Ota yhteyttä

Onko mielessäsi jotain kysyttävää, valitettavaa, kommentteja, palautetta tai vaikka ideoita? Laita rohkeasti viestiä piirihallitukselle, me vastaamme ja jutustelemme aina mielellämme! Alta löydät vuoden 2019 Järvi-Suomen piirihallituksen jäsenten yhteystiedot sekä lyhyet esittelyt.

Tavoitat meidät myös sähköpostista jarvi-suomen.lukiolaiset@lukio.fi. Voit heittää meitä viestillä myös piirin somekanavissa, jotka löydät blogin sivupalkista.

• Piirihallitus

• Miika Vaarakallio

miika.vaarakallio@gmail.com

Olen kohta 19-vuotias abi Jyväskylän Schildtin lukiossa. Tän vuoden toimin Järvi-Suomen lukiolaisten puheenjohtajana. Olen aktiivinen harrastelijanäyttelijä, seka laulaja. Rakastan kans matkustamista ja uusien ihmisten tapamista sekä keskusteluja uskonnosta, politiikasta ja yhteiskunnasta. Jos olisin muumihahmo, olisin varmaan Taikuri, sillä sen mystinen olemus on erittäin maagista. Myös sen karismaattinen olemus ja läsnöolo on ihailtavaa.

• Wiktoria Ripatti

Varapuheenjohtaja

wiki.ripatti@gmail.com

Moikku! Oon Wiki, pian valmistuva abiturientti Mikkelin lukiosta, ja toimin JSP:n varapuheenjohtajana vuonna 2019. Muumeista olisin Vilijonkka. Unelmoin kirjan kirjoittamisesta ja interreilaamisesta. Tosi isona haluun omistaa vintage-kahvilan. Löydät mut kaikkialta nimimerkillä @wikiripatti ja lupaan antaa halin ihan millon vaan💛

• Roalbin Reyes

Hallintovastaava

045 6199747
      reyesroalbin@gmail.com

Oon Rolle ja 16-vuotias, lukion ykkönen Pihtiputaan lukiosta. Mun vastuualauea tänä vuonna on hallinto. Jos olisin joku muumihahmoista olisin varmaankin Nuuskamuikkune, koska osaan nauttia elämästä.

• Meri Kärkkäinen

Edunvalvontavastaava

merkurius.karkkainen@gmail.com

Oon Meri Kärkkäinen 18-vuotias abiturientti Laukaan lukiosta. Vastuualueeni tänä vuonna on edunvalvonta yhdessä Ellenin kanssa. Olisin muumi-hahmona Pikku Myy, sillä tykkään spontaaneista jutuista. Oon samaan aikaan vähän viilee, mut myös sydämellinen.

• Ellen Landén

Edunvalvontavastaava

ellen.landen@gmail.com

Olen 19vuotias abi Äänekosken lukiosta ja tänä vuonna edunvalvontavastaava. Tein kerran ruotsinkielisen muumihahmotestin, jonka mukaan olisin muumipappa. Saattaisin väittää vastaan ja sanoa, että mieluummin oisin pikkumyy >:)

• Veeti Mieskonen

Tapahtuma- ja aktiivivastaava

veeti.mieskonen@gmail.com

Mun nimi on Veeti Mieskonen ja oon 18-vuotias opiskelija täältä Järvi-Suomen kruununjalokivestä, eli Jyväskylästä. Opiskelen tällä hetkellä viimeistä vuottani Schildtin lukiossa ja siellä opiskelun ohella toimin muun muassa tämän vuoden Järvi-Suomen Lukiolaisten piirihallituksessa tapahtuma- ja aktiivivastaavana. Muumihahmoista olisin Muumipappa, sillä olen sydämeltäni seikkailija, mutta haluan kuitenkin aina palata turvalliseen kotiin. Pidän myös muistelusta ja jaarittelusta!

• Terhi Nurminen

Opiskelijakuntavastaava

terhi.nurminen@kotinet.com

Moikka! Oon Terhi Nurminen, tän kevään ylioppilas Schildtin lukiosta Jyväskylästä. Ikää on mulle kertynyt 19 vuotta ja piirin toiminnassa oon mukana jo kolmatta vuotta. Tänä vuonna vastaan meidän opiskelijakuntatoiminnasta, eli pidän huolta siitä, että just sun lukiossa homma skulaa ja opkh:n toiminta on timanttista. Muumihahmoista oisin varmaan Pikku Myy, sillä vauhtia ja vahvaa persoonaa löytyy.

• Eerika Laitinen

Jäsenhankintavastaava

jonnaelsa.eerika@gmail.com

Oon Eerika Laitinen
      18-vuotias abiturientti Äänekosken lukiosta
      Jos olisin Muumi-hahmo, olisin Mymmeli. Mymmeli on äidillinen ja lepmeä hahmo, mutta tarpeen tullen napakka ja tomera!

• Touko Kaakko

Jäsenhankintavastaava

• Väinö Nurminen

Yritysyhteistyövastaava

vaenoe360@gmail.com

• Aune Leppänen

Viestintävastaava

aune.leppanen@gmail.com

Heippa! Oon tällä hetkellä 17-vuotias Viitasaaren lukion kakkonen. Käytän pääaisassa aikani hevosten ja Netflix-sarjojen parissa.
      Muumihmoista olisin varmasti Tuu-tikki, koska hän auttaa muumeja monissa jutuissa ja lähtee innokkaastii uusiin haasteisiin mukaan.

• Emmi Söderholm

Piirikummi

emmi.soderholm@lukio.fi

Oon Emmi Söderholm 19-vuotias ylioppilas Vaskivuoren lukiosta Vantaalta, ja toimin Järvi-Suomen piirin piirikummina tänä vuonna!
      Muumeista olisin ehdottomasti Muumimamma, tuo lempeä ja lämmin äitihahmo, jonka puoleen voi kääntyä niin hyvässä kuin pahassa. Muut oleelliset asiat saat tietoosi, kun tuut nykäsemään tapahtumalla hihasta tai laitat viestiä! Halataan, kun tavataan!