Tiimeihin halutaan koko ajan lisää ihmisiä mukaan! Hae nyt, ja liity uskomattoman ihanaan porukkaamme!

Tällä hetkellä tiimihaku on auki kolmeen tiimiin: edunvalvonta-, viestintä- ja yritysyhteistyötiimeihin. Lisää tiimejä perustetaan pitkin vuotta, joten ole tarkkana!

 

Tiimeissä saat keskittyä juuri itseäsi kiinnostaviin juttuihin, ja saat ainutlaatuista kokemusta ja tietoa sellaisista asioista, joita ei koulunpenkillä välttämättä käydä läpi. Liittyäksesi tiimeihin et tarvi minkäänlaista ennakkokokemusta: ei meistä kukaan aloittaessaan ole ollut markkinointi- tai neuvottelunero, tietenkään! Piirihallituksen oma vastuualueellinen koordinoi ja vastaa tiiminsä toiminnasta, mutta tiimi opettelee ja muokkaa yhdessä itselleen sopivimmat tavat toimia. Tiimit kootaan nyt ensimmäistä kertaa ikinä, joten mukaan mahtuu varmasti!

 

Paljonko tiimeissä toimiseen menee aikaa? Juuri niin paljon, kuin itse haluat aikaa antaa. Ryhmä palaveeraa silloin, kun kaikille jäsenille parhaiten sopii, ja siellä missä heille parhaiten sopii. Palaverit voivat tapahtua kahvilassa, tapahtumilla tai vaikka skypen välityksellä. Mitä enemmän tiimissä on porukkaa, sitä mukavammin tehtävät jakautuvat, eikä kenellekään jää liikaa hommaa ja stressiä.

 

Entä jos mikään tiimi ei vaikuta omalta jutulta? Kokeile. Ei ole tarkoitus, että joku pakotetaan toimimaan yhdessä tiimissä loppuelämänsä. Tiimeihin ei tarvitse sitoutua edes koko vuodeksi, vaan kokeilla voi esimerkiksi kuukauden – parin ajan! Tiimeissä mahtavaa onkin juuri se, että jostain ihan tuntemattomasta ja vaikealta vaikuttavasta aiheesta voi tulla se oma juttu. Jos tiimissä ei halua jatkaa, tai jokin juttu mietityttää, kannattaa jutella tiimin vetäjän kanssa asiasta.

 

Entä jos en osaa valita? Hae vaikka kaikkiin! Jos oma aika ja mielenkiinto riittää, tiimeissä riittää kyllä hyvin tilaa.

 

Löydä oma tiimisi:

Huom! Ensimmäiset tiimit kootaan 8.-10.1. piirihallituksen järjestäytymiskokouksessa. Tiimien jäsenille tiedotetaan asiasta viimeistään 10.1.2016!


Edunvalvontatiimi

http://goo.gl/forms/BlmnJa8ja2

 

Hellurei! Kauan odotettu edunvalvontatiimin haku on auki! Tiimissä pääset tapaamaan päättäjiä sekä kansanedustajia, kirjoittamaan mielipidekirjoituksia ja yleisesti vaikuttamaan Pohjanmaan lukiolaisten asioihin. Edunvalvonta on yksi tärkeimpiä lukiolaisten liiton tehtäviä, ja nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus olla mukana toiminnassa. Tästä hommasta saat arvokasta kokemusta sekä mahtavaa puuhaa vapaa-ajalle, unohtamatta uusia kavereita! Tiimissä työskentely ei vaadi aikaisempaa kokemusta vaan tiimi opettelee edunvalvonnan salat yhdessä ja luo itselleen omat toimintatavat. Jos sisäinen EV-mahtisi heräsi, tämä on täydellinen tilaisuus päästää se valloilleen! Täytä alla oleva lomake ja lähde mukaan!

 

Viestintätiimi

http://goo.gl/forms/h2HVtZSuPr

 

Hei! Viestintätiimin haku aukeaa tänään! Mukaan pääsee kuka tahansa innokas lukiolainen, niin hiomaton tiedotustimantti kuin jo wanha viestintäkonkari. Tiimissä pääset ideoimaan Pohjanmaan lukiolaisten viestintää ja tiedotusta. Täällä pääset väsäämään halutessasi esim. mainosgrafiikkaa, suunnittelemaan sekä toteuttamaan viestintää ja markkinointia, sekä chillaamaan mahtavan porukan kanssa. Valmiita ohjeita tai diktaattoria ei ole, tiimillä on vapaat kädet toimia. Mitä hyödyt tästä? Saat uusia kavereita, tiimityöskentelytaitoja sekä parasta mahdollista sisältöä elämääsi!

 

Yritysyhteistyötiimi

http://goo.gl/forms/1W9rRLq2HL

 

Tervehdys sinä sensuElli aktiivi!

Jos olet kiinnostunut bileiden suunnittelusta, etujen hankkimisesta, sopimusten solmimisesta ja koet persoonasi olevan persoonallinen, olet etsimämme henkilö uuteen mahtavaan yritysyhteistyötiimiimme!

Tiimissämme pääset mukaan piirimme varainhankintaan, sekä saat arvokasta kokemusta mm. neuvottelemisesta ja paikallisetujen parantamisesta.

Jos kiinnostuksesi kasvoi spontaanisti äärettömyyksiin tätä tekstiä lukiessasi hae POPin yritysyhteistyötiimiin! :^)