Yhteystiedot

Meistä: Suomen Lukiolaisten Liiton Lounais-Suomen piiri (tai lyhyemmin ja tuttavallisemmin LSP) on yksi Suomen Lukiolaisten Liiton yhdestätoista piirijärjestöstä. Vuodesta 1991 alkaen olemme valvoneet alueemme lukiolaisten etuja  ja huolehtinut opiskelijoidemme oikeuksista.

Tärkeän edunvalvonnan lisäksi järjestämme unohtumattomia tapahtumia sekä eräänlaisen harrastuksen piirimme lukiolaisille. Toivotamme alueen lukiolaiset avosylin mukaan toimintaamme näkemään ja oppimaan uutta – hauskanpitoa unohtamatta. Tärkeää on kuulla jokaisen lukiolaisen ääni ja mielipide.

Tule mukaan vaikutusvaltaiseen kaartiimme ja tehdään yhdessä tänäkin vuonna piiristämme Suomen säkenöivin ja ylivoimaisin piiri!

 

Ota yhteyttä

Onko kysyttävää, valitettavaa, ideoita, mitä tahansa? Älä epäröi ottaa yhteyttä! 🙂 Löydät piirihallituksen yhteystiedot alta, mutta meidät saa kiinni myös sähköpostilla osoitteesta lounais-suomen.lukiolaiset@lukio.fi

 

 • Piirihallitus

  • Oskari Sahlman

   Puheenjohtaja

   more

   0442522158
   sahlman.oskari@gmail.com

   Köyliöstä tuleva nuori puheenjohtaja joka tahtoisi Köyliön muistuttavan muustakin kuin Lallista. Rakastan uusien ihmisten tapaamista ja toivon ystävää jokaisesta Suomen kaupungista.

  • Ada Jokela

   Varapuheenjohtaja

   more

   ‭‭+358 40 675 4494
   ada.jokela@hotmail.fi

   Moikkismoi ja heipsishei, oon 18-vuotias tyttö täältä Muumilaakson vierestä ja toimin tän vuoden piirin varapuheenjohtajana. Rakastan hyväntuulisia ihmisiä, nauramista, musiikkia sekä reissaamista ja nää kaikki yhdistettynä saa mut taatusti hymyilemään, musiikki myös tanssijalan vipattamaan. Kahvi sen sijaan on mun kaveri vaan sillon kun on oikeasti pysyttävä hereillä, muuten suosin ehdottomasti teetä tai kaakaota. Halataan kun tavataan ja tavataan kun halataan!

  • Nelli Virtanen

   Sihteeri

   more


   nelli.virtanen@outlook.com

   Whaddup yo.
   Oon Nelli, keväällä 2018 lakin päähän vetävä varttiturkulainen Puolalanmäen lukiosta ja toimin tämän vuoden LSP:n sihteerinä. Kodin sijaan aikaani vietän useimmiten joko töissä, tanssitreeneissä, junassa tai Nokialla.
   내 마음 속에 저장~

  • Katie Astin

   Edunvalvontavastaava

   more

   +358 40 132 6623
   tiiakatie@gmail.com

   Hello there, oon Katie Astin, toisen vuosikurssin opiskelija Naantalin lukiosta ja toimin tänä vuonna LSP:n edunvalvontavastaavana. Oon varsinainen kielihirmu ja I admit, mun puheista on välillä vähän vaikea saada selvää, sorry not sorry. Elämäni koostuu neljän P:n periaatteesta: partio, pizza, politiikka ja purjehdus. Muhun saa aina ottaa yhteyttä, jos on jotain edunvalvonnallisia murheita tai kysymyksiä!

  • Iida-Mari Mikkonen

   Edunvalvontavastaava

   more

   040 5452503
   iidamari.mikkonen@gmail.com

   Moi! Ruudun toisella puolella hymyilee Iida-Mari Mikkonen, mutta kaikille Iitu, piirin toinen edunvalvontavastaava. Mun tehtävänä on puuttua meidän alueen lukiokoulutuksen epäkohtiin, ja vaikuttaa tulevaisuuteen lobbaamalla. Opiskelen Turun Klassillisessa lukiossa taideviestintälinjalla, mutta nukkumassa käyn Kaarinassa. Vahvuuksina toimii pirteä luonne ja loputon ideavirta. Mulle voi laittaa aina viestiä, kun miettii meneekö omassa koulussa kaikki oikein tai on muuta kysyttävää edunvalvonnasta, vastailen mielelläni!

  • Tua Halen

   Viestintävastaava

   more

   044 2174354
   tua.halen@gmail.com

   Moikka! Oon Tua Halen, ensimmäisen vuosikurssin opiskelija Puolalanmäen lukiossa. Vastaan LSP:n viestinnästä, eli päivittelen someja esim. tapahtumien mainostamiseen liittyen. Tykkään sulkapallosta, ruuasta ja nukkumisesta. Saa ja kannattaa ottaa yhteyttä muhun, jos on jotain kysyttävää viestinnästä tai ihan mistä vaan!

  • Ida-Maria Murola

   Tapahtumavastaava

   more

   0440545488
   idamariamurola@gmail.com

   Moi!
   Mä olen Iippa (tunnetaan myös nimellä Ida-Maria Murola). Opiskelen Porin Lyseon lukiossa viimeistä vuotta ja koitan valmistua nyt keväällä.
   Mun vapaa-aika kuluu lukion, karaten, kaverien ja SLLn parissa.
   Mun duuni on siis järkätä hauskoja tapahtumia lukiolaisille (yhdessä muiden kanssa tietty).
   Jos sulla on kysyttävää, tai haluut messiin toimintaan, ota muhun yhteyttä!

  • Patrik Blomster

   Rahastonhoitaja

   more

   044 2810596
   patrik.blomster@gmail.com

   Moro!

   Oon Blomsterin Patrik Porist. Reipas innovatiivinen ja varsinkin sosiaalinen Porilaisesta luonteesta poiketen.
   Toimin Lounais-Suomen lukiolaiste  rahastonhoitajana. Musiikki ja ruoanlaitto on lähellä sydäntä ja erilaisia liikuntatapojakin yritän harjoittaa. Elämän kuuluu sisältää runsaasti huumorii, kunhan muistaa myös nöyrän työskentelyn, sekä tavoitteellisen tulevaisuuden.

  • Olli Salonen

   Opiskelijakuntavastaava

   more

   050 3815463
   olli.salonen@outlook.com

   Moro! Mä oon Olli Salonen ja oon Puolalanmäen lukiosta. Toimin opiskelijakuntavastaavana. SLL:n lisäksi oon innokas vapaapalokuntalainen. Tietokoneetkin kiehtovat. Ota vaan yhteyttä, jos jotain tulee.

  • Ella Lehtonen

   Opiskelijakuntavastaava

   more

   0449920575
   elehto1602@hotmail.com

   Heipsansaa, oon Ella ja toimin tänä vuonna Lounais-Suomen toisena opiskelijakuntavastaavana, sekä hyvinvointivastaavana :3 Oon optimistinen ajattelija, joka rakastaa teatteria, kirjoja ja minttusuklaata. Mua vois kans kuvailla empaattiseksi tyypiksi joka yrittää ymmärtää ja auttaa ihmisii.
   Liiton puolesta miun homma on huolehtii, et mahdollisen moneen mein alueen lukioon saatais yhteys ja oltais tietosii tapahtumista ja toiminnasta.
   Päivää iloista, jos tulee jotaan puhumista, senkus pistät viestiä

  • Pinja Peltoluhta

   Jäsenhankintavastaava

   more

   0503218908
   pinja.peltoluhta@gmail.com

   Moikkuli! Mä oon Pinja, eli tän vuoden jäsenhankintavastaava täältä Turun naapurista Raisiosta. Mulle sydäntä lähellä on kaikenlainen musiikki black metalista Argentiinalaiseen tangoon, joten mut saattaakin nähä jammaamas pitkin Turun katuja. Rakastan ihmisiä, jotka innostuu kaikesta yhtä helposti ku mä, ja Grease-musikaalia (joka on paras asia maailmassa)! Tuu ehdottomasti heittää morot kun nähdään jossain

  • Linnea Eerola

   Yrityryhteistyövastaava

   more

   05063791
   linttulanttu1@gmail.com

   Ciao! Oon Linnea, LSP:n ainut kiintiöturkulainen. Opiskelen nyt toista vuotta Turun Suomalaisen Yhteiskoulun merilinjalla. Oon aika rento tyyppi, jolta löytyy melkein aina vitsejä tai hauskoja juttuja kerrottavaksi. Tänä vuonna toimin LSP:n Yritysyhteistyövastaavan hommissa. Lisäksi tykkään tehdä ruokaa, katsoa Netflixiä, lukea ja olla kavereiden kanssa. Jos tulee mieleen jotain hyviä paikallisetuja tai muuta niin laita vaan rohkeasti viestiä tai säpoa.