Lounais-Suomen Lukiolaiset

Meistä

Lounais-Suomen piiri, tuttavallisemmin LSP, on yksi SLL:n yhdestätoista piirijärjestöstä. LSP:n alue ulottuu pohjoisesta Satakunnasta aina eteläiseen Varsinais-Suomeen asti.

Järjestämme ikimuistoisia tapahtumia ja väkevää edunvalvontaa. Kokoustamme noin kerran kuussa, vuorotellen Porin ja Turun lähistöllä. Haluamme jokaisen alueemme lukiolaisen meidän monimuotoiseen toimintaan mukaan.

Älä siis epäröi ottaa yhteyttä ja liittyä rennon vaikutusvaltaiseen kaartiimme, sillä yhdessä teemme LSP:stä tämän(kin) vuoden säkenöivimmän, kauneimman ja ylivoimaisimman piirin!

Avaa lisää …

Piirihallitus

Lounais-Suomen piirihallitus valitaan joka vuoden lopussa. Tämän vuoden piirihallituksen tiedot löydät täältä.

Ajankohtaista Show all posts >

Piirikokous: Sähköisten ylioppilaskirjoitusten valmistelut hoidettava huolella

Suomen Lukiolaisten Liitto ry:n Lounais-Suomen piiri ry lausui viime viikolla piirikokouksessaan seuraavaa: Sähköisten ylioppilaskirjoitusten valmistelut hoidettava huolella Sähköiset ylioppilaskirjoitukset alkavat vuoden päästä. Kokeita on valmisteltu pitkin 2010-lukua, ja koko maan laajuisia testejä on pidetty nyt kahdesti. Vastuu kokeiden käytännön valmisteluista on pääosin koulutuksenjärjestäjällä, ja monesti asian kanssa ollaan hyvinkin eri tasoisissa lähtöasetelmissa. Koulutuksenjärjestäjien vastuulla on monen opiskelijan suorituksen onnistuminen. Abitti-järjestelmää… Lue koko artikkeli

30/11/2015

Lue lisää >

Avaa lisää ...

Tapahtumat Show all posts >

Avaa lisää ...

Lähde mukaan

Toimintaamme ovat tervetulleita kaikki alueen lukiolaiset. Ota rohkeasti yhteyttä piirin puheenjohtajaan tai keneen tahansa piirihallituksesta niin kerromme mielellämme lisää.

Näiltä sivuilta tai Facebookista voit myös seurata tulevia tapahtumia ja kokouksia, johon voit tulla kuuntelemaan, osallistumaan ja tutustumaan muihin alueen lukiolaisiin.

 

Opiskelijakunnille

Piirihallitus auttaa opiskelijakuntia niin edunvalvonnallisissa tehtävissä kuin tapahtumien järjestämisessäkin. Molemmat, liitto sekä piiri, järjestävät erilaisia tapahtumia, joissa pääsee kehittämään omia taitoja opiskelijakuntatoiminnassa, luomaan uusia ideoita ja pitämään hauskaa. Piirin tapahtumat löydät tapahtumakalenteristamme!

Jokaisella Lounais-Suomen piirin alueella sijaitsevalla päivälukiolla on lisäksi oma lukiokummi, joka pyrkii säännöllisesti pitämään yhteyttä omaan lukioonsa ja vierailemaan lukiossa.