Yhteystiedot

Ota yhteyttä!

Alla löydät piirihallituksen yhteystiedot, mutta voit olla yhteydessä myös piirin sähköpostiin uudenmaan.lukiolaiset@lukio.fi.

Suomen Lukiolaisten Liiton Uudenmaan piiri ry
Rekisteritunnus: 25563897

 • Piirihallitus

  • Lauri Vallo

   Puheenjohtaja

   more

   045 1295758
   lauri.vallo@lukio.fi

   Heipskukkuu! Oon Lauri Vallo, nurmijärveläinen pojankloppi. Lempiruokani on tortillat, lempisarjani on House of Cards ja lempijuomani maito. Halataan kun tavataan!

   IG: larskii

  • Emmi Söderholm

   Varapuheenjohtaja

   more

   0400 386 293
   emmi.soderholm@hotmail.com

   Oon vantaalais-helsinkiläis-espoolainen vuosimallin 1999 paikallinen äitihahmo ja hyvin varusteltu boss-ass-bitch. Haaveilen epätasaisen tasapuolisesti näyttelijän urasta, yrittäjyydestä ja vapaaehtoistyöstä Afrikassa. Oon se mimmi, joka ei kuuntele Cheekkiä, mut sanoo, et jos sä tarviit jotain niin mä hoidan, mä hoidan.

   IG/Snap: emmisoderholm

  • Sani Kolehmainen

   Hallintovastaava

   more

   0400172270

   "Ihminen on ihminen, oli sitten kuinka pieni tahansa"
   Dr Seiss - Horton hears a Who

   IG/Snap: sanimarjaana

  • Owen Zhang

   Yritysyhteistyövastaava

   more

   0407758320
   Owenzhang23@hotmail.com

   Moikka! Oon tämmönen ilonen äijä Hyvinkään Sveitsin lukiosta ja munkaa voi aina heittää jerryä 😁. Oon siis tän vuoden yritysyhteistyövastaava ja muhun voi ottaa yhteyttä millon vaa.

   IG: ouvveni
   Snap: owenkahva

  • Jenna Lampinen

   Viestintävastaava

   more

   0505321811
   jennae.lampinen@gmail.com

   Hei, Oon mietelauseista, syvällisistä aamukuuden keskusteluista ja hassuista koirakuvista nauttiva, nuori nainen Kauniaisista. Oon just se, joka salakuvaa suloisia hauvvoja junassa. Pyrin jatkuvasti olemaan epämukavuusalueellani, opin silloin eniten. Mun mummu on mun esikuva ja kaikenlaisten listojen teko on paheeni.

   IG: zezba
   Snap: jennalampi

  • Riikka Kokko

   Opiskelijakuntavastaava

   more

   045 1240736

   Moiks! Oon Riikka, ekan vuoden abi Järvenpäästä. Mun sydän sykkii urheilulle, rikossarjoille, eläimille, leivonnalle ja iloisen fiiliksen hengailulle. Mulla on tapana sanoo ”se ei pelaa, joka pelkää, mut jos ei pelaa, ei voi voittaa”. Mua kuvaillaanki usein kannustavaks ja tukevaks, positiiviseks kaveriks, jolta löytyy niin tietotaitoo ku seikkailunhaluuki. Koko piirin Kokkona mulle saa tulla juttelee kuulumisista tai muista lukiojutuista, laita rohkeesti viestii!

   Snap: riksuliii
   IG: riksuliik

  • Noora Änkilä

   Opiskelijakuntavastaava

   more

   0503669596
   noora.ankila@gmail.com

   Hei olen Noora Änkilä 19v abiturientti Lumon lukiosta. Tän vuoden toimin Uudenmaan lukiolaisten toisena opiskelijakunta vastaavana. Eiköhän tehdä tästä vuodesta mahtava!

   IG: turhauttavaa
   Snap: noorankila

  • Jesse Peltomaa

   Tapahtumavastaava

   more


   peltomaajesse@gmail.com

   18-vuotias abiturientti Karjaan lukiosta. Harrastuksiin kuuluu kuntosali ja yleinen laiskottelu. Eläimet ovat kivoja - niistä ihanimpia ovat siilit.

   IG: peltomaajesse
   Snap: yoloponi

  • Kerttu Häkkinen

   Edunvalvontavastaava

   more

   Heipparallaa! Oon tanssahteleva ja urheileva nuori Nurmijärveltä. Jotain mun työmoraalista kertoo se, että valmennan jalkapalloa jo kolmatta vuotta, vaikka en oo pelannu päivääkään jalkapalloo :DD. Persoonana oon avoin, sosiaalinen, auttavainen ja helposti lähestyttävä.

   Snap: kepappi
   IG: kerttujemina

  • Sofia Ahola

   Edunvalvontavastaava

   more


   ssofia.ahola@gmail.com

   Moi, mä oon ilonen, urheilullinen ja järkyttävän jästipäinen Sofia Porvoosta. Mun sydän sykkii salibandylle, juoksulle ja hiukkasfysiikalle. Vietänki siis vapaa-aikani junnuja koutsaillen, lenksoja juosten ja hiukkasfysiikan teorioita kehitellen.

   IG: aholansofia
   Snap: sofiawws

  • Reetta Kinnunen

   Jäsenhankintavastaava

   more

   0403562940
   reettaella.kinnunen@gmail.com

   Moi, oon Reetta Kinnunen, 18-vuotias lukiolainen Vantaalta. Tykkään kissoista ja koirista tasapuolisesti, en syrji yhtäkään karvaturria! Vapaa-ajalla rakastan lauleskella, käydä sushilla ystävien kanssa ja pohdiskella elämän suuria kysymyksiä. Jos sua kiinnostaa, mitä Lukiolaisten Liiton jäsenhankinta on, tai ihan vaan mitä hyötyä jäsenyydestä on, mulle saa pistää koodii wappiin, snäppiin, s-postiin tai vaikka ig directiin!

   Snap/IG: reettaella

  • Kasperi Kähkönen

   Jäsenhankintavastaava

   more

   040-748-2919
   kasper.kahkonen@outlook.com

   Moi! Oon Kasper Kähkönen, toinen tän vuoden piirihallituksen jäsenhankintavastaavista. Oon tosi rento ja hauska tyyppi ja aika musikaalinen myös. Jos näät mut nii tuu ihmeessä juttelemaan. :)

  • Mikaela Wirenius

   Piirikummi

   more


   mikaela.wirenius@lukio.fi

   Miä oon Saimaan rannalla Mikkelissä kasvatettu ensi kevään ylioppilas. Tykkään dokkareista, kirjoista, jotka valuttavat silmäkulmista sopivasti itkua, hyvistä nauruista ja teatterista sekä lavan että katsomon puolelta. Ihailen mummiani, Pikku Myytä ja Peppi Pitkätossua, ja kerron mielelläni siitä, kuinka mokasin viimeksi. Eiköhän sitä vielä paranneta maailmaa ja opita neulomaan.