yhteystiedot

Pääyhteistyökumppanit

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja yliopistoihin ja korkeakouluihin pyrkijöille sekä abikursseja ylioppilaskirjoituksiin valmistautuville. Joka vuosi noin 2000 pyrkijää saa haluamansa opiskelupaikan kurssiemme avulla. Valmennuskeskus on ollut toiminnassa yli 40 vuotta – vuodesta 1975 lähtien.

Valmennuskeskus suunnittelee valmennuskurssinsa joka vuosi muuttuvien valintakoevaatimusten mukaan. Opetusmenetelmiä sekä simuloituja valintakokeita kehitetään valintakoevaatimusten pohjalta, jotta kurssilaiset saavat parhaat mahdolliset työkalut valintakokeessa onnistumiseen.

Valmennuskeskuksen kurssien onnistumisesta vastaa yli 200 henkilöä. Tämä ryhmä koostuu pääsykoevalmennuksen asiantuntijoista (kurssipäälliköt, valmentajat, tutorit, kasvatustieteilijät) sekä opetettavien alojen ammattilaisista (varatuomarit, kauppatieteen maisterit, teologit jne.)

Valmennuskeskus on Suomen Lukiolaisten Liiton ainoa virallinen valmennuskurssiyhteistyökumppani.

Tutustu Valmennuskeskukseen ja ilmoittaudu valmennuskurssille: www.valmennuskeskus.fi

SLL:n jäsenedut:

-50 % Abikursseista ja abi-itseopiskelumateriaaleista
-50 % Opiskelutekniikkakursseista
-50 % Kauppatiede Verkko -kurssista
Opiskelutekniikka KOTI -kurssi ilmaiseksi

www.valmennuskeskus.fi
Alennus verkkokaupassa (Frank)

C.L. Seifert

C.L. Seifertin lakkivalmistuksen juuret ulottuvat aina vuoteen 1865 asti, joten perinteet ja niiden kunnioittaminen ovat edelleen lakkivalmistuksen kulmakivi. Perinteikkyys yhdistyy Seifertin mallistossa uusien ideoiden ja jatkuvasti uudistuvan konseptin kanssa, joten tarjolla on aina laadukas ja ajankohtainen mallisto.

Kun ostat alkuperäisen ylioppilaslakin C.L. Seifertilta, voit olla varma korkeasta laadusta ja siitä, että lakkisi toimitetaan hyvissä ajoin! Suomen Lukiolaisten Liiton ja C.L. Seifertin yhteistyön johdosta on liiton jäsenillä oikeus 15% alennukseen kaikista lakkimalleista sekä abivaatteista.

www.clseifert.fi
Alennus verkkokaupassa (Frank)

Seppälän koulukuvat

Seppälän Koulukuvat ja Suomen Lukiolaisten Liitto tarjoavat mahdollisuuden hankkia opiskelijakortin kätevästi koulukuvatilauksen yhteydessä. Seppälän Koulukuvien kautta kortin tilaaminen on tavallistakin kätevämpää ja kannattavampaa:

• Liittymiseen ei tarvita opintotodistusta – Seppälän Koulukuvat varmistaa opiskelijuutesi koululta puolestasi!
  • Korttia kehtaa näyttää muillekin kuin konnarille – saat opiskelijakorttiisi laadukkaan Seppälän Koulukuvien ottaman kuvan!
  • Säästöä syntyy saman tien – liittyjänä saat heti 2€ SLL-jäsenalennuksen Suosituin-kuvasarjasta!
  • Saat opiskelijakortin ja koulukuvat yhdellä tilauksella – opiskelijakortin tilaaminen ja SLL:n jäseneksi liittyminen onnistuvat samalla, kun viimeistelet koulukuvatilauksesi Seppälän Koulukuvien nettikaupassa.

www.seppalankoulukuvat.fi

Studia

Suomen suurin nuorten opiskelu- ja uratapahtuma.

Suomen Lukiolaisten Liiton jäsenille sisäänpääsy messuille maksutta.

www.studia.messukeskushelsinki.fi