IMG-20160716-WA0004 (1)

Stadin Lukiolaiset

Meistä

Suomen Lukiolaisten Liiton Helsingin piiri eli Stadin lukiolaiset on helsinkiläisten lukiolaisten paikallinen edunvalvonta-, palvelu- ja harrastejärjestö. Stadin lukiolaiset tapaavat päättäjiä, hankkivat etuja opiskelijoille ja järjestävät kaikenlaisia tapahtumia, joihin sinäkin voit tulla mukaan!

Järjestämme erilaisia tapahtumia kaikenlaisille lukiolaisille muutaman kerran kuukaudessa ja käymme kaikissa Helsingin lukioissa joka syksy. Nähdään tapahtumilla ja myös sunkin koulussa!

Piirihallitus

Stadin lukiolaisia johtaa piirihallitus, joka valitaan aina vuoden lopussa. Vuoden 2017 hallituksen löydät täältä.

 

 

Meistä

Suomen Lukiolaisten Liiton Helsingin piiri eli Stadin lukiolaiset on helsinkiläisten lukiolaisten paikallinen edunvalvonta-, palvelu- ja harrastejärjestö. Stadin lukiolaiset tapaavat päättäjiä, hankkivat etuja opiskelijoille ja järjestävät kaikenlaisia tapahtumia, joihin sinäkin voit tulla mukaan!

Järjestämme erilaisia tapahtumia kaikenlaisille lukiolaisille muutaman kerran kuukaudessa ja käymme kaikissa Helsingin lukioissa joka syksy. Nähdään tapahtumilla ja myös sunkin koulussa!

Piirihallitus

Stadin lukiolaisia johtaa piirihallitus, joka valitaan aina vuoden lopussa. Vuoden 2017 hallituksen löydät täältä.

 

 

Ajankohtaista Show all posts >

Lahjakkuus ei katso ikää: Lukiolaiset mukaan 4UNI-ratkaisukilpailuun!

Mozart sävelsi ensimmäisen sinfoniansa kahdeksanvuotiaana. Bill Gates perusti Microsoftin 18-vuotiaana. Jean D’Arc inspiroitui ollessaan kolmetoista ja johti Ranskan voittoisaan sotaan viisi vuotta myöhemmin. Näitä suuria saavutuksia ei yhdistä vain ja ainoastaan suurenmoisten ihmisten nuori ikä, vaan pikemminkin heidän lahjakkuutensa.

04/09/2015

Lue lisää >

Avaa lisää ...

Tapahtumat Show all posts >

KUTSU STADIN LUKIOLAISTEN PIIRIKOKOUKSEEN 2017

Tervetuloa Stadin lukiolaisten piirikokoukseen! Luvassa mielenkiintoiset vaalit ja mahdollisuus vaikuttaa Stadin lukiolaisten seuraavan vuoden toimintaan. Bonuksena uudet kaverit ja yhteisöllinen tunnelma. Täältä löydät virallisen kokouskutsun, jossa tarvittavat tiedot. Nähdään! 

28/10/2017

Lue lisää >

Avaa lisää ...

Kutsu Stadin lukiolaisten piirikokoukseen 2016

Kokouskutsu SUOMEN LUKIOLAISTEN LIITTO RY:N HELSINGIN PIIRI RY:N VARSINAINEN PIIRIKOKOUS Suomen Lukiolaisten Liiton (SLL) Helsingin piirin (HEP) varsinainen piirikokous järjestetään 26.11.2016 Helsingin Itä-Pakilassa, Allianssi-talon Allianssi-salissa (Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki). Tila on esteetön. Kokous alkaa klo 13.00.

08/11/2016

Lue lisää >

Kutsu Stadin lukiolaisten piirikokoukseen 28.11.2015

Kokouskutsu SUOMEN LUKIOLAISTEN LIITTO RY:N HELSINGIN PIIRI RY:N VARSINAINEN PIIRIKOKOUS   Paikka: Ruoholahden nuorisotalo Koralli, Messitytönkatu 4, 00180, Helsinki Aika: 28.11.2015 klo 13:00   Suomen Lukiolaisten Liitto ry:n Helsingin piiri ry:n varsinainen piirikokous järjestetään 28.11.2015 Helsingissä. Kokoonnumme Ruoholahden nuorisotalolla, osoitteessa Messitytönkatu 4. Kokous alkaa klo 13.00.   Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet lukiolaiset. Kokouksessa… Lue koko artikkeli

14/11/2015

Lue lisää >

Lähde mukaan

Olitpa kiinnostunut sitten lukioelämästä snappaamisestä, opiskelijakuntien kouluttamisesta tai seminaarien järjestämisestä, meiltä löytyy sulle varmasti mielenkiintoista tekemistä! Ole yhteydessä tiimin vastuuhenkilöön, jonka yhteystiedot löydät yhteystiedot -sivulta, ja pääset tekemään toimintaa stadilaisille lukiolaisille.

Seuraa meitä somessa, niin saat tietoa tulevista tapahtumista. Tervetuloa mukaan!

Opiskelijakunnille

Opiskelijakunnille tarjoamme monipuolista räätälöityä toimintaa. Olipa opiskelijakuntasi sitten pieni tai suuri, hyvin toimiva tai vaikeuksia kohdannut, meiltä saat apua ja tukea myös opiskelijakuntatoimintaan. Neljästi vuodessa järjestettävien Water-opiskelijakuntafestivaalien lisäksi, järjestämme paikallisella tasolla ilmaisia Jano- ja Tutorkoulutuksia kouluilla sekä opiskelijakuntien Get Together-tapahtumia.
Ongelmatilanteissa otathan rohkeasti yhteyttä oman lukiosi lukiokummiin, piirin puheenjohtajaan tai opiskelijakuntavastaavaan. Kaikkien yhteystiedot löydät Yhteystiedot-sivulta.

Ho ho ho! Kai oot tulossa? Tänään vietetään pikkujouluja kuin viimeistä päivää. 
Käypä osallistumassa-> http://bit.ly/2z78Ftv
(Tapahtuma löytyy Facebookista nimellä Stadin lukiolaisten pikkujoulut)

Nähdään siellä! ❤ 🤶 🎄

Viikko sitten lauantaina Helsingin lukiolaisille valittiin uusi piirihallitus💜 Tää jengi tekee ensi vuonna muun muassa paikallista edunvalvontaa ja järkkää huikeita tapahtumia! Tällä tilillä kerrotaan tulevista tapahtumista ja pidetään Stadin lukiolaiset perillä siitä, mitä kaikkia meitä koskevia päätöksiä ollaan tehty💪🏼😎

Hox hox! Tasan viikon päästä starttaa Stadin Lukiolaisten piirikokous! Tulkaa mestoille ihmettelemään. Kokoustetaan klo 12-16 Allianssi-talolla. Jatkot pidetään Sauna2 tiloissa osoitteessa Kalveankatu 9 😎

Stadin lukiolaisten delegaatio valmistuu kolmen päivän liittokokouksen pöhinään! Tänä viikonloppuna päätetään asioista, vaikutetaan yhteiskuntaan ja ennen kaikkea juhlitaan.
#lukiolaiset #likosll

Helsingin kielilukion koulukäynnillä purkat suorastaan revittiin käsistä! 
#jenkki #pienipalahymyä #lukiolaiset

☃🎁❤🎅🏻🤶🏻
Pian on taas se aika vuodesta. Aika, jolloin koko perhe kokoontuu yhteen laulamaan, leikkimään ja syömään hyvin. Valopilkku keskellä pimeää vuodenaikaa, jolloin ihmiset viettävät taas aikaa rakkaidensa kanssa. Käydään yhdessä ns. kirkolla, kaikki saavat piparia ja tietenkin se yksi parrakas setä tyhjentää säkkinsä sinun sukkasi sisään.

Kuten varmaan arvasittekin, kyse on HUMPPA-risteilysta. Itämerellä HUMPataan 31.10.-2.11., ja tänään on viimeinen päivä ilmoittautua! Tapahtuman info sekä ohjeet ilmoittautumiseen löytyvät Facebookista.  Tule ja löydä elämälle tarkoitus parhaalta lukioristeilyltä Helsingistä Tukholmaan.

Hoi kaikki Stadin lukiolaiset!🎊
Suomen lukiolaisten liiton vuosittainen liittokokous järjestetään Espoon Otaniemessä 10-12.11 ja just sä voit lähteä sinne äänestämään sua koskevista tärkeistä jutuista! Ilmoittautuminen on nyt auki ja linkki löytyy tän postauksen alta! Lisäinfoa on ilmolomakkeessa ja osoitteeseen iida.j.juntunen@gmail.com voi laittaa tulemaan kyssäriä, jos jokin mietityttää📋 Äänioikeuden saavat vain n. 30 nopeiten ilmoittautunutta, joten varmistathan paikkasi nopeasti🏃🏽‍♀️🏃🏼💨Viimeinen ilmopäivä on 15.10🔥🔥 https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdt6NLbdVNEpL1TRUFDtbY-rmiKoM9PtBs62RMBwrtoifp2aA/viewform?usp=sf_link

WATER-OPISKELIJAKUNTAFESTIVAALIT TULEE, OLETKO VALMIS? Hei sinä helsinkiläinen lukiolainen, tervetuloa Hämeenlinnaan tai eksoottiseen Kuopioon oppimaan mm. johtamista, viestintää, taloudenpitoa, tapahtumien järjestämistä ja vaikka mitä! Luvassa hyvää seuraa, loistavia koulutuksia sekä uusia kokemuksia. Ilmoittautumislinkit kommenteissa & biossa. Nähdään Watereilla! 💦💦🤡

Ensi viikolla pistetään grillit kuumiksi 🍗🍤🍄🍅🍢 käy osallistumassa facebookissa: http://bit.ly/2v6lBeu 
Nähdään siellä! Mulla on ainakin jo nälkä 😄

Tämä kokoonpano koulutettiin viime viikonloppuna Orivedellä syksyn koulukäyntikiertueen merkeissä. Pitäkää somet auki, niin pysytte kärryillä siitä millon ollaan käymässä just sun lukiossa!
#lukiolaiset

Kesällä järjestetään avoimia infotilaisuuksia kaikille ilman opiskelupaikkaa jääneille Ohjaamo Helsingissä:

to 6.7. klo 14-15.30 (HUOM. TÄÄ ON TÄNÄÄN) 
to 20.7 klo 14-15.30  to 10.8. kl0 11.30-12.30

Tilaisuudessa autetaan ilman opiskelupaikkaa jääneitä nuoria etsimään ja miettimään uusia vaihtoehtoja.

Tapahtumassa jaetaan infoa ja neuvoja liittyen opiskelupaikkoihin, töiden hakemiseen ja tulevaisuuden suunnitelmiin.

Tule ottamaan selvää eri vaihtoehdoista!

Ohjaamo Helsinki Fredrikinkatu 48, Kamppi.

Liiton kevätpäivillä Anjalan leirikeskuksessa pääsimme oppimaan entistä enemmän esimerkiksi viestinnästä, yhdenvertaisuudesta ja aloitettiin liiton

Get Together saapuu jälleen! 
MITÄ? Vertaistukea ja koulutusta kaikille opiskelijakuntatoimijoille
MISSÄ? Nuorisoasiainkeskus, Hietaniemenkatu 9
MILLOIN? Huomenna! 17.00-19.00 -  Nähdään siellä! 😊  Tsekkaa facebook-tapahtuma ja klikkaa osallistu (linkki biossa)

Stadin Lukiolaiset onnittelee myös kaikkia nuoria valtuutettuja! Kiitos kaikille ehdolla olleille, sekä kaikille äänestäneille ❤️ #lukiolaiset #kuntavaalit2017