documents

Yhteystiedot

Soita, mailaa, käy!

Eikö vastausta kysymykseesi löytynyt usein kysyttyjen kysymysten listalta? Ota reippaasti yhteyttä jäsenpalveluumme! Palvelemme puhelimitse numerossa 09 5842 1500 torstaisin klo 10–15, jolloin voit myös tulla käymään toimistollemme Helsingin Töölöön – osoite on:

Suomen Lukiolaisten Liitto
Töölönkatu 35 B
00260 Helsinki

Muina aikoina saat apua nopeiten sähköpostitse (toimisto@lukio.fi). Vastausaikamme on 2–3 arkipäivää.

 • Johto

  • Pietu Heiskanen

   puheenjohtaja

   more

   050 439 4498
   pietu.heiskanen@lukio.fi

   Vastuualueet:
   valtakunnallinen ja paikallinen edunvalvonta, kansainvälinen toiminta, julkaisutoiminta, yleinen järjestöjohtaminen ja järjestön kehittäminen

   "Reilu ja rempseä koulutuksen puolestapuhuja, intohimoinen eräilijä ja paljasjalkainen joensuulainen. Suunnitelmallisuus ja murteen puhuminen ovat ominaispiirteitä. Kuuntelen musiikkia, kalastan ja haluan vaikuttaa siihen, mitä ympärillä tapahtuu."

  • Saara Hyrkkö

   pääsihteeri

   more

   040 719 7604
   saara.hyrkko@lukio.fi

   Vastuualueet:
   operatiivisen toiminnan johtaminen, hallinnosta ja taloudesta vastaaminen, esimiestyö, rekrytointi, yritysyhteistyö

   "Innostun helposti, hymyilen paljon, ajattelen nopeasti. Olen ilmaisutaidon lukion ja Aalto-yliopiston kasvatti eli aika ihana diplomi-insinööri, yhtä aikaa lempeä ja särmä. Vapaa-ajalla menen metsään, istun kokouksissa ja yritän vaikuttaa maailman menoon. Lähellä sydäntä: hyvä johtaminen, fiksu hallinto, uuden oppiminen, valaat."

  • Venla Kinnunen

   varapuheenjohtaja

   more

   040 763 9032
   venla.kinnunen@lukio.fi

   Vastuualueet: opiskelijakuntatoiminta, aktiivi- ja koulutustoiminta, lukioiden opiskelijakunta- ja piiritoiminnan kehittäminen

   ”Jos päivää ei piristä hymyily, hyvät vitsit tai herkut, täytyy sen olla huonoin päivä ikinä. Olen keväällä valkolakin päähän painanut pääkaupunkiseutulainen, joka tekee unelmatöitään lukiolaisten eteen. Parhaita asioita edellä mainitun lisäksi: musiikki, leipominen, joulu sekä kaikki söpö.”

  • Niko Ylä-Poikelus

   varapuheenjohtaja

   more

   040 414 3619
   niko.yla-poikelus@lukio.fi

   Vastuualueet:
   opiskelijapalveluiden, viestinnän ja markkinoinnin kehittäminen sekä yhteistyökumppanuudet

   ”Ulkokuortaan hullumpi, ratkaisukeskeinen ja hieman perfektionistinen viestintäintoilija Kaarinasta. Pitkät aamu-unet ovat arjen harvinaista luksusta. Oman elämäni jukebox, wannabe-karaokeisäntä ja mainosääni - äänekästä menoa! Lottorahoilla perustaisin kahvilan Tukholmaan.”

 • Toimisto

  • Annakaisa Tikkinen

   koulutuspoliittinen asiantuntija

   more

   040 356 6082
   annakaisa.tikkinen@lukio.fi

   Vastuualueet:
   lukiokoulutus, ylioppilastutkinto, koulutusjärjestelmä, opiskelijavalinnat, nuorisopolitiikka

   ”Hei, täälä Annakaisa! Lähin aikoihnaan tuohreena ylioppihlaana tutkihmaan maailmaa rakhaasta Kolaristani, Suomi-neidon kainalosta ja pohjosimmasta paikasta, jonne junalla pääsee. Löysin onnen Oulun yliopistolta matematiikasta, englantilaisesta filologiasta ja opiskelijapolitiikasta. Tykkään kotituntureista, sunnuntaihiihtelystä, raitapaijoista ja oppimisen ilosta. En tykkää sienistä.”

  • Katja Asikainen

   sosiaalipoliittinen asiantuntija

   more

   044 314 1324
   katja.asikainen@lukio.fi

   Vastuualueet :
   lukiolaisen hyvinvointiin, terveyteen, toimeentuloon, yhdenvertaisuuteen ja tasa-arvoon liittyvät asiat sekä nuorisopolitiikka

   "Olen Katja, yhteiskuntatieteiden maisteri ja utelias maailmanparantaja. Olen koko sielultani pohjoiskarjalainen, vaikka nyt asunkin työperäisenä kaupunkiinmuuttajana Helsingissä. Pendelöin useamman kerran kuussa Joensuuhun, jossa kävin myös lukion, silloin joskus. Olen kiinnostunut laajasti hyvinvointiin ja tasa-arvoon liittyvistä kysymyksistä. Tulistun, kun oikeustajuani koetellaan. Tykkään hevosista ja koirista."

  • Janni Pellinen

   markkinointikoordinaattori

   more

   050 572 9010
   janni.pellinen@lukio.fi

   Vastuualueet:
   yhteistyökumppanuudet, jäsenedut, jäsenhankinta ja koulukäynnit, markkinointikampanjat, palveluiden kehittäminen, mediamyynti, Studia-jatkokoulutusmessut

   "Moikka! Mie oon Janni, Imatralta parin mutkan (Vantaa ja Kanada) kautta Helsinkiin muuttanut rempseä karjalainen. Tykkään kovasti miun perheestä, ystävistä, koirista (tai no eläimistä yleensäkin), ruoasta, kesästä ja matkustelusta. Työelämässä minuu kiinnostaa erityisesti markkinointi & myynti, kansainvälisyys, SoMe ja brändäys. Uudet asiat ja ihmiset lisää auringonsäteitä elämään, ja se jos mikä on mukavaa! Miun vinkki elämään yksinkertaisuudessaan on, että rakastakaa!"

  • Anne Hietaharju

   viestintäkoordinaattori

   more

   040 093 5213
   anne.hietaharju@lukio.fi

   Vastuualueet: liiton ulkoisen viestinnän suunnittelu ja koordinointi, liiton sosiaalisen median kanavat ja uutiskirjeet, lukio.fi-sivun päätoimittaminen, viestintäkampanjat

   "Heippa! Olen Anne, päivisin viestintäkoordinaattori, iltaisin valtiotieteiden opiskelija Helsingin yliopistosta ja vuorokauden ajasta riippumatta Kaija Koo -fani. Innostun suuruudenhulluista projekteista ja maailman parantamisesta hyvällä porukalla. Ellinoora, Hyvää päivää -juoma ja kirjastot ovat parasta, mitä tiedän, ja ”Banana!” huudettuna minionäänellä kaunein sana maailmassa. Viestintäihminen kun olen, tykkään myös viihdyttää kavereitani ja muuta maailmaa laittamalla kauniita kuvia Instagramiin ja kirjoittelemalla vaihtelevan hauskoja Facebook-päivityksiä."

  • Anna-Sofia Nieminen

   Improbaturin päätoimittaja

   more

   040 5757 644
   anna-sofia.nieminen@lukio.fi

   Vastuualueet: kaikki Improbaturiin liittyvä, paitsi ulkoasu ja mediamyynti

   "Moi kaikki! Työskentelen freelance-toimittajana, ja tällä hetkellä isoin projektini on Improbaturin päätoimittaminen. Lisäksi kirjoitan eri lehtiin esimerkiksi koulutuksesta, työelämästä, mediasta ja matkailusta. Olen entinen lahtelainen ja nykyinen helsinkiläinen. Välissä opiskelin yhteiskuntatieteiden maisteriksi Tampereella, pääaineenani journalistiikka."

  • Katri Laitinen

   järjestösuunnittelija

   more

   040 746 0124
   katri.laitinen@lukio.fi

   Vastuualueet: tapahtumat ja koulutukset, paikallistoiminta, piiritoiminnan kehittäminen

   “Moikka, olen kaikenlaisesta kehittämisestä ja maailman tapahtumista kiinnostunut yhteiskuntatieteiden maisteri. Vapaa-ajallani harrastan muita järjestöhommia, hyviä leffoja ja vesipalloa.”

  • Milla Rekola

   opiskelijatoiminnan suunnittelija

   more

   050 433 2281
   milla.rekola@lukio.fi

   Vastuualueet: opiskelijakunta- ja tutortoiminta sekä täsmäkoulutukset, opiskelijoiden osallisuuden kehittäminen

   “Olen mökkeilyä ja saunaa rakastava kaupunkikiitäjä. Valjastan mieluiten energiani hyvän asian puolesta toimimiseen sekä oppimisen ja koulun kehittämiseen. Minua inspiroivat joutilaat hetket hyvien tyyppien, taiteiden ja ruoanlaiton parissa.”

  • Joel Linnainmäki

   projektikoordinaattori

   more

   040 500 5512
   joel.linnainmaki@lukio.fi

   Vastuualueet: Turvapaikanhakijanuoret-hanke

  • Vilma Lappalainen

   jäsenpalvelusihteeri

   more


   vilma.lappalainen@lukio.fi

   Vastuualueet: jäsenten palveleminen, opiskelijakorttiin ja jäsenyyteen liittyvät asiat

  • Aleksi Airaksinen

   tapahtumasihteeri

   more

   044 051 9521
   aleksi.airaksinen@lukio.fi

   Vastuualueet: tapahtumatuotanto, jäsenpalvelun tukeminen, toimiston juoksevat tehtävät

   "Moikka, oon 19-vuotias aikaansaava poika, joka asustelee tällä hetkellä Espoossa. Lapsuuteni ja nuoruuteni vietin Leppävirralla, jossa valmistuin myös lukiosta viime keväänä. Tykkään vapaa-ajalla matkailusta, leivonnasta, ruuanlaitosta, hyvästä seurasta sekä musiikista."

 • Liittohallitus 2017

  • Aino Anttila

   more


   aino.anttila@lukio.fi

   "Olen nykyisin Helsingissä asuva järjestörotta, mutta kotoisin Uudenmaan sydämestä Klaukkalasta. Minua on tituleerattu kissafanaatikoksi, mutta omaa kissaa en vielä omista tilan puutteen takia. Rakastan Downton Abbeyta sekä vanhemmistani twiittailua. Järjestötoiminnan lisäksi harrastan lumilautailua sekä lukemista."

  • Alvar Euro

   more


   alvar.euro@lukio.fi

   "Suomen Monacon, eli Turun poikia. Intohimoinen jazz-kontrabasisti, jonka sydäntä lähellä ovat musiikin lisäksi hyvä kahvi, politiikka ja historia. Ennen halusi merikapteeniksi, mutta nykyään unelmana ryhtyä esiintymiskouluttajaksi tai täysipäiväiseksi vaikuttajaksi. Abiturientin arjessa mottona toimii “Näin se homma etenee!”

  • Sofia Julin

   more


   sofia.julin@lukio.fi

   "Monesti Suomen parhaaksi kaupungiksi valitusta helmestä eli Tampereelta kotoisin oleva nuorukainen, jonka sydän sykkii politiikalle, koville hikitreeneille sekä matkustelulle. Oon tarpeen tullen jämäkkä, mutta yleensä vähän höpsö ja ihana jouluintoilija. Nautin pitkistä aamuista, lenkkeilystä metsässä koirien kanssa sekä ihmisten kanssa höpöttelystä. Empaattinen ja herkkäsieluinen lukiolainen, joka unelmoi urasta vaikuttajana."

  • Reetta Kantola

   more


   reetta.kantola@lukio.fi

   "Pohjois-Skandinavian pääkaupungista Oulusta kotoisin oleva abiturientti Laanilan lukiosta. Järjestötoiminnan lisäksi innostun lumesta ja kaikesta siihen liittyvästä. Salaa haaveilenkin Alpeille muuttamisesta seitsämänkymmenenkahden (72) kissan kera. Ennen muuttoa minut voi kuitenkin löytää joko uima-altaasta tai hiihtoladuilta."

  • Lauri Lehti

   more


   lauri.lehti@lukio.fi

   "Rento nuorukainen Suomen Turusta, kuka käyttää vapaa-aikansa luovasti. Söpöt koirat sytyttävät melkein yhtä paljon kuin talouden rattaat ja hallintobyrokratia. Kahvin ja teen sekakäyttäjä."

  • Aapo Niva

   more


   aapo.niva@lukio.fi

   "Ylypeä lappilainen suoraan Suomen 14. suurimmasta kaupungista ja sen suurimmasta sekä kuuluisammasta lukiosta, Lyseonpuiston lukiosta. Harrastuksiini kuuluu huono huumori, erinäköinen vaikuttaminen ja järjestötoiminta sekä urheilu."

  • Juho Ollanketo

   more


   juho.ollanketo@lukio.fi

   "Pääkaupunkiseudun tyrmäävimmästä kolmanneksesta, eli Espoosta kotoisin oleva menestyjä. Omaa varsin rautaisen katseen, innostuu psykologiasta ja on luovimmillaan kolmelta aamuyöstä. Henkilökohtaisena unelmana on olla kuntosaliyrittäjä Kiinassa, mutta pääoman puutteen takia toimii sillä aikaa Suomen Lukiolaisten Liitossa."

  • Jesse Saapunki

   more


   jesse.saapunki@lukio.fi

   "Suomen kauneimmasta valtakunnanosakeskuksesta Kuopiosta kotoisin oleva kuvataiteeseen ja kahviin intohimoisesti suhtautuva maailmankansalainen. Ylpeä Luihuinen ja mukavuudenhaluinen Härkä. Täysikäinen abi Kuopion Lyseon lukiosta. Vapaa-ajan harrastuksiini kuuluu järjestöhommat tehtyäni paperille luonnostelu, videopelit ja kuntosalilla heiluminen. Lifegoals on elää ja työskennellä graafisella alalla jossain päin Californiaa."