Lapin Lukiolaiset

Meistä

Lukiolaisten Liiton Lapin piiri on Suomen pohjoisin ja ainutlaatuisin piiri upeiden ihmisten ja maisemien kera!

Järjestämme koulutuksia, yhteistapaamisia, lukiolaisbileitä ja tapaamme alueen päättäjiä yhdessä piirihallituksen sekä aktiivien kanssa.

Avaa lisää …

Piirihallitus

Uusi piirihallitus valitaan joka vuosi marraskuun vaihteessa, jossa valitaan seuraavan vuoden uudet tyypit ja jokainen Lapin alueella opiskeleva lukiolainen voi lähteä ehdolle. Lähde sinäkin! Tämän vuoden piirihallituksen tiedot löydät täältä.

Ajankohtaista Show all posts >

Tapahtumat Show all posts >

Avaa lisää ...

KUTSU LAPIN LUKIOLAISTEN PIIRIKOKOUKSEEN 2017 TERVOLAAN

Tervetuloa Lapin lukiolaisten piirikokoukseen! Luvassa mielenkiintoiset vaalit ja mahdollisuus vaikuttaa Lapin lukiolaisten seuraavan vuoden toimintaan. Bonuksena uudet kaverit ja yhteisöllinen tunnelma. Täältä löydät virallisen kokouskutsun, jossa tarvittavat tiedot. Nähdään! 

28/10/2017

Lue lisää >

Lähde mukaan

Jos ja kun sinulle heräsi mielenkiinto siitä, mitäs me touhutaan, käy seuraamassa meidän someja, josta näet kaiken mitä Lapin alueella tapahtuu. Jos haluat lähteä mukaan toimintaan laita viestiä tai soita puheenjohtaja Oskari Mattiselle tai kelle tahansa piirihallituslaiselle!

Aktiivitapahtumamme ovat opiskelijaelämän suola, ja ne ovatkin avoimia kaikille alueen lukiolaisille. Tapahtumilla tutustut muihin samanhenkisiin mukaviin Lapin lukiolaisiin ja Suomen Lukiolaisten Liittoon.

Opiskelijakunnille

Autamme opiskelijakuntia järjestämällä koulutustapahtumia, ja asiantuntevaa apua on tarjolla aina, kun sitä tarvitsee kellonajasta riippumatta. Olemme aina valmiita tekemään yhteistyötä opiskelijakuntien kanssa ja nostamaan puheenaiheitanne median ja muiden päättävien tahojen tietoisuuteen. Mitä apuun tulee, niin jokaisella Lapin lukiolla on oma yhteyshenkilö, joka on teidän käytettävissänne ja joka vastaa kysymyksiinne koskien Lukiolaisten Liittoa ja opiskelijakuntatoimintaa.

Mene ihmeessä mukaan opiskelijakuntatoimintaan ja autat tekemään lukiossa opiskelustasi semmoista, minkä muistat vanhainkodissakin!