Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Onko mielessäsi jotain kysyttävää, valitettavaa, kommentteja, palautetta tai vaikka ideoita? Laita rohkeasti viestiä piirihallitukselle, me vastaamme ja jutustelemme aina mielellämme! Alta löydät vuoden 2019 Järvi-Suomen piirihallituksen jäsenten yhteystiedot sekä lyhyet esittelyt.

Tavoitat meidät myös sähköpostista jarvi-suomen.lukiolaiset@lukio.fi. Voit heittää meitä viestillä myös piirin somekanavissa, jotka löydät blogin sivupalkista.

 

 • Piirihallitus

  • Miika Vaarakallio

   Puheenjohtaja

   more

   044 337 5334
   miika.vaarakallio@gmail.com

   Olen kohta 19-vuotias abi Jyväskylän Schildtin lukiossa. Tän vuoden toimin Järvi-Suomen lukiolaisten puheenjohtajana. Olen aktiivinen harrastelijanäyttelijä, seka laulaja. Rakastan kans matkustamista ja uusien ihmisten tapamista sekä keskusteluja uskonnosta, politiikasta ja yhteiskunnasta. Jos olisin muumihahmo, olisin varmaan Taikuri, sillä sen mystinen olemus on erittäin maagista. Myös sen karismaattinen olemus ja läsnöolo on ihailtavaa.

  • Wiktoria Ripatti

   Varapuheenjohtaja

   more

   044 084 0046
   wiki.ripatti@gmail.com

   Moikku! Oon Wiki, pian valmistuva abiturientti Mikkelin lukiosta, ja toimin JSP:n varapuheenjohtajana vuonna 2019. Muumeista olisin Vilijonkka. Unelmoin kirjan kirjoittamisesta ja interreilaamisesta. Tosi isona haluun omistaa vintage-kahvilan. Löydät mut kaikkialta nimimerkillä @wikiripatti ja lupaan antaa halin ihan millon vaan💛

  • Roalbin Reyes

   Hallintovastaava

   more

   045 6199747
   reyesroalbin@gmail.com

   Oon Rolle ja 16-vuotias, lukion ykkönen Pihtiputaan lukiosta. Mun vastuualauea tänä vuonna on hallinto. Jos olisin joku muumihahmoista olisin varmaankin Nuuskamuikkune, koska osaan nauttia elämästä.

  • Meri Kärkkäinen

   Edunvalvontavastaava

   more

   045 2766481
   merkurius.karkkainen@gmail.com

   Oon Meri Kärkkäinen 18-vuotias abiturientti Laukaan lukiosta. Vastuualueeni tänä vuonna on edunvalvonta yhdessä Ellenin kanssa. Olisin muumi-hahmona Pikku Myy, sillä tykkään spontaaneista jutuista. Oon samaan aikaan vähän viilee, mut myös sydämellinen.

  • Ellen Landén

   Edunvalvontavastaava

   more

   050 5952219
   ellen.landen@gmail.com

   Olen 19vuotias abi Äänekosken lukiosta ja tänä vuonna edunvalvontavastaava. Tein kerran ruotsinkielisen muumihahmotestin, jonka mukaan olisin muumipappa. Saattaisin väittää vastaan ja sanoa, että mieluummin oisin pikkumyy >:)

  • Veeti Mieskonen

   Tapahtuma- ja aktiivivastaava

   more

   045 1642420
   veeti.mieskonen@gmail.com

   Mun nimi on Veeti Mieskonen ja oon 18-vuotias opiskelija täältä Järvi-Suomen kruununjalokivestä, eli Jyväskylästä. Opiskelen tällä hetkellä viimeistä vuottani Schildtin lukiossa ja siellä opiskelun ohella toimin muun muassa tämän vuoden Järvi-Suomen Lukiolaisten piirihallituksessa tapahtuma- ja aktiivivastaavana. Muumihahmoista olisin Muumipappa, sillä olen sydämeltäni seikkailija, mutta haluan kuitenkin aina palata turvalliseen kotiin. Pidän myös muistelusta ja jaarittelusta!

  • Terhi Nurminen

   Opiskelijakuntavastaava

   more

   040 1522964
   terhi.nurminen@kotinet.com

   Moikka! Oon Terhi Nurminen, tän kevään ylioppilas Schildtin lukiosta Jyväskylästä. Ikää on mulle kertynyt 19 vuotta ja piirin toiminnassa oon mukana jo kolmatta vuotta. Tänä vuonna vastaan meidän opiskelijakuntatoiminnasta, eli pidän huolta siitä, että just sun lukiossa homma skulaa ja opkh:n toiminta on timanttista. Muumihahmoista oisin varmaan Pikku Myy, sillä vauhtia ja vahvaa persoonaa löytyy.

  • Eerika Laitinen

   Jäsenhankintavastaava

   more

   040 4856909
   jonnaelsa.eerika@gmail.com

   Oon Eerika Laitinen
   18-vuotias abiturientti Äänekosken lukiosta
   Jos olisin Muumi-hahmo, olisin Mymmeli. Mymmeli on äidillinen ja lepmeä hahmo, mutta tarpeen tullen napakka ja tomera!

  • Touko Kaakko

   Jäsenhankintavastaava

   more
  • Väinö Nurminen

   Yritysyhteistyövastaava

   more

   040 3741128
   vaenoe360@gmail.com

  • Aune Leppänen

   Viestintävastaava

   more

   040 5031667
   aune.leppanen@gmail.com

   Heippa! Oon tällä hetkellä 17-vuotias Viitasaaren lukion kakkonen. Käytän pääaisassa aikani hevosten ja Netflix-sarjojen parissa.
   Muumihmoista olisin varmasti Tuu-tikki, koska hän auttaa muumeja monissa jutuissa ja lähtee innokkaastii uusiin haasteisiin mukaan.

  • Emmi Söderholm

   Piirikummi

   more

   040 038 6293
   emmi.soderholm@lukio.fi

   Oon Emmi Söderholm 19-vuotias ylioppilas Vaskivuoren lukiosta Vantaalta, ja toimin Järvi-Suomen piirin piirikummina tänä vuonna!
   Muumeista olisin ehdottomasti Muumimamma, tuo lempeä ja lämmin äitihahmo, jonka puoleen voi kääntyä niin hyvässä kuin pahassa. Muut oleelliset asiat saat tietoosi, kun tuut nykäsemään tapahtumalla hihasta tai laitat viestiä! Halataan, kun tavataan!