Yhteystiedot

Täältä löydät piirihallituksen yhteystiedot sekä vastuualueet.

Suomen Lukiolaisten Liiton Kaakkois-Suomen piiri ry
Y-tunnus: 1836009-8
Yhdistysrekisterin numero: 185.861

Tiedot ovat nyt päivitetty vuoteen 2018!

 

  • Tomi Enberg

   Puheenjohtaja

   more

   050 550 5990
   tomi.enberg@gmail.com

   Moikka vaan! Eli tosiaan, miun nimi on Tomi Enberg, ja oon valmistunu Elimäen lukiosta viime keväänä. Elimäki siis sijaitsee Kouvolan suuressa kaupungissa. Tykkään kahvista, soitan kitaraa ja koitan siinä välissä vielä käydä siviilipalveluksen merkeissä töissä paikallisella seurakunnalla. Toimin tänä vuonna piirihallituksen puheenjohtajana, eli pidän jöötä kokouksissa ja koordinoin yhdessä varapuheenjohtajan kanssa kaikkea piirin toimintaa!

  • Susan Rämä

   Varapuheenjohtaja

   more

   050 321 7412
   susanramai@gmail.com

   Heeips, meikä on Susan ja toimin varapuhheenjohtajana. Oon ite toisel vuosikurssil Kimpisen lukios Lappeenrannas. Käytännössä en siis tee mitää. :D Ei vaan oon siis jokapaikan höylä. Harrastan tanssimist, salil käymist sekä musisointii. Tuu ihmees seuraa meikän maailman menoo; Ig: susaniiih ja sc: susqif

  • Säde Ruotsalainen

   Hallintovastaava

   more

   044 973 4844
   ruotsalainen.sade@gmail.com

   Hei! Mie oon Säde Ruotsalainen, elikkäs tämmönen 18-vuotias tyttönen Savonlinnan taidelukiosta ja toimin tänä vuonna Kaakkois-Suomen lukiolaisten piirihallituksen hallintovastaavana. Oon paljon mukana toiminnassa, jossa voin vaikuttaa ja lisäs harrastan musiikkia ja siinä se vapaa-aika sitten meneekin. Soittelen bassoa ja kitaraa sekä lauleskelen, millä tuulella milloinki satun olemaan. Luonto ja eläimet on miulle läheinen asia. Miulle voi tulla laittaa viestiä esim. snäpissä, jos on jotain mielessä, sc: satyyyyyy ja ig löytyy nimellä the_raingirl!

  • Pinja Henttonen

   Aktiivi-ja hyvinvointivastaava

   more

   040 704 0914
   henttonenpinja@gmail.com

   Heissan kaikki! Mun nimi on Pinja Henttonen ja mie oon piirihallituksessa aktiivi- ja hyvinvointivastaavana. Mie oon maaliskuussa 18 vuotta täyttävä lukiolainen Kouvolasta. Vapaa-ajalla pelaan futista, soittelen kitaraa ja kattelen Netflixistä sarjoja. Oon ihmisrakas tyyppi ja mulle saa tulla juttelee missä vaan, millon vaan ja mistä vaan! Sc: pinjahenttonen ja ig: pinjapeppiina

  • Mihhail Tsaika

   Yritysyhteistyövastaava

   more

   040 674 7153
   tsaikamihail@gmail.com

   Wussup fellas, mun nimi on Misha ja mie oon tän lafkan yritysyhteistyövastaava. Eli käytännössä vastaan yhteistyösopimuksista, sponsoreiden hankkimisesta, markkinoinnista, neuvotteluista ja osittain tapahtumien järjestelyistä. Hankin siis lafkalle rahaa. Minä olen 18 -vuotias pikku kakkonen Lappeenrannan lyseon lukiosta. Omassa koulussa kuuluisa virkistystapahtumien järjestyelyistä. Harrastuksiin kuuluu av taide kaikessa sen muodoissa, video- ja valokuvaus, matkustaminen. (Kun kirjoitin tämän olin Tallinnassa) Minulla on myös YY-Squad tiimi johon jokainen vapaahetoisesti voi liittyä riippumatta sijainnista ja ajan määrästä. Tiimin tarkoitus on mahdollistaa yritysyhteistyön toiminnan useammalla alueella, jotta saisimme mahdollisimman paljon etuja lukiolaisille. Lisää tietoa tiimin jutusta voi kysyä miulta directis (@ch4yk.png) Keep it clean!

  • Taavi Lautala

   Jäsenhankintavastaava

   more

   040 579 0039
   taavi.lautala@gmail.com

   Moi kaikki! Mä oon Taavi ja toimin tän vuoden jäsenhankintavastaavana. Oon 18-vuotias ja opiskelen Lappeenrannan Lyseon lukiossa. Pelaan jalkappalloa ja rakastan sekä kuunnella ja soittaa että tehdä musiikkia. Voitte tulla milloin vaan juttelemaan niitä näitä, joten pistäkää somet muistiin: Sc taavi_00 ja Ig taavilautala

  • Anssi Moilanen

   Tapahtumavastaava

   more

   045 609 1444
   anssi.a.moilanen@gmail.com

   Hellurei ja kissanviikset! Mie oon Anssi Moilanen ja tuun Kaakkois-Suomen harmaimmasta helmestä eli Kouvostoliitosta. Opiskelen Kouvolan yhteislyseossa ekaa vuottani ja oon meie piirihallituksen nuorin. (yay) Toimin tapahtumavastaavana meien piirin alueella eli järkkään piirin aktiiveille matalankynnyksen tapahtumia ja mökkiviikonloppuja. Toimin myös kaikilla piirin aktiivitapahtumilla häirintäyhdyshenkilönä eli varmistan, että kaikilla on kivaa ja tapahtuma on häirinnästä vapaa! Vapaa-ajalla suurin osa ajasta uppoo järjestöhommiin ja paikalliseen vaikuttamiseen. Söpöjen kissejen kuvien katselu ja hassunhauskojen meemujen valmistelu kuuluu myös lempihommiin!

  • Pietu Järvinen

   Opiskelijakuntavastaava

   more

   040 718 5030
   pietu.jarvinen@hotmail.fi

   Tere! Mun nimi on Pietu Järvinen, olen Elimäen lukion abi ja valmistun tässä keväällä. Toimin tällä hetkellä Kapin opiskelijakunta vastaavana, eli mun tehtävä on katsoo, että kaikilla meiän alueen lukioilla menee hyvin. Mun harrastuksiin kuuluu syöminen ja nukkuminen. Jos kenelläkään teillä on jotain huolia, nii mulle saa ain a soittaa tai lähettää viestiä.

  • Valtteri Laari

   Edunvalvontavastaava

   more

   045 1206649
   valtsunboksi@gmail.com

   Moikku. Mä olen Valtteri, ikää on toistaseksi vielä se 17 ja tuun Savitaipaleelta pienestä lukiosta. Oon toista vuotta hommissa mukana, mutta vielä löytyy tehoa ja intoa tehdä juttuja. Mun tehtävä ev-vastaavana lyhyesti sanottuna on varmistaa että jokasella meidän alueen opiskelijalla on asiat hyvin. Muhun voi ottaa mahdollisissa ongelmatapauksissa yhteyttä, niin voidaan sitten yhdessä lähteä ratkasemaan niitä. Pyöritän myös ev-tiimiä, jonka kanssa suunnitellaan ja järkkäillään esimerkiksi seminaareja. Vapaa-ajalla soitan (ainakin yritän) kitaraa, selaan/valmistan meemejä, kulutan HBO:n ohjelmatarjontaa, tai hoidan järjestöhommia. Mulla on kolme kissaa ja ne on tosi pörrösiä. Lempiruoka on ehdottomasti pizza ja niin sanottu spirit animal on Paavo Väyrynen, koska se ei koskaan luovuta.

  • Inka Laakkonen

   Viestintävastaava

   more

   045 3508706
   laakkonen.inka00@gmail.com

   Moi, miun nimi on Inka Laakkonen ja oon 17 (kohta 18!!) vuotias viestintävastaava Parikkalasta. Oon tänä vuonna ekaa kertaa piirihallituksessa, ja käytännössä siis kaikki kapin snäppii, igsee, facebookkii ja twitterii tuleva tavara tulee miun käsien kautta. (Kuvista creditit Mishalle ja Anssille..) Pelaan lentopalloo, käyn salilla ja tykkään niitten lisäks piirtää, maalata, lukee ja joskus jopa soittaa jotain. Loppuun vielä pakolline mainostus, eli miun ig löytyy nimellä @inkavenlajulia ja snäppi on @inkadaa