Hae stipendiä ansioituneelle lukiolaiselle – jaossa 4000 euroa!

Suomen Lukiolaisten Liitto ja Messukeskus myöntävät tänäkin vuonna stipendejä ansioituneelle lukiolaiselle, tuoreelle ylioppilaalle, lukiolaisyhteisölle tai opiskelijakunnalle. Jo kymmenennen kerran jaettava 4 000 euron arvoinen stipendi voidaan antaa kokonaan yhdelle henkilölle tai jakaa useampien kesken.

Hakuaika on 28.9.-27.10. Stipendin saaja(t) julkistetaan Studia-messuilla 29.11.2017 Messukeskuksessa.

Kuka tahansa lukiolainen voi hakea stipendiä: lukiolainen, tuore ylioppilas, lukiolaisyhteisö tai opiskelijakunta, joka on ansioitunut esimerkiksi kouludemokratian ja yhteisöllisyyden tai kouluyhteisön hyvinvoinnin edistämisessä, kehittänyt lukion arkea tai ollut tärkeässä roolissa opiskelijoiden yhteisissä projekteissa. Palkintoraha voidaan myöntää myös opiskelijalle, joka on selviytynyt lukio-opinnoista erityisistä haasteista tai vastoinkäymisistä huolimatta.

Stipendin saajaa voi ehdottaa esimerkiksi opiskelijakunta, rehtori tai opettaja, mutta sitä voi ehdottaa myös itselleen. Stipendien saajat päättää hakemusten perusteella raati, jossa on Suomen Lukiolaisten Liiton ja Messukeskuksen edustajia. Palkintosumman lahjoittaa Suomen Messusäätiö.

Hakemukset tulee lähettää 27.10.2017 mennessä joko sähköpostitse osoitteeseen stipendi@lukio.fi tai postitse Lukiolaisstipendi, Suomen Lukiolaisten Liitto, Töölönkatu 35 B, 00260 Helsinki. Hakemuksessa tulee olla hakijan yhteystiedot (nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja lukio) ja perustelut, miksi juuri hakija tai yhteisö tulisi valita stipendin saajaksi.

Lisätietoa stipendistä:

Janni Pellinen
markkinointikoordinaattori
Suomen Lukiolaisten Liitto
janni.pellinen@lukio.fi
050 572 9010

Lisätietoja Studia-messuista:

Johanna Suni
tiedottaja
Messukeskus
johanna.suni@messukeskus.com
040 515 4216

Suomen kattavin oppilaitoksia, liittoja, järjestöjä, opiskelijapalveluita ja työmahdollisuuksia esittelevä opiskelu- ja uratapahtuma Studia järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 28.–29.11.2017. Messut on suunnattu jatko-opintojaan suunnitteleville lukioikäisille nuorille. Sisäänpääsy pääsylipulla (12 €). Maksuton sisäänpääsy Suomen Lukiolaisten Liiton jäsenkortilla rekisteröitymällä messukävijäksi. Tapahtuman järjestävät Suomen Messut ja Suomen Lukiolaisten Liitto.