Yhteystiedot

Meistä: Suomen Lukiolaisten Liiton Lounais-Suomen piiri (tai lyhyemmin ja tuttavallisemmin LSP) on yksi Suomen Lukiolaisten Liiton yhdestätoista piirijärjestöstä. Vuodesta 1991 alkaen olemme valvoneet alueemme lukiolaisten etuja ja huolehtineet opiskelijoidemme oikeuksista.

Tärkeän edunvalvonnan lisäksi järjestämme unohtumattomia tapahtumia sekä eräänlaisen harrastuksen piirimme lukiolaisille. Toivotamme alueen lukiolaiset avosylin mukaan toimintaamme näkemään ja oppimaan uutta – hauskanpitoa unohtamatta. Tärkeää on kuulla jokaisen lukiolaisen ääni ja mielipide.

Tule mukaan vaikutusvaltaiseen kaartiimme ja tehdään yhdessä tänäkin vuonna piiristämme Suomen säkenöivin ja ylivoimaisin!

 

Ota yhteyttä

Onko kysyttävää, valitettavaa, ideoita, mitä tahansa? Älä epäröi ottaa yhteyttä! 🙂 Löydät piirihallituksen yhteystiedot alta, mutta meidät saa kiinni myös sähköpostilla osoitteesta lounais-suomen.lukiolaiset@lukio.fi

 

 • Piirihallitus

  • Pinja Peltoluhta

   Puheenjohtaja

   more

   +358503218908
   pinja.peltoluhta@gmail.com

   moikka! oon Pinja, Lounais-Suomen lukiolaisten puheenjohtaja ainoasta, oikeasta Turusta. muumiteetä kuluu päivittäin liian paljon, Grease on paras elokuva ikinä ja paras mahdollisuus spotata mut turussa on jossakin keskustan Espresso Houseista. vaikka vaikutan etäämmältä hiukan makaaberiltä, tuu ihmeessä heittämään morot ja kertomaan vaikka sun mielisalaliittoteoriasta.

  • Tua Halen

   Varapuheenjohtaja

   more

   +358442174354
   tua.halen@gmail.com

   Heips! Oon Tua Halen, Lounais-Suomen lukiolaisten varapuheenjohtaja vuodelle 2019. Oon 17-vuotias ja opiskelen Puolalanmäen lukiossa. Piirissä mun tehtäviin kuuluu puheenjohtajan tukeminen, piirihallituslaisten ohjeistaminen ja oikeestaan ihan mikä vaan missä mun apua tarvitaan! Jos sulla on jotain kysyttävää, kerrottavaa, kehitysideoita, tai haluut jutella ni ota muhun yhteyttä <3

  • Olli Salonen

   Hallintovastaava

   more

   +358503815463
   olli.salonen@outlook.com

  • Roope Rantala

   Edunvalvontavastaava

   more

   +358442094485
   roope.rantala02@gmail.com

   Mun nimi on Roope ja oon Lounais-Suomen lukiolaisten edunvalvontavastaava vuosimallia 2019. Edunvalvontavastaavana vastaan Lounais-Suomalaisten lukiolaisten edunvalvonnasta eli siitä, ettei lukiolaisten oikeuksia poljeta. Tämän lisäksi edunvalvontavastaavat pitävät huolen, että päättäjät ovat tietoisia lukiolaisten tilanteesta.

   Olipa ongelmasi tai asiasi mikä vaan älä epäröi ottaa yhteyttä!

  • Minerva Vuoti

   Edunvalvontavastaava

   more

   +358443838764
   minerva.vuoti@gmail.com

   Turkulainen nuorisovaltuutettu ja lukiolainen lukiolaisten asialla. Tämän vuoden toimin Lounais-Suomen lukiolaisten edunvalvontavastaavana, ottakaa rohkeasti yhteyttä!✨

  • Lauri Törmä

   Viestintävastaava

   more

   +358400492925
   lauri.torma00@gmail.com

   Moi!

   Mä oon Lauri, Porin Suomalaisen yhteislyseon lukion abi ja Lounais-Suomen piirin viestintävastaava. Mun lautaselle kuuluu siis piirin toiminnan markkinointi ja sosiaalisen median hallinnointi, joten tapahtumilla mut voi spotata kuvaamassa Instagram-storya tai ottamassa varsin ammattilaistasoisia kuvia meiningeistä. 📷
   Viestinnän ja koulun ulkopuolella mut voi spotata uimahallilta tai syömästä sushia.🍣 Lempipaikkoihini kuuluu eläinpuisto ja Yyteri.🌊

  • Roope Kankeri

   Tapahtumavastaava

   more

   +358401827795
   kankeri.roope@gmail.com

   Helouu, oon Kankerin Roope ja oon Nakkilasta. Oon siis lounais-Suomen piirin tapahtumavastaava!

  • Nea Järvi

   Tapahtumavastaava

   more


   nea.jarvi@icloud.com

   Moi! Oon Nea Järvi Naantalista ja oon LSP pihassa vuonna 2019 oppilaskunta- ja tapahtumavastaavana. Naantalin lukiossa oon toista vuotta ja vapaa-ajalla tykkään musiikista ja kavereista. Mielelläni vastailen kysymyksiin ja jos opiskelijakunta- tai tapahtumahommat kiinnostaa ni laitappa viestiä ja tuu mukaan tiimiin :)

  • Lauri Saarni

   Opiskelijakuntavastaava

   more

   +358400312852
   saarni.lauri@gmail.com

  • Nea Järvi

   Opiskelijakuntavastaava

   more


   nea.jarvi@icloud.com

   Moi! Oon Nea Järvi Naantalista ja oon LSP pihassa vuonna 2019 opiskelijakunta- ja tapahtumavastaavana. Naantalin lukiossa oon toista vuotta ja vapaa-ajalla tykkään musiikista ja kavereista. Mielelläni vastailen kysymyksiin ja jos opiskelijakunta- tai tapahtumahommat kiinnostaa ni laitappa viestiä ja tuu mukaan tiimiin :)

  • Kia Tarvainen

   Jäsenhankintavastaava

   more

   +358503745959
   kia.tarvainen@gmail.com

   Helou! Oon Kia Tarvainen, 17-vuotias ykkönen Porin Lyseon lukiosta. Toimin tän vuoden LSP:n jäsenhankintavastaavana, jonka ohessa hoitelen myös piirin hyvinvointivastaavan hommia. Konkreettisesti mun tehtävä on siis varmistaa, et mahdollisimman moni lukiolainen liittyis liiton jäseneksi sekä huolehtia toimijoiden jaksamisesta ja hyvinvoinnista. Vedän myös meidän jäsenhankintatiimiä, joten jos jäsenhankinta Lounais-Suomen alueella kiinnostaa, niin ota muhun yhteyttä! Vapaa-ajalla mun aika kuluu Netflixin sekä kavereiden parissa ja silloin tällöin yritän myös nukkua mun univelkoja pois!

  • Erika Lahtonen

   Yritysyhteistyövastaava

   more