tutkimukset_cover

Projektit

Yläkoulujen ohjaavien opettajien koulutukset

Mitä hyötyä oppilaskuntatoiminnasta on kouluyhteisölle? Miten onnistun oppilaskunnan ohjaavana opettajana? Mistä lähteä liikkeelle? Kuinka toiminta saadaan rullaamaan? Miten innostan oppilaita ja opettajia keskustelevan toimintakulttuurin rakentamiseen?

Toisen asteen opiskelijajärjestöt OSKU, SAKKI, FSS ja SLL tarjoavat syksyllä viisi koulutusta ohjaaville opettajille ja osallisuuden ja demokratian rakentamisesta kiinnostuneille toimijoille.

Koulutuksessa saat näkökulmia ja eväät ohjaavan opettajan roolissa toimimiseen ja demokratian kehittämiseen yläkoulussa. Pääset vaihtamaan kokemuksiasi ja saat vinkkejä muilta opettajilta. Koulutus antaa hyödyllistä tietoa tehtävässään aloittavalle ohjaavalle opettajalle, mutta myös kokeneempi opettaja voi ammentaa koulutuksesta motivaatiota työhönsä.

3.9 Tampere (ruotsinkielinen koulutus) viim ilmoittautumispäivä 28.8
8.9 Tampere (suomenkielinen koulutus) viim. ilmoittautumispäivä 2.9
10.9 Joensuu (suomenkielinen koulutus) viim. ilmoittautumispäivä 2.9
20.10 Turku (suomenkielinen koulutus) viim. ilmoittautumispäivä 14.10
22.10 Helsinki (ruotsinkielinen koulutus) viim. ilmoittautumispäivä 14.10

Valitse sopiva aika sekä paikka, ja ilmoittaudu mukaan syksyn idearikkaimmalle koulutukselle! Koulutukset ovat maksuttomia lukuunottamatta omakustanteista lounasruokailua.

Ilmoittautuminen koulutuksille tapahtuu täyttämällä lomake TÄSTÄ!

Ohjaavien opettajien koulutukset järjestetään osana Opetushallituksen rahoittamaa opettajien täydennyskoulutusta.

Nähdään syksyn koulutuksilla!Untitled-3

Lisätietoja koulutuksesta antaa: