäsi ja liitä mukaan valokuvasi ja opintotodistuksesi. Ohjeet aukeavat uusiin ikkunoihin.
4. Maksa korttitilaus tai tilaa lasku sähköpostiisi. Kortti lähtee valmistukseen vasta, kun olet maksanut jäsenyytesi. Mikäli laskua ei näy, tarkista myös sähköpostisi roskapostikansio! Uuden laskun saat laittamalla sähköpostia osoitteeseen toimisto@lukio.fi.
5. Kortti toimitetaan sinulle 2–3 viikon kuluttua laskun maksamisesta (kuitenkin aikaisintaan elokuun alussa).