lukiolaiset

Lapin Lukiolaiset

Meistä

Lukiolaisten Liiton Lapin piiri on Suomen pohjoisin ja ainutlaatuisin piiri upeiden ihmisten ja maisemien kera!

Järjestämme koulutuksia, yhteistapaamisia, lukiolaisbileitä ja tapaamme alueen päättäjiä yhdessä piirihallituksen sekä aktiivien kanssa.

Avaa lisää …

Piirihallitus

Uusi piirihallitus valitaan joka vuosi marraskuun vaihteessa, jossa valitaan seuraavan vuoden uudet tyypit ja jokainen Lapin alueella opiskeleva lukiolainen voi lähteä ehdolle. Lähde sinäkin! Tämän vuoden piirihallituksen tiedot löydät täältä.

Ajankohtaista Show all posts >

Tapahtumat Show all posts >

Avaa lisää ...

Pilikkikisat Rovaniemellä

Lapin lukiolaiset järkkäävät pilikkikisat Rovaniemellä 8.4. päivää ennen Rovaniemen Watereita! Pilkit alkavat perjantaina klo 17 Kirkonjyrhämän laavulla, jossa tarjoillaan piirin puolesta makkarat, mehut ja vaahtokarkit osallistujille! Mikäli tarvitset majoitusta, ilmoita se ilmoittautumiskaavakkeessa. Majoitus tapahtuu hotellissa 40 euron hintaan. Hotellin nimen ja muut inffot ilmoitetaan osallistujille myöhemmin sähköpostitse. Ohessa linkki ilmoittautumiseen: https://docs.google.com/a/lukio.fi/forms/d/1edJEqpGF_AfSOdLKDroWP7hefFWdw3j-Iydv-b6UPyw/viewform

05/03/2016

Lue lisää >

Kutsu Lapin Lukiolaisten Piirikokoukseen 27.11.2015

SUOMEN LUKIOLAISTEN LIITTO RY:N LAPIN PIIRI RY:N VARSINAINEN PIIRIKOKOUS Suomen Lukiolaisten Liitto ry:n Lapin piiri ry:n varsinainen piirikokous järjestetään 27.11.2015 Tervolassa. Kokoonnumme Tervolan nuorisoseuran talolla osoitteessa Seurantie. Kokous alkaa klo 16:00. Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki piirin toiminnasta kiinnostuneet lukiolaiset. Kokouksessa on äänioikeus niillä SLL:n Lapin piirin jäsenillä, jotka ovat maksaneet jäsenmaksunsa kaudelle 2015–2016. Todistaaksesi äänioikeutesi… Lue koko artikkeli

23/11/2015

Lue lisää >

Lähde mukaan

Jos ja kun sinulle heräsi mielenkiinto siitä, mitäs me touhutaan, käy seuraamassa meidän someja, josta näet kaiken mitä Lapin alueella tapahtuu. Jos haluat lähteä mukaan toimintaan laita viestiä tai soita puheenjohtaja Anni Moilaselle tai kelle tahansa piirihallituslaiselle!

Aktiivitapahtumamme ovat opiskelijaelämän suola, ja ne ovatkin avoimia kaikille alueen lukiolaisille. Tapahtumilla tutustut muihin samanhenkisiin mukaviin Lapin lukiolaisiin ja Suomen Lukiolaisten Liittoon.

Opiskelijakunnille

Autamme opiskelijakuntia järjestämällä koulutustapahtumia, ja asiantuntevaa apua on tarjolla aina, kun sitä tarvitsee kellonajasta riippumatta. Olemme aina valmiita tekemään yhteistyötä opiskelijakuntien kanssa ja nostamaan puheenaiheitanne median ja muiden päättävien tahojen tietoisuuteen. Mitä apuun tulee, niin jokaisella Lapin lukiolla on oma yhteyshenkilö, joka on teidän käytettävissänne ja joka vastaa kysymyksiinne koskien Lukiolaisten Liittoa ja opiskelijakuntatoimintaa.

Mene ihmeessä mukaan opiskelijakuntatoimintaan ja autat tekemään lukiossa opiskelustasi semmoista, minkä muistat vanhainkodissakin!