lukiolaiset

Uudenmaan Lukiolaiset

Meistä

Uudenmaan piiri, lyhennettynä UMP, on Uudenmaan lukiolaisten etujen puolesta taisteleva piirijärjestö, joka hurmaa periksiantamattomuudellaan, ahkeralla työllä sekä hyvällä pössiksellä ja pöhinällä! Järjestämme alueellamme kattavasti tapahtumia, esimerkiksi opiskelijakuntatapahtumia sekä saunailtoja! UMP on liiton isoin ja massiiviisin piiri, joka kattaa alueen Hangosta Hyvinkään kautta Loviisaan saakka.

Toimintaa tekevät piirihallitus sekä aktiivit, jotka ovat kaikki Uudenmaan lukiolaisia.

Avaa lisää …

Piirihallitus

Uudenmaan piirihallitus valitaan joka vuoden lopussa. Tämän vuoden piirihallituksen tiedot löydät täältä.

Ajankohtaista Show all posts >

Tapahtumat Show all posts >

Avaa lisää ...

Kutsu Uudenmaan lukiolaisten piirikokoukseen 28.11.2014

Kokouskutsu SUOMEN LUKIOLAISTEN LIITTO RY:N UUDENMAAN PIIRI RY:N VARSINAINEN PIIRIKOKOUS   Suomen Lukiolaisten Liitto ry:n Uudenmaan piiri ry:n varsinainen piirikokous järjestetään 28.11.2014 Espoon Leppävaarassa. Kokoonnumme Ruusutorpan koululla osoitteessa Leppävaarankatu 24, 02600 Espoo. Kokous alkaa klo 12.30. Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki piirin toiminnasta kiinnostuneet lukiolaiset. Kokouksessa on äänioikeus niillä SLL:n Uudenmaan jäsenillä, jotka ovat maksaneet jäsenmaksunsa kaudelle… Lue koko artikkeli

14/11/2015

Lue lisää >

Lähde mukaan

Me huolehdimme Uudenmaan alueen edunvalvonnasta, opiskelijakuntatoiminnasta, jäseneduista ja bileistä – siis kaikenlaisesta, mikä liittyy lukiolaisten elämään Uudenmaan alueella. Tähän kaikkeen tarvitsemme tietenkin aktiivisia lukiolaisia. Kaikki ovat tervetulleita tapahtumillemme ja kokouksiin, lähde siis epäröimättä tutustumaan rakkaan maakuntasi muihin lukiolaisiin!

Toiminnassa ei vain opi paljon uusia taitoja muun muassa organisoinnista, viestinnästä ja vaikuttamisesta vaan saat kaupan päälle myös kasan uusia tuttuja ympäri Suomea.

 

Opiskelijakunnille

Piirijärjestöt ovat opiskelijakuntia varten, joten teemme kaikkemme, että alueemme opiskelijakunnat saavat toimivat ansiokkaasti. Uudenmaan piirillä on jokaiselle lukiolle määritelty lukiokummi, joka auttaa opiskelijakunnan hallitusta edunvalvonnallisissa seikoissa sekä kaikessa muussa opiskelijakuntatoimintaan liittyvässä.

Järjestämme myös erilaisia koulutuksia ja Get Togethereitä alueen opiskelijakunnille, seuraa tulevia tapahtumia ja lähde mukaan!