documents

Yhteystiedot

Ota yhteyttä!

Piirihallituksen jäsenet toimivat linkkeinä piirin ja vastuulukioidensa välillä. Ota rohkeasti yhteyttä!

pohjanmaan.lukiolaiset@lukio.fi

 

Vuoden 2017 piirihallituksen yhteystiedot päivitetään tänne tuota pikaa, siihen saakka voit ottaa yhteyden puheenjohtajaan:

Elli Uusi-Kokko
Puheenjohtaja
elli.uusi-kokko@hotmail.com
044 356 7445

 • Piirihallitus

  • Elli Uusi-Kokko

   Puheenjohtaja

   more

   0443567445
   elli.uusi-kokko@hotmail.com

   Moon Elli (tottelen myös nimeä “UG”), kakskyt kesänen Vaasalaistyttö (Tällä hetkellä Töölöläisnainen). Vaasan lyseon lukiosta oon lakkini lakkini hakenut ja tällä hetkellä istun päiväni sittarin kassalla tekemässä elantoa. Piirissä toimin puheenjohtajana. Mun vastuulukioihin kuuluu: Evijärvi, Perho ja Reisjärvi. Järjestöhommien ohella syön nakkeja ja kattelen awkward handshake compilation -videoita.

  • Emma Uusi-Kokko

   Viestintävastaava

   more

   0443567446
   emma.uusikokko@gmail.com

   Oon Emma, 17v tyyppi Vaasan Lyseon lukiosta. Oon Pohjanmaan piirin viestintävastaava, joka meinaa sitä, että meitsi viestii, somettaa ja infoaa ihmisiä asioista. Teen yhteistyötä mainostamisessa myös yhteistyökumppaneiden kanssa. Vastuulukioinani ovat Kaustisen musiikkilukio, Jalasjärven lukio, Pietarsaaren lukio sekä Kokkolan yhteislyseon lukio. SLL:n lisäksi rakastan musiikkiteatteria, sinätuubapska -videoita, tasa-arvoa sekä sushia.

  • Salli Sarvela

   Jäsenhankintavastaava

   more

   040-8014469
   sallilauha@gmail.com

   Moikka! Oon Salli, 16-vuotias vielä lukion ykkönen Kauhajoelta, jossa myös käyn lukioo. Piirissä oon jäsenhankintavastaava elikkä järkkäilen esim. roadshow’ta ja koulukäyntejä. Mun vastuulukioita on Laihia, Vaasan lyseon lukio, Ylistaro ja Kyrönmaa. Koulu- ja piirijutut opiskelijakunnan hallitus mukaan luettuna vie ison osan ajasta, mutta lemppariasioita on ainaki matkustelu ja hyvä kaakao.

  • Sari Reijonen

   Edunvalvontavastaava

   more

   0505598202

   Hejsan! Mie oon Sari 17v ja opiskelen Ylivieskan lukiossa eli asun meiän piirihallituksesta kaikkein pohjoisimmassa. Piirihallituksessa oon toinen meiän edunvalvontavastaavista. Edunvalvonta eli tuttavallisemmin ev tarkottaa sitä, et tehään kaikkia juttuja, jotka edistää sitä ettei ketään alueemme lukiolaista sorreta. Miun vastuulla on siis tehdä laadukasta edunvalvontaa meiän piirin alueella. Miun vastuulukioita on Sievin lukio, Nivalan lukio, Haapajärven lukio sekä Kalajoen lukio.

  • Roosa Pajunen

   Sihteeri/Hallintovastaava

   more

   0400916466

   Moi oon Roosa, oon 19 ja valmistuin just Seinäjoen lukion Etelä-Seinäjoen toimipisteestä (eli Peräseinäjoelta <3). Oon Pohjanmaan lukiolaisten hallintovastaava eli sihteeri ja taloudenhoitaja. Mä siis esimerkiks teen pöytäkirjat, valmistelen esityslistat puheenjohtajiston kans ja maksan piirin laskut. Mun vastuulukioita on Ähtärin, Jurvan, Kurikan ja Alavuden lukiot. Sydäntä lähellä on tasa-arvo, musiikki ja ruissipsit. Rakastan myös ihanii ihmisii, koirii ja Kumman kaata.