Yhteystiedot

Lapin piirihallitus esittäytyy! Tämä porukka hoitaa Lapin piirin asioita vuonna 2019, alta löydät yhteystiedot sekä kuvaukset kaikista piirihallituksen jäsenistä. 

  • Anni Saarinen

   Puheenjohtaja

   more

   040 9605088
   anni.saarinen@edukemi.fi

   Moikka! Oon Anni, 18-vuotias lukiolainen Kemistä. Toimin puheenjohtajana Lapin lukiolaisten piirihallituksessa ja hoitelen vähän kaikenlaisia juttuja mitä piiritoiminnassa tulee vastaan. Omia lemppariasioita elämässä on uuden oppiminen ja kaikenlainen tutkiskelu. Vastuulukioina mulla on Ivalon lukio ja Pellon lukio. Muhun saa ottaa yhteyttä kaikenlaisissa lukiolaisuuteen ja Lukiolaisten Liiton toimintaan liittyvissä kysymyksissä, tapana mulla on myös vastata nopeasti!

  • Anita Karvonen

   Varapuheenjohtaja

   more

   040 0182778
   anita.karvonen@edukemi.fi

   Heippa! Oon Anita Karvonen, ja toimin Lapin lukiolaisten varapuheenjohtajana. Oon 18-vuotias kakkonen Kemin lyseon lukiosta. Mun tehtäviin kuuluu kokousten valmistelu puheenjohtajan kans ja yleisesti lankojen käsissäpito. Vapaa-ajalla tykkään hengailla kavereiden kanssa ja syödä hyvää ruokaa. Mun vastuulukioina tänä vuonna on Sodankylän ja Lyseonpuiston lukiot.

  • Sami Sipola

   Hallinto- ja jäsenhankintavastaava

   more

   050 4124454
   sami.p.sipola@gmail.com

   Tere. Olen Sami Sipola, 18-vuotias Kemiläinen nuori. Toimin tänä vuonna Lapin lukiolaisten hallinto- ja jäsenhankintavastaava, ja mun vastuulukioina ovat Utsjoen saamelaislukio, Ylitornion yhteislyseon lukio, sekä Ranuan lukio! Piirihommien ulkopuolella tykkään pelata, hengata kavereiden kanssa, sekä metsästää. Kesäisin harrastan purjehtimista ja soutamista!

  • Evilla Lumme

   Edunvalvontavastaava

   more
  • Iida Vahtola

   Opiskelijakuntavastaava

   more

   044 9676856
   vahtolaiida@gmail.com

   Hellou! Olen Iida Vahtola, lukion ensimmäistä vuosikurssia käyvä opiskelija Kemistä. Toimin piirihallituksessa opiskelijakuntavastaavana, vedän myös OPK-tiimiä. Opiskelijakuntatoiminta kattaa kaikenlaista yhteydenpidosta hauskojen tapahtumien järjestämiseen tietysti opiskelijakuntien parissa. Vapaa-ajallani harrastan taidetta ja söpöjen marsuvideoiden katselua. Vastuulukioinani toimivat tänä vuonna Sallan lukio, Posion lukio ja Tervolan lukio.

  • Aino Rouhiainen

   Tapahtumavastaava

   more
  • Nina Tiirikainen

   Tapahtumavastaava

   more

   044 2121410
   nina.tiirikainen@edukemi.fi

   Hei! Mun nimi on Nina Tiirikainen, ja toimin tän vuoden lapin piirin tapahtumavastaavana. Oon 18-vuotias ja opiskelen Kemin lyseon lukiossa toisella vuosikurssilla. Tykkään kuunnella musiikkia ja viettää aikaa ystävien kanssa. Tapahtumavastaavana mun työ on järjestää tapahtumia laajasti ympäri lappia. Mun vastuulukiot tänä vuonna ovat Muonion, Kittilän ja Kemijärven lukiot.

  • Juho Karttunen

   Yritysyhteistyövastaava

   more

   040 7715381
   juho.karttunen@edukemi.fi

   Moro! Oon Juho Karttunen, 17-vuotias 2. vuosikurssin opiskelija Kemin Lyseon lukiosta. Mun vapaa-aikaan menee erilaisten harrastusten parissa, kuten keilauksen, koripallon ja golfin.

   Toimin Lapin piirihallituksen YYV:nä eli Yritysyhteistyövastaavana. Mun hommaan kuuluu siis saada paikallisyrityksiltä opiskelijaetuja, sekä tehdä muunlaista yhteistyötä erilaisten yritysten kanssa. Mun vastuulukioihin kuuluu Savukosken lukio, Keminmaan lukio ja Tornion Yhteislyseon lukio.

  • Ella Posti

   Viestintävastaava

   more

   044 2084099
   ella.posti@edukemi.fi

   Moro! Mä oon Ella Posti ja käyn ensimmäistä vuotta Kemin lyseon lukiota. Lapin piirihallituksessa toimin viestintävastaavana ja mun tärkeimpiin tehtäviin kuuluu sosiaalisten medioiden päivittely ja mainonta. Vapaa-aikani kuluu turkinpippureita syödessä ja Nirvanaa kuunnellessa. Mun vastuulukioita on Kolarin ja Simon lukio.

  • Lauri Vallo

   Piirikummi

   more

   045 1295758
   lauri.vallo@lukio.fi