Uudenmaan Lukiolaiset

Meistä

Uudenmaan piiri, lyhennettynä UMP, on Uudenmaan lukiolaisten etujen puolesta taisteleva piirijärjestö, joka hurmaa periksiantamattomuudellaan, ahkeralla työllä sekä hyvällä pössiksellä ja pöhinällä! Järjestämme alueellamme kattavasti tapahtumia, esimerkiksi opiskelijakuntatapahtumia sekä saunailtoja! UMP on liiton isoin ja massiiviisin piiri, joka kattaa alueen Hangosta Hyvinkään kautta Loviisaan saakka.

Toimintaa tekevät piirihallitus sekä aktiivit, jotka ovat kaikki Uudenmaan lukiolaisia.

Avaa lisää …

Piirihallitus

Uudenmaan piirihallitus valitaan joka vuoden lopussa. Tämän vuoden piirihallituksen tiedot löydät täältä.

Ajankohtaista Show all posts >

Tapahtumat Show all posts >

Avaa lisää ...

Kutsu Uudenmaan piirin ylimääräiseen piirikokoukseen

KOKOUSKUTSU Suomen Lukiolaisten Liitto ry:n Uudenmaan piiri ry:n ylimääräinen piirikokous 9.5.2018 klo 17.00 Vaskivuoren lukio, Virtatie 4, 01600 VANTAA SUOMEN LUKIOLAISTEN LIITTO RY:N UUDENMAAN PIIRI RY:N YLIMÄÄRÄINEN PIIRIKOKOUS Suomen Lukiolaisten Liiton (SLL) Uudenmaan piirin (UMP) ylimääräinen piirikokous järjestetään 9.5.2018 Vaskivuoren lukiossa (Virtatie 4). Tila on esteetön. Kokous alkaa klo 17.00.

24/04/2018

Lue lisää >

Lähde mukaan

Me huolehdimme Uudenmaan alueen edunvalvonnasta, opiskelijakuntatoiminnasta, jäseneduista ja bileistä – siis kaikenlaisesta, mikä liittyy lukiolaisten elämään Uudenmaan alueella. Tähän kaikkeen tarvitsemme tietenkin aktiivisia lukiolaisia. Kaikki ovat tervetulleita tapahtumillemme ja kokouksiin, lähde siis epäröimättä tutustumaan rakkaan maakuntasi muihin lukiolaisiin!

Toiminnassa ei vain opi paljon uusia taitoja muun muassa organisoinnista, viestinnästä ja vaikuttamisesta vaan saat kaupan päälle myös kasan uusia tuttuja ympäri Suomea.

 

Opiskelijakunnille

Piirijärjestöt ovat opiskelijakuntia varten, joten teemme kaikkemme, että alueemme opiskelijakunnat saavat toimivat ansiokkaasti. Uudenmaan piirillä on jokaiselle lukiolle määritelty lukiokummi, joka auttaa opiskelijakunnan hallitusta edunvalvonnallisissa seikoissa sekä kaikessa muussa opiskelijakuntatoimintaan liittyvässä.

Järjestämme myös erilaisia koulutuksia ja Get Togethereitä alueen opiskelijakunnille, seuraa tulevia tapahtumia ja lähde mukaan!