Yhteystiedot

Lapin piirihallitus esittäytyy! Tämä poppoo hoitaa Lapin piirin asioita vuonna 2018, alta löydät yhteystiedot sekä kuvaukset kaikista piirihallituksen jäsenistä. 

  • Anni Saarinen

   Puheenjohtaja

   more

   040 9605088
   anni.saarinen@edukemi.fi

   Moikka! Minä oon Anni Saarinen, 17-vuotias ekaluokkalainen Kemin lyseon lukiosta. Minä vastaan meän piirihallituksessa viestinnästä, eli päivittelen someja ja muokkaan julkaistavia kuvia. Vapaa-ajallani lenkkeilen, värkkään jotain viestintään liittyen tai päästän sisäisen mummoni valloilleen virkkaamalla. Ihania mainittavia asioita ovat kissat, kemian opiskelu ja Star Wars-elokuvat. Minun vastuulukiot ovat Kemijärven lukio ja Enontekiön erälukio.

  • Sami Sipola

   Varapuheenjohtaja

   more

   050 4124454
   sami.sipola@edukemi.fi

   Moro! Oon Sami Sipola, 17-vuotias toisen vuosikurssin opiskelija Kemin lyseon lukiosta, ja toimin Lapin piirin varapuheenjohtajana tän vuoden ajan. Mun hommiin kuuluu piirihallituksen koordinointi puheenjohtajan kanssa, puheenjohtajan tuuraaminen tarvittaessa ja kaikkitietävänä vastauspankkina oleminen. Tänä vuonna mun vastuulukiot ovat Ylitornion yhteiskoulun lukio ja Keminmaan lukio! Tykkään kesällä uinnista ja pyöräilystä ja talvehdin Lapin kylmyyden yli Netflixiä katsoen.

  • Oona Halme

   Hallintovastaava

   more

   044 2938042
   oona.halme@edukemi.fi

   Moikku! Oon Oona Halme, 18-vuotias ja asun Kemissä, jossa käyn lukiota toista vuotta. Näillä näkymin siis saan valkolakin päähäni keväällä 2019. Vastaan piirin hallinnosta eli sihteeröin kokouksissa sekä valvon ja liikuttelen rahaa. Kolme parasta asiaa maailmassa on corgit, mozzarella ja raitapaidat! Mun vastuulukiot ovat Posion ja Ivalon lukiot.

  • Anita Karvonen

   Edunvalvontavastaava

   more

   040 0182778
   anita.karvonen@edukemi.fi

   Heippa! Oon Anita Karvonen, ensimmäisen vuosikurssin opiskelija Kemin lyseon lukiosta. Oon meidän piirihallituksen toinen edunvalvontavastaava ja edunvalvonnan avulla varmistan, että kaikilla Lapin lukiolaisilla on hyvä olla. Vapaa-ajallani soittelen pianoa, katon Netflixiä ja oon vaan. Laittakaa rohkeesti viestiä jos on jotain kysymyksiä edunvalvontaan tai haluatte muuten vaan jutella! Mun vastuulukiot ovat Rovaniemen lyseonpuiston lukio ja Savukosken lukio.

  • Milla Ruumensaari

   Edunvalvontavastaava

   more

   040 1614738
   milla.ruumensaari@edukemi.fi

   Hei vain! Mie olen Milla Ruumensaari, 16-vuotias opiskelija Kemin lyseon lukiosta. Mie toimin tänä vuonna meidän hallituksen toisena edunvalvontavastaavana. Mun hommiin kuuluu valvoa lukiolaisten etua ja keskittyä heidän hyvinvointiin, mielipidekirjoitusten ja kannanottojen kirjoittaminen, kansanedustajien tapaaminen ja EV-aktiivitiimin vetäminen! Mie olen kiinnostunut kielten ja matemaattis-luonnontieteellisten aineiden opiskelusta ja harrastan valokuvaamista jo seitsemännettä vuotta. Minun vastuulukiot ovat Kittilän ja Tervolan lukiot.

  • Helmi-Elina Ekholm

   Opiskelijakuntavastaava

   more

   040 4835134
   helmi.ekholm@hotmail.com

   Heips! Minä oon Helmi-Elina Ekholm, 19-vuotias keväällä ylioppilaaksi valmistuva abiturientti. Toimin Lapin piirihallituksessa opk-vastaavana ja vedän opk-tiimiä. Opk-vastavaana olen päässyt tutustumaan uusiin lukiolaisiin ympäri Lappia. Silloin kun en hoida Lapin piirin asioita, minut löytää cosplayn parista. Miun vastuulukiot ovat Pellon, Sallan ja Sodankylän lukiot.

  • Nina Tiirikainen

   Tapahtumavastaava

   more

   044 2121410
   nina.tiirikainen@edukemi.fi

   Hei! Mää oon Nina Tiirikainen ja tuun Kemin lyseon lukiosta. Oon lukion ykkösellä ja ikää löytyy 17 vuotta. Toimin tänä vuonna meidän piirin tapahtumavastaavana ja järjestelen mahtavia tapahtumia aktiivien kanssa ympäri Lappia. Lempiaineet koulussa on kielet ja biologia. Tykkään myös kuunnella paljon musiikkia! Mun vastuulukiot ovat Kolarin lukio ja Utsjoen saamelaislukio.

  • Pinja-Pauliina Parkkinen

   Yritysyhteistyövastaava

   more

   040 7543757
   pinjapee@hotmail.com

   Moi! Minä oon Pinja-Pauliina Parkkinen, 19-vuotias abi Lyseonpuiston lukiosta Rovaniemeltä. Toimin yritysyhteistyövastaavana, eli nimeni mukaisesti oon yhteyksissä yrityksiin erilaisten yhteistyöjuttujen tiimoilta, ja koitan järjestää kaikkea kivaa häppeninkiä lukiolaisille. Tykkään tosi paljon kalastaa ja sisustaa. Minun kämppä on mulle semmonen ikuisuusprojekti johon löytyy aina jotakin kivaa muutettavaa... :-)
   Minun vastuulukiot ovat Muonion ja Rovaniemen Ounasvaaran lukiot.

  • Katriina Posio

   Jäsenhankintavastaava

   more

   040 5636013
   katriina.posio@hotmail.com

   Moi! Mie oon Katriina Posio ja oon abi Rovaniemen Lyseonpuiston lukiossa. Tykkään järjestötoiminnasta ja matkustelusta, ja vietinkin vuoden vaihdossa Saksassa mun lukion aikana. Nyt toimin tän vuoden meidän piirihallituksen jässärinä. Minun vastuulukiot ovat Kemin lyseon lukio ja Simon lukio.

  • Ding Zhong

   Piirikummi

   more

   040 8380251
   ding.zhong@lukio.fi

   Moi! Minä oon keväällä valmistuva abiturientti Helsingin Kulosaaren yhteiskoulusta. Nauran omille jutuilleni ja puhun välillä itsekseni. Rakastan haasteita ja nautin pienestä stressistä. Minulle hyvä illanvietto koostuu kavereista, kiinalaisista korttipeleistä sekä kuivista kouluvitseistä.