Water-opiskelijakuntafestivaalit

Miten opiskelijakunnasta saadaan unelmajoukkue? Inspiroiva koulutus, mahtavat tyypit ja raikkaat ideat odottavat sinua Watereilla! Water-opiskelijakuntafestivaalit ovat SLL:n suurimpia ja menorikkaimpia tapahtumia, joissa saat kattavan koulutuksen opiskelijakuntatoiminnan eri osa-alueista. Keväällä nähdään Hämeenlinnassa (6.–7.4.) ja Rovaniemellä (13.–14.4.)!

Viikonloppu tarjoaa konkreettisia työkaluja esimerkiksi erilaisten tapahtumien järjestämiseen ja viestintään, vinkkejä taloudenhoitoon ja varainhankintaan sekä ideoita demokratian rakentamisesta lukiossa. Watereille osallistuu lukuisia lukiolaisia ympäri Suomen, joten uusien tuttavuuksien, kokemusten ja ideoiden saaminen on taattua!  Pääset myös osallistumaan paikallisen piirin järjestämään huikeaan iltaohjelmaan.

Opiskelijakuntafestarit on suunnattu ihan jokaiselle Suomen lukiolaiselle, ei siis vain lukioiden opiskelijakuntien hallitusten jäsenille. Voivathan lukiolaisten yhteistä asiaa edistää myös muut kuin opiskelijakuntien hallituslaiset. Innokkaille tekijöille on aina kysyntää!

Watereista voit kysyä lisää Miksulta (mikael.lehtonen@lukio.fi, 040 039 1842) tai Julialta (julia.petaja@lukio.fi, 050 433 2281).

Lähde Watereille ja koe yksi parhaista viikonlopuista elämässäsi!

Ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin.

Syksyn 2018 water-ohjelma ja workshop-esittelyt