pexels-photo-64778

Yhteystiedot

Meistä: Suomen Lukiolaisten Liiton Lounais-Suomen piiri (tai lyhyemmin ja tuttavallisemmin LSP) on yksi Suomen Lukiolaisten Liiton yhdestätoista piirijärjestöstä. Vuodesta 1991 alkaen olemme valvoneet alueemme lukiolaisten etuja  ja huolehtinut opiskelijoidemme oikeuksista.

Tärkeän edunvalvonnan lisäksi järjestämme unohtumattomia tapahtumia sekä eräänlaisen harrastuksen piirimme lukiolaisille. Toivotamme alueen lukiolaiset avosylin mukaan toimintaamme näkemään ja oppimaan uutta – hauskanpitoa unohtamatta. Tärkeää on kuulla jokaisen lukiolaisen ääni ja mielipide.

Tule mukaan vaikutusvaltaiseen kaartiimme ja tehdään yhdessä tänäkin vuonna piiristämme Suomen säkenöivin ja ylivoimaisin piiri!

Piirihallitus 2017

 

Ota yhteyttä

Onko kysyttävää, valitettavaa, ideoita, mitä tahansa? Älä epäröi ottaa yhteyttä! 🙂 Löydät piirihallituksen yhteystiedot alta, mutta meidät saa kiinni myös sähköpostilla osoitteesta lounais-suomen.lukiolaiset@lukio.fi

 

Vuoden 2017 piirihallituksen yhteystiedot päivitetään tänne tuota pikaa, siihen saakka voit ottaa yhteyden puheenjohtajaan:

Annalotta Järvinen
Puheenjohtaja
annalotta.jarvinen@outlook.com
0400 552 901

 • Piirihallitus

  • Annalotta Järvinen

   Puheenjohtaja

   more

   0400 552901
   annalotta.jarvinen@outlook.com

   Turusta tuleva vaikuttaja, isona olen jotain suurta, ennenkaikkea onnellinen. Tällä hetkellä toimin Lounais-Suomen piirin puheenjohtajana ja kerään lukiolaisia alueeltamme mukaan kehittämään toimintaamme. Rakastan hyvän tuulisia ihmisiä, aurinkoa, valokuvaamista sekä urheilua. Ehkä isona valloitan maailman hymylläni ja teen jotain suurta.

  • Aleksi Aalto

   Varapuheenjohtaja

   more

   045 1330662
   aleksi.o.aalto@gmail.com

   Yo, oon 19-vuotias piirin varapuheenjohtaja, joka on lähtenyt liiton toimintaan mukaan viimesyksynä!
   Varapuheenjohtajana pyrin korjamaan Annalotan kirjoitusvirheitä ja olemaan toinen piirin naruja vetelevistä ja punovista sankareista.
   Tunnistan itseni myös nimillä Hox, Alinhox ja viimekädessä jopa Miuhumöx.

  • Anna Hällfors

   Sihteeri

   more

   050 3391515
   anna.hallfors@gmail.com

   Moikka! Olen Anna Hällfors, Lounais-Suomen lukiolaisten sihteeri sekä kolmen turkulaislukion: Kerttulin, STYK:n ja Steinerin yhteyshenkilö. Luonteeltani olen reipas, iloinen ja auttavainen. Opiskelen nyt toista vuotta Puolalanmäen lukiossa, Turun keskustassa. Lukion ja töiden ohella vietän aikaa paljon valokuvaamisen, taiteen ja joogan parissa sekä tietysti ystävieni ja koirani kanssa. Jos jotain kysyttävää tai muuta tulee mieleen, niin ota rohkeasti yhteyttä!

  • Anttoni Numminen

   Edunvalvontavastaava

   more

   0440 188118
   anttoni.numminen@gmail.com

   Moikka!
   Oon Anttoni Numminen, opiskelija Turun Klassillisessa Lukiossa ja hoidan Lounais-Suomen lukiolaisten edunvalvontaa tänä vuonna. Tykkään kielistä, politiikasta, matkailusta ja espresso kahvista. Vapaa-aika menee SLL:n, kavereiden ja hyvien kirjojen parissa. Jos sua mietityttää joku juttu, erityisesti liittyen edunvalvontaan, voit olla huoletta muhun yhteydessä.

  • Lassi Savolainen

   Edunvalvontavastaava

   more

   040 9655528

   Hei vaa, mä oo Lassi Savolainen ja hoidan Lounais-Suomessa edunvalvontaa yhdessä Anttonin kanssa. Kaikenlaiset yhteiskunnalliset asiat kiinnostaa mua. Sen lisäks mut voi löytää palloilemassa ympäriinsä ja tekemässä kaikkea tyhmää meidän tapahtumilla. Jos on koulussa ongelmia, haluut tietää enemmän edunvalvonnasta tai keskustella meemien syvemmästä yhteiskunnallisesta sanomasya ni pistä viestiä. Mulle saa soittaa koska vaan, mut en välttämättä kellon ympäri vastaa.

  • Vivianna Mäkinen

   Viestintävastaava

   more

   050 3091043
   vivianna.makinen120700@gmail.com

   Heips! Oon 17 vuotias esittävän taiteen arkiammattilainen Porista. Toimin myös Lounais - Suomen lukiolaisten viestintävastaavana. Luon meidän mainokset sekä pidän huolta sosiaalisesta mediasta. Jos tulee kysyttävää asiasta ku asiasta niin ota rohkeesti yhteyttä!

  • Nea Tarvainen

   Tapahtumavastaava

   more

   050 4023311
   neatarvainen@outlook.com

   Olen toisen vuoden opiskelija Porin Lyseon lukiosta ja toimin Lounais-Suomen Lukiolaisten aktiivi- ja tapahtumavastaavana. Mun tehtävä on, yhdessä tapahtumatiimin kanssa, varmistaa että ympäri Lounais-Suome on kivoja tapahtumia jossa aktiivit viihtyy. Jos haluat mukaan toimintaan tai jos sulle tuli jotain kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä!

  • Aatu Järvinen

   Talousvastaava

   more

   050 3731606
   aatu.e.jarvinen@gmail.com

   Moikka! Oon 17-vuotias poika Suomen Turusta. Toimin Lounais-Suomen piirin taloudenhoitajana. Työtehtäviini kuuluu talouden pyörittäminen mm laskujen maksaminen ja kulujen korvaaminen. Toisena työnä oon tuleva burgerin pyörittäjä ja nykyinen innoagentti. Vanhalla futarilla penkkiurheilu on myös lähellä sydäntäni; jääkiekko, jalkapallo ja salibandy kuuluvat kaikki arkeeni, tavalla tai toisella. Jos sulla on yhtään kysyttävää taloudenhoitoon liittyen ota Aatuun yhteyttä, hän auttaa sinua parhaansa mukaan! Nähdään tapahtumissa!

  • Janne Hyrynkangas

   Opiskelijakuntavastaava

   more

   045 6518131
   janne.hyrynkangas@icloud.com

   [12:52, 20.7.2017] Janne Hyrynkangas: Opiskelijakuntavastaavana huolehdin, että alueemme opiskelijakunnat ovat tietoisia piirin toiminnasta, ja että jokaisella opiskelijakunnalla on yhteyshenkilö piirihallituksesta.
   [12:53, 20.7.2017] Janne Hyrynkangas: Opiskelen Rauman lyseon lukiossa ja olen opiskelijakunnan hallituksen varapuheenjohtaja.

  • Nelli Virtanen

   Opiskelijakuntavastaava

   more

   0400 297784
   nelli.virtanen@outlook.com

   Whaddup yo, oon Nelli, Puolalanmäen lukiosta keväällä 2018 valmistuva varttiturkulainen. Oon toinen Lounais-Suomen lukiolaisten opiskelijakuntavastaavista tänä vuonna. Kielet ja kansainvälisyys on erittäin lähellä mun sydäntä ja mut tunnetaan etenkin korealaisen musiikin ja Euroviisujen suurkuluttajana. Harvemmin vietän viikonloppuja kotona ja harrastankin lähinnä julkisissa kulkuvälineissä istumista, bussipysäkille juoksemista kuitenkaan unohtamatta. Voitte luottaa siihen, etten koskaan sano 'ei' ilmaiselle kahville, jonka juon mustana. I dab every morning when I wake up.