Water-opiskelijakuntafestivaalit

Miten opiskelijakunnasta saadaan unelmajoukkue? Inspiroiva koulutus, mahtavat tyypit ja raikkaat ideat odottavat sinua Watereilla! Water-opiskelijakuntafestivaalit ovat SLL:n suurimpia ja menorikkaimpia tapahtumia, joissa saat kattavan koulutuksen opiskelijakuntatoiminnan eri osa-alueista. Syksyllä nähdään Hämeenlinnassa (14.–15.10.) ja Kuopiossa (21.–22.10.)!

Viikonloppu tarjoaa konkreettisia työkaluja esimerkiksi erilaisten tapahtumien järjestämiseen ja viestintään, vinkkejä taloudenhoitoon ja varainhankintaan sekä ideoita demokratian rakentamisesta lukiossa. Watereille osallistuu lukuisia lukiolaisia ympäri Suomen, joten uusien tuttavuuksien, kokemusten ja ideoiden saaminen on taattua!  Pääset myös osallistumaan paikallisen piirin järjestämään huikeaan iltaohjelmaan.

Opiskelijakuntafestarit on suunnattu ihan jokaiselle Suomen lukiolaiselle, ei siis vain lukioiden opiskelijakuntien hallitusten jäsenille. Voivathan lukiolaisten yhteistä asiaa edistää myös muut kuin opiskelijakuntien hallituslaiset. Innokkaille tekijöille on aina kysyntää!

Watereista voit kysyä lisää Venlalta (venla.kinnunen@lukio.fi, 040 763 9032) tai Millalta (milla.rekola@lukio.fi, 050 433 2281).

Tapahtumatilat ovat esteettömät.

Ilmoittautuminen tapahtumiin on päättynyt. Tapahtumakirje lähetetään ilmoittautuneille viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa.

Watereille lähteminen on yksi parhaista päätöksistä, jota voitte opiskelijakunnassanne tehdä!

Kevään 2017 water-ohjelma ja workshop-esittelyt