documents

Yhteystiedot

Soita tai mailaa!

Täältä löydät vuoden 2017 piirihallituksen yhteystiedot sekä vastuualueet.

Tavoitat meidät myös sähköpostista pirkanmaan.lukiolaiset@lukio.fi. Voit heittää meitä viestillä myös piirin somekanavissa, jotka löydät blogin sivupalkista.

 • Piirihallitus

  • Mikael Lehtonen

   Puheenjohtaja

   more

   040 039 1842
   imikael.lehtoneni@gmail.com

   Kahvista nauttiva, lunta rakastava ja toisinaan hieman temperamenttinen Pirkanmaan lukiolaisten puheenjohtaja Kalevan lukiosta Tampereelta. Piirissä toimiminen vie suuren osan vapaa-ajastani mutta sen lisäksi lisäksi rentoudun opiskellen ranskan fonetiikkaa, kuunnellen latinomusiikkia sekä lukemalla Suomen kirjallisuuden suuria klassikoita. Omaan myös sivistyneen keskieurooppalaisen puolen vietettyäni vuoden croissanttien ja baskerien luvatussa maassa.

  • Sini Brusin

   Varapuheenjohtaja

   more

   045 160 2830

   Moikka!
   Mun nimi on Sini Brusin. Oon tällä hetkellä abiturienttina Tampereen yhteiskoulun lukiossa. Tykkään tosi monesta eri jutusta, mutta kestosuosikkeihini kuuluu mm. ruoka, laulaminen, urheilu ja järjestötoiminta. Pirkanmaan lukiolaisissa toimin tänä vuonna varapuheenjohtajana.

  • Santeri Saarinen

   Hallintovastaava

   more

   044 565 7233
   santeri.saarinen99@gmail.com

   Moi!
   Oon Santeri Saarinen, asun Tampereella ja käyn tampereen klassillisen lukion toista vuosiluokkaa. Toimin tällä hetkellä Pirkanmaan lukiolaisten hallintovastaavana eli hoidan sekä taloudenhoitajan että sihteerin hommia.  lisäksi harrastan säännöllisesti liikuntaa ja seuraan paljon urheilua kuten jalkapalloa, jääkiekkoa ja koripalloa.

  • Jenna Miettinen

   Edunvalvontavastaava

   more

   045 126 3705
   jenna.miettinen0999@gmail.com

   Voijuku. Oon Jenna Miettinen ja hoitelen Pirkanmaan lukiolaisten edunvalvontaa tämän vuoden. Oon töhö mutta tempperamenttinen hulihuli, joka rakastaa järjestötoimintaa ja selleriä. Elämä pörrää enimmäkseen säveltämisen, soittamisen, laulamisen ja uusien kokemusten metsästämisen ympärillä. Mulle voi aina laittaa koodia, olipa kyseessä sitten edunvalvonta tai dänkki meemi.

  • Henna Nykänen

   Jäsenhankintavastaava

   more

   044 206 3590
   henna.nykanenn@gmail.com

   Heippa, oon Henna Nykänen ja olen Pirkanmaan lukiolaisten jäsenhankintavastaava tämän vuoden. Sen lisäksi käyn Sammon keskuslukiota ja vähäisen vapaa-aikani käytän syöden sekä käyden salilla.

  • Johanna Hjelt

   Opiskelijakuntavastaava

   more

   044 318 0898
   hjeltjohanna@gmail.com

   Moi! Oon Johanna Hjelt ja oon keväällä 2017 valmistuva abiturientti Mäntän lukiosta. Tän vuoden toimin Pirkanmaan lukiolaisten opiskelijakuntavastaavana. Vapaa-aika kuluu SLL:n lisäks kavereiden, liikunnan ja koulujuttujen parissa. Jos sua askarruttaa jokin opiskelijakuntatoimintaan liittyen, oo epäröimättä muhun yhteydessä.

  • Islam Nassar

   Yritysyhteistyövastaava

   more

   044 516 0910

   Wassup slälläri fäm!

   Meitsi on Islam Nassar ja toimin vuonna 2017 piirihallituksessa yritysyhteistyövastaavana. Käytännössä siis järkkään meidän opiskelijabileitä ja muuta huikeeta yritysyhteistyötä (opiskelija-alennukset). Harrastuksiin kuuluu musiikin tekeminen ystävien kanssa ja myöskin kuntapolitiikassa touhuaminen.

   Dont hesitate to hit me up❤

  • Aapo Laukkanen

   Varayritysyhteistyövastaava

   more

   040 585 7425​
   Laukaap@gmail.con

   Moi, olen Aapo Laukkanen ja toimin tänä vuonna Pirkanmaan lukiolaisten varayritysyhteistyövastaavana. Tällä hetkellä olen abi Tampereen Steiner -koulussa, josta olis tarkoitus valmistua keväällä. Vastuulukiona mulla on Ruoveden lukio. Harrastuksiini kuuluu pyöräily, jalkapallo ja laskettelu, ja niistä ja muusta voi tulla höpötteleen mulle vapaasti!

  • Elias Leinonen

   Tapahtuma-/aktiivivastaava

   more

   050 338 2393​
   eliasleinonen22@gmail.com

   Olen paljasjalkainen tamperelainen moottoriturpa, jolta ei varmasti lopu juttu kesken. Lähellä sydäntäni ovat ystävien ja järjestötoiminnan lisäksi urheilu ja hyvä musiikki.

  • Kia Katjos

   Viestintävastaava

   more

   040 059 3757
   kiakatjos@gmail.com

   Heips! Oon Kia Katjos, abiturientti Tammerkosken lukiosta. Pirkanmaan lukiolaisissa mun heiniin kuulu viestintä, eli somet, kuvaaminen ja tiedottaminen. Rakastan suomipoppia, sushia ja aamujen alottamista suurella kupilla kahvia.