Pirkanmaan Lukiolaiset

Meistä

Pirkanmaan piiri eli PIP on yksi Suomen Lukiolaisten Liiton yhdestätoista piirijärjestöstä. Piiri valvoo lukiolaisten etuja Pirkanmaan alueella sekä järjestää erilaisia tapahtumia. Piirin toiminnasta vastaa piirihallitus yhdessä aktiivien kanssa, joihin sinäkin voit liittyä!

Avaa lisää …

Piirihallitus

Pirkanmaan piirihallitus valitaan joka vuoden lopussa. Tämän vuoden piirihallituksen tiedot löydät täältä.

Ajankohtaista Show all posts >

Pirkanmaan lukiolaisten piirikokouksen julkilausuma

Toiselta asteelta korkea-asteelle Suomen Lukiolaisten Liitto ry:n Pirkanmaan piiri ry. on tehnyt vuonna 2015 aktiivisesti yhteistyötä Opiskelijan Tampere ry:n kanssa. Keväällä 2015 Pirkanmaan piirin edustajat osallistuivat Opiskelijan Tampere päiville.Tapahtumalla nousi keskusteluissa esiin kuinka toisella asteella opiskelevat eivät ole kiinnostuneita jatkamaan opintojaan Tampereella. “Tampereen kaupungin tavoite on olla Suomen opiskelijaystävällisin kaupunki, ja Pirkanmaan lukiolaiset ovat mielellään… Lue koko artikkeli

23/01/2016

Lue lisää >

Avaa lisää ...

Hyvinvointikysely

Suomen Lukiolaisten Liiton Pirkanmaan piiri ry toteuttaa hyvinvointikyselyn kaikkiin Pirkanmaan 31 lukioon. Kyselyssä on oma osuutensa niin ensimmäisenvuosikurssin opiskelijoille kuin toisen ja kolmannen asteen opiskelijoillekkin. Kysely on nimetön ja julkaisemme kyselyn tulokset marraskuussa 2015.

29/08/2015

Lue lisää >

Tapahtumat Show all posts >

Avaa lisää ...

Lähde mukaan

Lähde sinäkin mukaan toimintaamme ja ota rohkeasti yhteyttä piirihallitukseemme, jos jokin mietityttää, kaikki piirihallituslaiset kertovat mielellään lisää toiminnasta. Kaikki alueen lukiolaiset ovat tervetulleita mukaan ja voivat osallistua niin piirin kuin keskusliitonkin tapahtumille. Jokaiselle on varmasti tarjolla mielekästä tekemistä omien aikataulujen puitteissa. Toiminnan parasta antia ovat koulutus ja uudet kaverit, joita huomaat pian löytyvän ympäri Suomea.

 

Opiskelijakunnille

Piirissämme toimii opiskelijakuntavastaava, joka on helposti lähestyttävä ja ahkera lukiolainen juuri sinua varten. Hän vastaa mielellään kysymyksiisi koskien opiskelijakuntatoimintaa. Opiskelijakuntavastaavan voit myös kutsua koulullesi, ja hänestä kuulee varmasti lisää myös myöhemmin opiskelijakuntakirjeiden ja koulukäyntien yhteydessä.

Jos sinulla heräsi kysymyksiä, ota ihmeessä yhteyttä niin selvitetään asia yhdessä!

Pirkanmaan piirin opiskelijakuntavastaava
Johanna Hjelt

hjeltjohanna@gmail.com

044 318 0898