Yhteystiedot

Soita tai mailaa!

Täältä löydät vuoden 2018 piirihallituksen yhteystiedot sekä vastuualueet.

Tavoitat meidät myös sähköpostista pirkanmaan.lukiolaiset@lukio.fi. Voit heittää meitä viestillä myös piirin somekanavissa, jotka löydät blogin sivupalkista.

 • Piirihallitus

  • Jenna Miettinen

   Puheenjohtaja

   more

   0451263705
   jenna.miettinen0999@gmail.com

   Oon Jenna Miettinen, tempperamenttinen rämäpää Pirkanmaan sydämestä Tampereelta. Vapaa-ajallani lähinnä etsin kaksihaaraisia hiuksia, syön sellereitä homejuustodipillä ja puheenjohdan Pirkanmaan lukiolaisia.

  • Niklas Toijala

   Varapuheenjohtaja

   more

   0400579348
   niklas.toijala@gmai.com

   Moikka!
   Mä oon Niklas ja tuun jostain tuolta Koillis-Pirkanmaan pimeistä metsistä (Mänttä-Vilppulasta) ja toimin tänä vuonna Pirkanmaan lukiolaisten varapuheenjohtajana. Oon pirteä miehenalku, joka pitää Game of Thronesista ja myöhäisistä aamuista kahvin kera.
   Muhun saa (ja kannattaa) olla yhteydessä, jos on jotain kysyttävää Pirkanmaan lukiolaisten toiminnasta tai jos muuten vaan kaipaa juttuseuraa.
   Toivottavasti nähdään tapahtumilla!

  • Pekko Rajala

   Hallintovastaava

   more

   0403559908
   pekko.rajala@outlook.com

   Moi! Mä oon Pekko ja opiskelen tällä hetkellä Tampereen yhteiskoulun lukiossa toista vuotta. Järjestötoiminnan lisäks harrastan näyttelemistä. Toimin tänä vuonna Pirkanmaan piirin hallintovastaavana.

  • Alise Nieminen

   Edunvalvontavastaava

   more

   0400560346
   alise.n00@gmail.com

  • Sara Uusi-Rauva

   Jäsenhankintavastaava

   more

   0504071588
   sarauusirauva@gmail.com

   Morjensta!
   Nimi on Sara ja oon 16-vuotias untuvikko Pirkkalan yhteislukiosta. Lähellä meikäläisen sydäntä on politiikka, laskettelu, talviurheilu ja tietenkin mun kissat. Toimin Pirkanmaan piirissä jäsenhankintavastaavana eli hoidan uusien jäsenten hankkimiseen liittyviä asioita. Tänä vuonna mun vastuulukiot on F.E. Sillanpään lukio jaja Vammalan lukio!
   P.S. Ananas ei kuulu pizzaan, ei mandariinikaan kuulu makaronilaatikkoon.

  • Janina Paananen

   Opiskelijakuntavastaava

   more

   0400954787
   janina.paananen@gmail.com

   Moikkuli! Oon tosiaan Paanasen Janina ja käyn nyt toista vuotta Hatanpään lukiota musiikkilinjalla. Mä oon tänä vuonna Pirkanmaan lukiolaisten opiskelijakuntavastaava ja hyvinvointivastaava. Mun lempparijuttuja on vihreä tee, kissat sekä musiikki ja vapaa-aika kuluu aikalailla opiskellessa ja työskennellessä. Muhun saa ja pitää ottaa yhteyttä jos sellasiaongelmatilanteita ikinä ilmenee tai jos tuntuu että tarvii jonkun jolle puhua, mä oon täällä sitä varten. Toivottavasti nähdään pian tapahtumilla!

   (Hauska fakta: Justin Bieber seuraa mua twitterissä)

  • Hung Ly

   Yritysyhteistyövastaava

   more

   0458574962
   hungo00@hotmail.com

   Kulinaristinen minimalisti, joka ajautuu maailman ihmeellisimpiin asioihin aina vähän väliä. Toisen vuoden opiskelija Tampereen yliopiston normaalikoulun lukiossa, jossa erikoistuu bisnekseen (ja siten päätyi luonnollisesti Pirkanmaan piirihallituksen yritysyhteistyövastaavaksi). Ikihaaveilija visionääri, joka haaveilee paremmasta maailmasta. Rakastaa ruokaa ja sen laittamista. Vapaa-aika kuluukin keittiössä, kouluhommien ääressä ja papereita (sopimuksia) pyörittäessä.

   Pistä koodia mistä vaan! Liittyi asia sitten bisnekseen, opiskelijakuntaan tai parhaimpiin resepteihin. :)

  • Santeri Saarinen

   Jäsenhankinta-yritysyhteistyövastaava

   more

   0445657233
   santeri.saarinen99@gmail.com

   Moi!
   Olen Santeri Saarinen, abiturientti Tampereen Klassillisesta lukiosta. Tänä vuonna toimin Pirkanmaan lukiolaisten jäsenhankinta- ja yritysyhteistyövastaavana.

   Vapaaajallani harrastan paljon urheilua ja lisäksi seuraan erilaisia urheilu tuloksia tiiviisti.

  • Minerva Leinonen

   Tapahtuma-/aktiivivastaava

   more

   0440515252
   minerva.leinonen@gmail.com

   Moikka!
   Oon Minerva Leinonen ja käyn lukion toista vuotta Kalevan lukiossa Tampereella. Musiikki ja liikunta ovat lähellä sydäntäni. Kesäisin viiletän katuja rullaluistellen ja talvisin suuntaan laskettelemaan. Monesti löydän itseni pianon äärestä soittelemasta ja laulamasta. Tänä vuonna toimin Pirkanmaan lukiolaisten tapahtuma- ja aktiivivastaavana.

  • Oona Virolainen

   Viestintävastaava

   more

   0449712500
   oonalina00@gmail.com

   Moi!
   Mä oon Oona Virolainen. Tamperelainen kahvia juova taidehörhö Tykistä ja hoidan piirin viestintää. Vapaa-ajalla tanssin, näyttelen ja hengaan mun kissojen kanssa. Mulle voi aina tulla puhumaan!
   ps. Mun mielestä ananas kyllä kuuluu pitsaan.