Täältä löydät piirihallituksen yhteystiedot sekä vastuualueet.

• Piirihallitus

• Olivia Takkinen

olivia.takkinen@gmail.com

Hei! Oon Olivia ja oon puheenjohtamassa tänä vuonna tätä ihanaa piirihallitusta!

Multitasking ja käveleminen on mun tapoja lähestyä arkea. Mulla on aina vähintään kolme kirjaa samaan aikaan puolivälissä ja rakastan käydä valokuvaamassa. Oon jo valmistunut lukiosta, mut lukiolaisuus on lähellä mun sydäntä ja valmis tekemään lähes mitä vaan lukiolaisten eteen.

Jos bongaat mut kadulla kiitämässä, tapahtumalla omissa maailmoissa ja hämmentyneenä tai mitä ikinä, kannattaa tulla moikkaa ja kysyy mistä ikinä!

• Elsa Kallonen

Varapuheenjohtaja

kallonenelsa@gmail.com

Mulle on joskus sanottu, ettei mun tarvii ees sanoo mistä lukiosta mä tuun kun sen näkee heti. Kuten arvata saattaa, oon Helsingin kuvataidelukiota eli Torkkelia käyvä Levoton Drama Queen. Vaikka mun olis kuulunut elää nuoruuttani 70-luvulla, on musta maailman parasta olla mukana edistämässä 2010-luvun lukiolaisten elämää, eli jos vaikuttaminen tai meidän toiminta kiinnostaa nii pistä koodii. Joku päivä kirjotan vielä runokokoelman eli jos ei jostain syystä törmätä niin stay tuned.

• Anastassia Kortsagina

Hallintovastaava

anastasia.kortsagina@gmail.com

Olin laiska enkä jaksanut tehdä esittelyä.

• Martin Lahtinen

Yritysyhteistyövastaava

lahtinen.martin@gmail.com

Moikka, oon Martin, meidän yritysyhteistyövastaava. Opiskelen Lauttasaaren yhteiskoulun lukiossa! Osaan sujuvasti triljardia kieltä ja tykkään hifistellä semmosis pienis asiois kuten viinissä. Diggailen myös lakiasioista. Jari Aarnio on idolini.

• Anton Granroth

Viestintävastaava

anton.granroth@gmail.com

Meitsi on meitsi.

• Jaakko Kemppainen

Viestintävastaava

0442053537
      jaakkokemppainen@outlook.com

Oon Jaakko ja toimin tän vuoden piirihallituksessa viestintävastaavana! Mun intohimoja on tanssiminen, kissat, tasa-arvo ja säästäminen (lue: piheys). Piheys katoaa kuitenkin heti jos vastaan tulee sushibuffa tai syntymäpäivät.

Poden paineita olla kaikkialla ja koko ajan, aina vaan isommin, jonka takia mua näkee milloin missäkin. Luokittelen ihmiset MBTI-persoonallisuustyyppien mukaan ja mun ikuinen unelma on tulla aamuihmiseksi.

• Ida Myller

Opiskelijakuntavastaava

i.m.myller@gmail.com

Hei, mun nimi on Ida, mutta mua kutsutaan Mylleriksi ja mä toimin Helsingin lukiolaisten opiskelijakuntavastaavana eli koordinoin meidän opiskelijakuntatiimiä ja vastuulukiotoimintaa ja järjestän opiskelijakuntatapahtumia.

Rakastan myös hyviä kirjoja ja aurinkoa ja laatukahvia.

• Emilia Uljas

Opiskelijakuntavastaava

emilia.uljas@live.com

Moikka! Oon vastikään kaupungistunut wannabe-helsinkiläinen jonka intohimoja ovat Gilmoren tytöt, kissat ja yleinen aktiivisuus. Helsingin lukiolaisissa oon opiskelijakuntavastaava, eli järkkään koulutuksia ja pidän yllä suhteita Helsingin opiskelijakuntiin.

• Iida Koponen

Tapahtuma- ja aktiivivastaava

iida.a.koponen@gmail.com

Hei! Mä oon Iida ja koska tästä hallituksesta Iidoja löytyy, niin voi kutsua myös sukunimellä Koponen. Vaikka melkeinpä identifioidun helsinkiläiseksi, niin mä tuun Uudenmaan puolelta Tuusulasta. Mä toimin taktiivi- eli tapahtuma- ja aktiivi-vastaavana. Järkkäilen siis vuoden mittaa kaikenlaista kivaa pöhinää, lähtien megazoneista, rauhallisista hengailu illoista aina mökkiviikonloppuihin. Mun vastuulla on myös mahtava tapahtumatiimi, johon toivon kaikkien innokkaiden lähtevän mukaan ideoimaan ja toteuttamaan!

• Iida Luhtala

Edunvalvontavastaava

luhtala.iida@gmail.com

Moikka. Tuun alunperin landelta Keuruulta/Fiskarista, mutta Kalliossa opiskelut on saanut kaupunkilaisuuden tarttumaan ja nyt lempparijutuiks lukeutuukin yleisen aktiivisuuden, hyvän ruoan ja uusien tuttavuuksien lisäksi mm. kahvilakulttuuri ja ratikat.
      Olen toinen meidän edunvalvontavastaavistamme. Mun ja Eeron pääduunina siis huolehtia siitä, että Helsingin lukiolaisilla menee hyvin, mieluusti paremmin.

• Eero Roslander

Edunvalvontavastaava

eero.roslander@gmail.com

Helsinkiläistyvä hämeenlinnalainen Ressun kakkoselta. Piirin edunvalvontavastaavana ajan Lukiolaisten asiaa ja varmistan, että meidän ääni kuuluu päättäjille. Vapaa-ajalla suurkulutan netflixiä ja politiikkaa, kun en yritä yrittää olla yrittäjä.

• Siiri Varis

Jäsenhankintavastaava

siirivaris@gmail.com

Heipsun<3
      Olen Siiri ja mun unelma-aamuun kuuluu appelsiinit, tuplaespresso ja vinyylit. Helsingin lukiolaisten jäsenhankinnan koordinointi on tänä vuonna mun (ja Lukaksen!) kunniatehtävä. Tullaan siis tervehtämään teitä esimerkiks koulukäyntien ja pikaliittymispisteiden merkeissä.

• Lukas Virtala

Jäsenhankintavastaava

lukasvirtala@gmail.com

Mitä äijät? Mä oon Lukas ja asustelen Pönde-Helsingissä, eli Östersundomissa, ja käyn koulua Ressun Lukiossa. Vapaa-ajalla pelaan tennistä ja käyn salilla (tai ainakin yritän). Totta kai tykkään myös hengata kavereiden kanssa ja syödä; oma mottoni kuuluukin: ”ruoka on aina hyvää, paitsi jos se on pahaa ruokaa.”

Helsingin Lukiolaisissa mä toimin jäsenhankintavastaavana, eli käytännössä mun vastuulla on se, että sä kuuluisit Suomen Lukiolaisten Liittoon. Jos et oo vielä jäsen, liity ihmeessä tai tuu kyseleen tarkemmin jos yhtään kiinnostaa!

• Lauri Vallo

Piirikummi