documents

Soita tai mailaa!

Täältä löydät vuoden 2017 piirihallituksen yhteystiedot sekä vastuualueet.

Tavoitat meidät myös sähköpostista pirkanmaan.lukiolaiset@lukio.fi. Voit heittää meitä viestillä myös piirin somekanavissa, jotka löydät blogin sivupalkista.

• Piirihallitus

• Mikael Lehtonen

imikael.lehtoneni@gmail.com

Kahvista nauttiva, lunta rakastava ja toisinaan hieman temperamenttinen Pirkanmaan lukiolaisten puheenjohtaja Kalevan lukiosta Tampereelta. Piirissä toimiminen vie suuren osan vapaa-ajastani mutta sen lisäksi lisäksi rentoudun opiskellen ranskan fonetiikkaa, kuunnellen latinomusiikkia sekä lukemalla Suomen kirjallisuuden suuria klassikoita. Omaan myös sivistyneen keskieurooppalaisen puolen vietettyäni vuoden croissanttien ja baskerien luvatussa maassa.

• Sini Brusin

Varapuheenjohtaja

Moikka!
      Mun nimi on Sini Brusin. Oon tällä hetkellä abiturienttina Tampereen yhteiskoulun lukiossa. Tykkään tosi monesta eri jutusta, mutta kestosuosikkeihini kuuluu mm. ruoka, laulaminen, urheilu ja järjestötoiminta. Pirkanmaan lukiolaisissa toimin tänä vuonna varapuheenjohtajana.

• Santeri Saarinen

Hallintovastaava

santeri.saarinen99@gmail.com

Moi!
      Oon Santeri Saarinen, asun Tampereella ja käyn tampereen klassillisen lukion toista vuosiluokkaa. Toimin tällä hetkellä Pirkanmaan lukiolaisten hallintovastaavana eli hoidan sekä taloudenhoitajan että sihteerin hommia.  lisäksi harrastan säännöllisesti liikuntaa ja seuraan paljon urheilua kuten jalkapalloa, jääkiekkoa ja koripalloa.

• Jenna Miettinen

Edunvalvontavastaava

jenna.miettinen0999@gmail.com

Voijuku. Oon Jenna Miettinen ja hoitelen Pirkanmaan lukiolaisten edunvalvontaa tämän vuoden. Oon töhö mutta tempperamenttinen hulihuli, joka rakastaa järjestötoimintaa ja selleriä. Elämä pörrää enimmäkseen säveltämisen, soittamisen, laulamisen ja uusien kokemusten metsästämisen ympärillä. Mulle voi aina laittaa koodia, olipa kyseessä sitten edunvalvonta tai dänkki meemi.

• Henna Nykänen

Jäsenhankintavastaava

henna.nykanenn@gmail.com

Heippa, oon Henna Nykänen ja olen Pirkanmaan lukiolaisten jäsenhankintavastaava tämän vuoden. Sen lisäksi käyn Sammon keskuslukiota ja vähäisen vapaa-aikani käytän syöden sekä käyden salilla.

• Johanna Hjelt

Opiskelijakuntavastaava

hjeltjohanna@gmail.com

Moi! Oon Johanna Hjelt ja oon keväällä 2017 valmistuva abiturientti Mäntän lukiosta. Tän vuoden toimin Pirkanmaan lukiolaisten opiskelijakuntavastaavana. Vapaa-aika kuluu SLL:n lisäks kavereiden, liikunnan ja koulujuttujen parissa. Jos sua askarruttaa jokin opiskelijakuntatoimintaan liittyen, oo epäröimättä muhun yhteydessä.

• Islam Nassar

Yritysyhteistyövastaava

Wassup slälläri fäm!

Meitsi on Islam Nassar ja toimin vuonna 2017 piirihallituksessa yritysyhteistyövastaavana. Käytännössä siis järkkään meidän opiskelijabileitä ja muuta huikeeta yritysyhteistyötä (opiskelija-alennukset). Harrastuksiin kuuluu musiikin tekeminen ystävien kanssa ja myöskin kuntapolitiikassa touhuaminen.

Dont hesitate to hit me up❤

• Aapo Laukkanen

Varayritysyhteistyövastaava

040 585 7425​
      Laukaap@gmail.con

Moi, olen Aapo Laukkanen ja toimin tänä vuonna Pirkanmaan lukiolaisten varayritysyhteistyövastaavana. Tällä hetkellä olen abi Tampereen Steiner -koulussa, josta olis tarkoitus valmistua keväällä. Vastuulukiona mulla on Ruoveden lukio. Harrastuksiini kuuluu pyöräily, jalkapallo ja laskettelu, ja niistä ja muusta voi tulla höpötteleen mulle vapaasti!

• Elias Leinonen

Tapahtuma-/aktiivivastaava

050 338 2393​
      eliasleinonen22@gmail.com

Olen paljasjalkainen tamperelainen moottoriturpa, jolta ei varmasti lopu juttu kesken. Lähellä sydäntäni ovat ystävien ja järjestötoiminnan lisäksi urheilu ja hyvä musiikki.

• Kia Katjos

Viestintävastaava

kiakatjos@gmail.com

Heips! Oon Kia Katjos, abiturientti Tammerkosken lukiosta. Pirkanmaan lukiolaisissa mun heiniin kuulu viestintä, eli somet, kuvaaminen ja tiedottaminen. Rakastan suomipoppia, sushia ja aamujen alottamista suurella kupilla kahvia.