documents

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Onko mielessäsi jotain kysyttävää, valitettavaa, kommentteja, palautetta tai vaikka ideoita? Laita rohkeasti viestiä piirihallitukselle, me vastaamme ja jutustelemme aina mielellämme! Alta löydät vuoden 2017 Järvi-Suomen piirihallituksen jäsenten yhteystiedot sekä lyhyet esittelyt.

Tavoitat meidät myös sähköpostista jarvi-suomen.lukiolaiset@lukio.fi. Voit heittää meitä viestillä myös piirin somekanavissa, jotka löydät blogin sivupalkista.

 

 • Piirihallitus

  • Nina Kovanen

   Puheenjohtaja

   more

   040 359 3889
   ninakovanenn@gmail.com

   Hei! Olen Nina Kovanen, Järvi-Suomen lukiolaisten puheenjohtaja vuosimallia 2017. Olen 18-vuotias abi Mikkelin lukiosta ja vastuulukioinani ovat tänä vuonna Mäntyharjun ja Joroisten lukiot. Koulujuttujen ohella jaan aikani järjestötoiminnalle ja jääkiekolle sekä kavereiden kanssa kahvittelulle.

  • Emilia Gråsten

   Varapuheenjohtaja

   more

   040 419 5186
   emiliag@live.fi

   Nimi on Emilia, tulen Jyväskylän laidalta ja toimin tänä vuonna Järvi-Suomen lukiolaisten varapuheenjohtajana. Opiskelujani suoritan Jyväskylän normaalikoulussa. Luonteeltani olen hirmuinen touhottaja - en osaa olla aloillani useampaa tovia. Nautin pienestä stressistä, innostun politiikasta ja rentoudun juoksemalla. Piirissä minä ja pj-Nina puuhaillaan kaikilla sektoreilla, mutta oma painopisteeni on enemmän edunvalvonnan, yritysyhteistyön ja opiskelijakuntatoiminnan saralla.

  • Aino Raatikainen

   Taloudenhoitaja

   more

   045 258 4298
   aino.raatikainen@gmail.com

   Hei, olen Aino Raatikainen 18-vuotias abi Viitasaaren lukiosta, ja toimin tänä vuonna Järvi-Suomen lukiolaisten taloudenhoitajana. Vapaa-ajalla minut löytää todennäköisimmin ulkoilemasta, kavereiden seurasta tai sähköposteja kirjoittelemasta. Mun vastuulukioina ovat Kinnulan, Karstulan sekä Pihtiputaan lukio.

  • Terhi Nurminen

   Sihteeri

   more

   040 152 2964
   terhi.nurminen@kotinet.com

   Moi! Eli oon Terhi, kakkonen Schildtin lukiosta Jyväskylästä. Lukiovalinnastani huolimatta oon ehta saarijärveläinen, minkä vuoksi vastuulukiokseni päätyi Keuruun lisäksi Saarijärven lukio. Piirihallituksessa hoidan sihteerin hommia, eli kirjoittelen meidän pöytäkirjat ja säilön valtavaa tulostinta huoneeni nurkassa. Vapaa-ajallani (jos mulla sellaista joskus on) mä tykkään lukea kirjoja ja kiipeillä, sekä haaveilla kaikista mahdollisuuksista päästä ulkomaille.

  • Kalle Kauppinen

   Aktiivivastaava

   more

   044 055 53000
   kauppisenkalle@gmail.com

   Hiiohoi halojatapäivee! Mie oon Kalle Kauppinen, 19-vuotias abiturientti suoraan Suomen metropolikeskuksesta, eli Pieksämäeltä! Täksi vuodeksi meikäläinen laitettiin paiskimaan hommia meidän piirin aktiivivastaavana ja vastuulukioihini kuuluvat Äänekosken sekä Konneveden lukiot.

   Oon yleensä ihan mukava ja rento persoona, ja vapaalla miut todennäköisesti löytää joko internetin pimeältä puolelta, rannalta tuijottamasta auringonlaskua tahi jostain paikallisesta kuppilasta (ei se kalja).

  • Anna Pärnänen

   Edunvalvontavastaava

   more

   045 139 3150
   annaparnanen1@gmail.com

   Moikka, olen Anna Pärnänen ja toinen JSP:n edunvalvontavastaavista. Tällä hetkellä opiskelen Jyväskylän Lyseon lukion IB-linjalla toista vuotta ja toivon mukaan valmistun sieltä sitten 2018 syksyllä. Vapaa-aikani kuluu suurimmaksi osaksi erilaisissa järjestöhommissa ja koulun parissa. Intohimona vaikkapa historia ja mozzarellatikut.

  • Katariina Juhakoski

   Edunvalvontavastaava

   more

   040 565 2854
   kata.irene@hotmail.com

   Moikka! Oon Juhakosken Katariina, kakkosvuosiluokkalainen opiskelija Mikkelin lukiosta. Tänä vuonna toimin lukioni opiskelijakunnan hallituksessa varapuheenjohtajana ja Järvi-Suomen lukiolaisten edunvalvontavastaavana Annan kanssa. Edunvalvontavastaavina me katsotaan, ettei kenenkään muroihin kusta, eli pidetään huolta lukioista ja kaikkien meidän lukiolaisten edusta. Vapaa-ajallani tykkään laulaa, soittaa pianoa, urheilla esimerkiksi juoksemalla ja salilla, sekä viettää aikaa ystävien ja läheisten kanssa. Liittykää Lukiolaisiin, pusuja!

  • Elli Pölhö

   Tapahtumavastaava

   more

   040 543 8483
   ellipolho@hotmail.com

   Oon Elli Pölhö, 18-vuotias abiturientti Mikkelin lukiosta ja meidän piirin tapahtumavastaava sekä Lukiolaisten liiton kouluttajajaoksen jäsen. Omistan kaksi koiraa, joiden kanssa touhuilun lisäksi harrastan ratsastusta ja teatteria. Lisäksi tykkään muun muassa kavereiden kanssa olemisesta, jäätelöstä ja villasukista. :)

  • Miska Manninen

   Opiskelijakuntavastaava

   more

   040 523 1410
   Miskamm.mm@gmail.com

   Moi, mä olen Miska 18 vuotta, opiskelen Pieksämäen lukiossa. Tänä vuonna oon piirimme opiskelijakuntavastaava ja mun vastuulukiot ovat Joutsan lukio ja Laukaan lukio. Oon kiva poika, ja vapaa-ajallani harrastan kuntosalia ja uintia Antin kanssa. Antti on ihana poika, tutustukaa häneen.

  • Antti Härkönen

   Jäsenhankintavastaava

   more

   050 380 7660
   harkonenantti99@gmail.com

   Mie oon Härkösen Antti, tämmönen landepaukku Pieksämäeltä. Tämän vuoden toimin Järvi-Suomen lukiolaisten jäsenhankintavastaavana ja Pieksämäen lukion opiskelijakunnan hallituksen puheenjohtajana. Lisää ihmeessä myös snäpissä @anttiharkonen koska miun illat tuppaa olemaan aika tylsiä ( ° ʖ ° )

  • Ville Roschier

   Yritysyhteistyövastaava

   more

   040 171 6060
   villeezzx@gmail.com

   Moro kaikki! Oon Ville Roschier, 17-vuotias ja olen Pieksämäen lukion toisen vuoden opiskelija (aka wanha :DD). Toimin Järvi-Suomen lukiolaisten yritysyhteistyövastaavana yhdessä Jessen kanssa. Mä en tee ikinä mitään järkevää paitsi kesällä käyn potkasemassa ehkä kerran tai kaks palloa tekonurmella! Saa follaa iigees tietenkin @kkasvi #gogreen (olen sellainen #somepersoona)

  • Jesse Sormunen

   Yritysyhteistyövastaava

   more

   050 406 1000
   Jesse@sormunen.fi

   Morjes, oon Jesse Sormunen, neljännen vuoden opiskelija Voikkarilta. Oon toinen meidän yritysyhteistyövastaavista, joka käytännössä tarkottaa sitä et teen töitä opiskelijakortilla saatavien etujen parantamisen ja lukiolaisbileiden saralla.

  • Mikaela Wirenius

   Viestintävastaava

   more

   044 064 5781
   mikaela.wirenius@gmail.com

   Moikka! Miä olen Mikaela Wirenius, kakkosvuoden opiskelija Mikkelin lukiosta. Toimin piirimme markkinointi- ja viestintävastaavana, ja oon siitä tosi innoissani, sillä kaikenlainen viestintä valokuvaamisesta ja erityyppisten tekstien kirjoittamisesta dialogiin on miun lemppariduunia. Vastuulukioni tänä vuonna ovat Kangasniemen lukio ja Pieksämäen lukio. Vapaa-aikaani vietän nauraen, hyvien kirjojen ja ystävien kanssa, teatterissa ja salilla treenaten. Rakastan pitkiä keskusteluja, hulluja juttuja ja seikkailuja.