Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Onko mielessäsi jotain kysyttävää, valitettavaa, kommentteja, palautetta tai vaikka ideoita? Laita rohkeasti viestiä piirihallitukselle, me vastaamme ja jutustelemme aina mielellämme! Alta löydät vuoden 2017 Järvi-Suomen piirihallituksen jäsenten yhteystiedot sekä lyhyet esittelyt.

Tavoitat meidät myös sähköpostista jarvi-suomen.lukiolaiset@lukio.fi. Voit heittää meitä viestillä myös piirin somekanavissa, jotka löydät blogin sivupalkista.

 

 • Piirihallitus

  • Katariina Juhakoski

   Puheenjohtaja

   more

   040 5652854
   kata.irene@hotmail.com

   Moikka, oon Juhakosken Katariina ja tänä vuonna JSP:n puheenjohtaja. Mun vastuulukiot on Jyväskylän normaalikoulun ja Ristiinan lukiot. Vapaa-ajalla tykkään käydä salilla ja lenkkeillä. Tykkään myös soittaa pianoa ja laulaa, sekä vietän paljon aikaa mun ystävien ja perheen kanssa. Kaiken tämän lisäksi teen kaikenlaista erilaista poliittista vaikuttamista. Olen Mikkelistä kotoisin ja jos olisin joku kodinkone, olisin sakset, koska ne on sopiva kombo tuhoisaa, toimivaa ja tehokasta. Mun tavoite tänä vuonna on saada jokaiselle semmonen fiilis, että voitte kaikki liittyä Järvi-Suomen lukiolaisiin ja lähteä meidän toimintaan mukaan ilman mitään paineita. Eli laita viestiä jos susta tuntuu, että JSP vois olla sun juttu. Pusuja!

  • Anna Pärnänen

   Varapuheenjohtaja

   more

   045 139 3150
   annaparnanen1@gmail.com

   Moikka, oon Anna, JSP:n varapuheenjohtaja. Oon Jyväskylästä ja opiskelen IB-linjalla. Innostun vähän liikaa väittelyistä, Burger Kingin Whoppereista ja kilpailuista. Jos olisin kodinkone, olisin jääkaappi, koska luulen olevani cool. Mun vastuulukiot tänä vuonna on Joroisten ja Muuramen lukiot.

  • Terhi Nurminen

   Sihteeri ja edunvalvontavastaava

   more

   040 152 2964
   terhi.nurminen@kotinet.com

   Moikka! Oon Terhi Nurminen, 18v abi Schildtin lukiosta Jyväskylästä. Mun vastuulukioina on Pieksämäen ja Viitasaaren lukiot, minkä lisäksi teen meidän piirin edunvalvontaa <3 Jos olisin kodinkone, olisin kelloradio, koska se on ainoa kodinkone, johon minulla on henkilökohtainen suhde. Silloin kun mulla on vapaa-aikaa (eli harvoin), mut löytää useimmiten nukkumasta, ulkomailta tai lukemasta. Aina kuitenkin löytyy hetki piirin jutuille, joten ota yhteyttä tai nykäise hihasta kun tavataan!

  • Emma Mäenpää

   Edunvalvontavastaava

   more

   050 432 6904
   emma_maenpaa@outlook.com

   Olen Emma Mäenpää, toinen JSP:n edunvalvontavastaavista. Opiskelen toista vuotta Mikkelin lukiossa ja vapaa-aikaani kuuluvat hevoset, musiikki ja salibandy pelaajan sekä ohjaajan roolissa. Rakastan ihmisten kanssa puuhailua ja lemppari kalenterimerkintöjäni ovatkin tapaamiset ja kokoukset (lomien ja reissujen lisäksi)! Jos olisin kodinkone, olisin mankeli, koska se on melkein kuin rinkeli. Vastuulukioni ovat Kangasniemen ja Laukaan lukiot.

  • Kobra Amini

   Aktiivivastaava

   more

   045 802 9462
   amini.kubra@gmail.com

   Olen Kobra Amini Mikkelistä ja opiskelen Mikkelin lukiossa. Harrastan jalkapalloa ja vastuulukioni on Kuhmoisten lukio.

  • Miika Vaarakallio

   Tapahtumavastaava

   more

   044 337 5334
   miika.vaarakallio@gmail.com

   Halipatsuipat! Oon Miika Vaarakallio, kohta 18-vuotias miähenalku Jyväskylästä. Oon Järvi-Suomen piirin tapahtumavastaava, eli oon se, joka järjestää teille huikeita bibbaloita ja afterpartyjä sekä muuta hauskaa. Opiskelen Jyväskylän Koulutusyhtymän Gradian Lukiokoulutuksen Schildtin lukion Viitaniemen toimipisteessä. Tykkään teatterista ja siitä mulla on 8 vuoden kokemus. Tykkään myös herkuista ja ulkomaalaisesta ruuasta. Rakastan myös kansainvälistä toimintaa ja matkustelua. Erikoisalaani ovat myös teehifistely sekä erittäin kuivat vitsit. Myös kauha pysyy kädessä ja ruoka valmistuu erittäin maukkaaksi. Oon täydellinen pakkaus kaikkea maukasta täydellisessä ulkokuoressa. Jos olisin kodinkone, olisin induktioliesi sillä sen kuuma magneettikenttä on niin puoleensa vetävä että sitä on mahdoton vastustaa ;) Vastuulukioni ovat Karstulan ja Pihtiputaan lukiot.

  • Carita Järvi

   Opiskelijakuntavastaava

   more

   050 305 0968
   caritajarvi@gmail.com

   Moikka kaikille! Mun nimi on Carita Järvi ja oon JSP:n opiskelijakuntavastaava. Opiskelen abina Jyväskylän Lyseon lukiossa. Mun vastuulukiot on Saarijärven lukio ja Keuruun lukio. Mä tuun tekemään yhteistyötä Miikan kanssa, me järjestetään teille vaikka ja mitä kivaa! Jos on mitä vaan kysyttävää JSP:n opkh-toiminnasta ja tapahtumista niin tuu nykäsee hihasta rohkeasti.

  • Anders Ilves

   Taloudenhoitaja, jäsenhankinta- ja hyvinvointivastaava

   more

   050 407 9884
   ilves.anders@gmail.com

   Mä oon Anders Ilves ja tuun Mikkelistä. Vastuulukiot on Äänekosken lukio ja Konneveden lukio. Tykkään olla sosiaalinen ja silloin kun en oo sosiaalinen niin joko luen tai oon artsy (maalailen/piirrän).

  • Petri Putkonen

   Jäsenhankinta- ja hyvinvointivastaava

   more

   044 275 5662
   petri.putkonen00@gmail.com

   Tottelee nimeä Petri Putkonen. Elinvuosia on takana 18. Sijaintinani toimii Mikkeli, jossa myös käyn Mikkelin lukiota. Vähäiseen vapaa-aikaani sisältyy miekkailu ja kuntoilu ylipäätään.Jos olisin kodinkone, olisin kiuas, koska se on jykevä suomalainen tuotos, jonka pitäisi löytyä jokaisesta kodista. Vastuulukioiksi tänä vuonna napsahti Mäntyharjun ja Kinnulan lukiot.

  • Wiktoria Ripatti

   Yritysyhteistyövastaava

   more

   044 084 0046
   wiki.ripatti@gmail.com

   Toisen vuosikurssin opiskelija Mikkelistä ja kulkee lempinimellä Wiki. On vastuussa Joutsan ja Jyväskylän lyseon lukioista. Elämän suola on kirjat, kahvi ja kulttuuri. Sanoo kaikelle kyllä ja sen huomaa kalenterista. Kodinkone on kuuleman mukaan jätemylly; tehokas, deals with any kind of shit ja saattaa viedä käden (tai hengen) mukana. Haaveilee kauniista asioista, Uudesta-Seelannista ja omasta kahvilasta kun on ryppyjä enemmän kuin elinvuosia jäljellä.

  • Edvin Ehrnrooth

   Yritysyhteistyövastaava

   more

   044 017 6528
   edvin.ehrnrooth@hotmail.com

   Mikkelin kasvatti järjestämässä Järvi-Suomen yritysyhteistyötä. Harrastan teatteria ja lukemista, tykkään mustasta huumorista ja kissoista. Aamupalaksi syön kaurapuuroa, mutta lopullisessa annoksessa puuroa on hyvin pieni osa. Jos olisin kodinkone, olisin silitysrauta, koska mun tapoihin kuuluu hoitaa se viimeinenkin silaus ja teen aina siistiä jälkeä! Vastuulukioni ovat Schildtin lukion Viitaniemen ja Voionmaan toimipisteet.

  • Philson Aden

   Viestintävastaava

   more

   040 023 5628
   philson999@gmail.com

   Moro, oon Philson "Viltsu" Aden Äänekoskelta, jossa myös käyn lukiota. Oon 18-vuotias abi ja tänä vuonna JSP:n viestintävastaava. Tykkään tosi paljon kissoista, koirista, kahvista, teestä, leffoista, kirjoista, eli oikeestaan vähän laidasta laitaan kaikesta. Lähimpänä sydäntä kuitenkin ystävät, perhe ja sushi. Jos olisin kodinkone, olisin mikro, koska pieni lämpö tekee kaikesta parempaa. Mun vastuulukiot tänä vuonna on Mikkelin ja Hankasalmen lukiot.