Soita tai mailaa!

Täältä löydät vuoden 2019 piirihallituksen yhteystiedot sekä vastuualueet.

Tavoitat meidät myös sähköpostista pirkanmaan.lukiolaiset@lukio.fi. Voit heittää meitä viestillä myös piirin somekanavissa, jotka löydät blogin sivupalkista.

• Piirihallitus

• Janina Paananen

janina.paananen@gmail.com

Moikkuli! Oon tosiaan Paanasen Janina ja käyn nyt abivuotta Hatanpään lukion musiikkilinjalla. Mä oon tänä vuonna Pirkanmaan lukiolaisten puheenjohtaja. Mun lempparijuttuja on vihreä tee, kissat sekä musiikki ja vapaa-aika kuluu aikalailla opiskellessa. Toivottavasti nähdään pian tapahtumilla!

(Hauska fakta: Justin Bieber seuraa mua Twitterissä)

• Sara Uusi-Rauva

Varapuheenjohtaja

sarauusirauva@gmail.com

Mä oon Sara Uusi-Rauva, Pirkanmaan lukiolaisten varapuheenjohtaja. Opiskelen Pirkkalan yhteislukiossa. Vastaan Pirkanmaan lukiolaisten palveluista ja hallinnosta yhdessä vastuuhenkilöiden kanssa.
      Mun mielieläin on kissa ja mieliartisti on Arttu Wiskari.

• Jaakko Rantamäki

Hallintovastaava

jaakkooskarirantamaki@gmail.com

Morjens! Nimi on Rantamäen Jaakko ja asuinpaikkana Suomen kaunein kunta, Hämeenkyrö.
      Kouluani käyn Hatanpään Lukiossa musiikkilinjalla, jo toista vuotta!
      Harrastuksiin kuuluu monipuolinen musiikin kanssa perseily ja varsinkin rumpujen mäiskiminen on mielipuuhaani.
      Piirihallituksessa toimin tänä vuonna Hallintovastaavana ja hyvinvointivastaavana. Oon myös Pirkanmaan piirin tietosuojayhdyshenkilö.

Loppuun vitsinmurjaisu: Mitä kissat tekevät kun he protestoivat? He menevät naulakkoon.

• Teemu Kauppinen

Edunvalvontavastaava

teemu.m.kauppinen@gmail.com

Heippa!! Oon Teemu, 17-vuotias pojanpylleröinen Tampereen yhteiskoulun lukiosta ja Pirkanmaan lukiolaisten edunvalvontavastaava. Myöhästelen busseista ja tykkään juustoista.

• Saara Ojanperä

Jäsenhankintavastaava

• Aatu Hokkanen

Jäsenhankintavastaava

aatu.hokkane@gmail.com

• Jenny Ahlman

Opiskelijakuntavastaava

zennyahlman@gmail.com

Hei!

Mä oon Jenny Ahlman ja asustelen Toijalassa. Opiskelupaikkana toimii paikallinen Akaan lukio, jossa vietän tällä hetkellä abivuottani. Sillä niin kuuluisalla “vapaa-ajalla” usein pyörin tallilla ja kuljen ympäriinsä kamera kädessä. Tykkään myös olla monessa mukana ja eksyä sosiaalisiin tilanteisiin, mutta välillä seuralaiseks riittää ihan vaan Netflix tai hyvä kirja. Pirkanmaan lukiolaisissa toimin tänä vuonna opiskelijakuntavastaavana!

• Alise Nieminen

Opiskelijakuntavastaava

alise.n00@gmail.com

• Valtteri Mönkö

Yritysyhteistyövastaava

valtsumm.13@gmail.com

Mä oon Valtteri Mönkö. Mun koulumatka on 50km Toijalan takaa Tampereelle Hatanpään lukioon, jossa musalinjalla toista vuotta opiskelen. Itse soitan saksofoneja erilaisilla kokoonpanoissa koululla ja musaopistolla.
      Mä hoidan tänä vuonna Pirkanmaan lukiolaisissa yritysyhteistyötä, eli jos olis tarvetta paikallisedulle tai antaa vinkkiä sponsorista niin mulle vaan viestiä.

Tämmönen hauska nippelitieto: Toisen kunnan alueella töissä (tai koulussa) käymistä kutsutaan pendelöinniksi, olen siis pendelöijä.

• Sarianna Waldén

Viestintävastaava

sarianna.walden@gmail.com

Moi!

Oon Sarianna Waldén, 18-vuotias abiturientti Tampereelta Hatanpään lukion musiikkiteatterilinjalta!

Pirkanmaan lukiolaisissa toimin tänä vuonna viestintävastaavana, mikä on tosi kivaa! Vapaa-ajallani harrastan laulamista, kavereiden kanssa hengailua ja nykyään tykkään myös kokkailla!
      Välillä tulee pakon edessä opiskeltuakin...

Hauska fakta musta: saatan helposti uppoutua lukemaan ihan random Wikipedia-artikkeleita.

Kivaa päivää sulle!

• Lotta Liuhamo