Vanhemmille

Suomen Lukiolaisten Liitto on lukiolaisten oma järjestö, joka pitää huolta lukiolaisten etujen puolustamisesta ja lukiolaisten hyvinvoinnin edistämisestä niin kaikkein pienimmissä lukioissa kuin politiikan kentälläkin.

Lisäksi olemme aina valmiita auttamaan opiskelijaelämässä askarruttavissa kysymyksissä. Useimmin kysytyt kysymykset olemme koonneet Lukiolaisoppaaseen ja olemme aina valmiita auttamaan ja neuvomaan lukiolaisia niin pienissä kuin isoissakin kysymyksissä. Jäsenpalvelumme ja asiantuntijoidemme yhteystiedot löytyvät täältä. Lukiossa ensimmäisen vuotensa aloittavien tukena toimii myös Kysy lukiolaiselta -kampanjamme, jossa lukiolaiset vastailevat uusien ykkösten kysymyksiin.

Kaiken muun ohella SLL on myös harrastus, josta jää käteen valtavasti oppeja, unohtumattomia muistoja ja ihania uusia ystäviä. Paikallista toimintaa pyörittävät 12 piiri- ja jäsenjärjestöämme. Paikallisten tapahtumien lisäksi järjestämme myös valtakunnallisia innostavia tapahtumia ja koulutuksia, jotka keräävät vuosittain satoja lukiolaisia yhteen ympäri Suomen. Lisää tietoa tapahtumista ja SLL:stä harrastustoimintana löytyy täältä. Mukaan toimintaan ovat tervetulleita kaikki lukiolaiset!

 

Opiskelijakortti

Liittymällä Lukiolaisten Liiton jäseneksi lukiolainen saa käyttöönsä ainoan lukiolaisille tarjolla olevan opiskelijakortin ja pääsee käsiksi opiskelijoiden yhteisen etupalvelun Frankin opiskelija-alennuksiin. Näihin alennuksiin lukeutuvat muun muassa VR:n, Matkahuollon ja HSL:n opiskelija-alennukset. Opiskelijakortilla saa satoja etuja aina vaatekaupoista puhelinliittymään ja kahviloista salijäsenyyteen. Kaikki jäsenyyden mukanaan tuomat edut löytyvät täältä. Tuotamme myös lukiolaisten omaa neljä kertaa vuodessa ilmestyvää aikakauslehti Improbaturia, josta löytyvät kiinnostavimmat artikkelit.

Jäsenyyden hinta on vain 25 euroa ensimmäisenä lukuvuotena ja seuraavina 20 euroa. Tilaa opiskelijakortti täältä!