Järvi-Suomen Lukiolaiset

Meistä

Järvi-Suomen piiri eli JSP on yksi Suomen Lukiolaisten Liiton yhdestätoista piirijärjestöstä. Teemme paikallista edunvalvontaa, koulutamme opiskelijakuntia yhteistyössä SLL:n kanssa, käymme vierailuilla alueemme lukioissa, järjestämme opiskelijakuntakahveja ja paljon muuta. Meillä on myös paljon vapaa-ajan toimintaa, järjestämme mm. aktiiviviikonloppuja, saunailtoja ja lukiolaisbileitä.

Avaa lisää …

Piirihallitus

Järvi-Suomen lukiolaisten piirihallitus valitaan joka vuoden loppupuolella. Tämän vuoden piirihallituksen tiedot löydät täältä.

Ajankohtaista Show all posts >

Tapahtumat Show all posts >

Kutsu Suomen Lukiolaisten Liitto ry:n Järvi-Suomen piiri ry:n varsinaiseen piirikokoukseen 24.11.2018

Kokouskutsu SUOMEN LUKIOLAISTEN LIITTO RY:N JÄRVI-SUOMEN PIIRI RY:N VARSINAINEN PIIRIKOKOUS Suomen Lukiolaisten Liiton (SLL) Järvi-Suomen piirin (JSP) varsinainen piirikokous järjestetään 24.11.2018 Jyväskylässä, Jyväskylän Schildtin lukion auditoriossa (Viitaniementie 1B, 40740 Jyväskylä) Tila on esteetön. Kokous alkaa klo 13.00.

30/10/2018

Lue lisää >

Avaa lisää ...

Pancake & chill 3.11. @Mikkeli

Syysterveisiä Järvi-Suomeen! Edessä on vielä pari suurempaa lukiolaistapahtumaa, edunvalvontaseminaari tasa-arvosta ja yhdenvertaisuudesta Jyväskylässä 26.10. ja rento illanviettotapahtuma Pancake & chill Mikkelin Pannukakkutalossa 3.11. Pannukakkuu ja tsillausta, hyvää livemusaa ja -huumoria, ystäviä, lukiolaisia, kynttilöitä ja syystunnelmaa, niistä on täydellinen marraskuinen perjantai tehty. Tapahtuma-aika on klo 17-21, ja paikalla saa käydä ihan oman aikataulun mukaan. Tällä tapahtumalla… Lue koko artikkeli

13/10/2017

Lue lisää >

Lähde mukaan

Mikäli olet kiinnostunut toiminnasta ja haluat ehkä mukaan, lähde käymään jollakin tapahtumallemme! Meidän kanssamme voit pitää hauskaa esimerkiksi tulemalla aktiiviviikonloppuihin tai saunailtoihin tai juhlimaan kanssamme lukiolaisbileisiin. Piirihallituksen toiminnasta kiinnostuneena voit myös tulla seuraamaan kokouksiamme, joita pidetään noin kerran kuussa, niistä ilmoitetaan aina lähempänä täällä nettisivuillakin. Yhteystietomme löydät täältä.

Opiskelijakunnille

Järvi-Suomen lukiolaiset haluaa olla alueemme lukioiden opiskelijakuntien tukena. Siksi piiriaktiivimme ovat jakautuneet alueemme lukioiden opiskelijakuntien lukiokummeiksi, ja jokaisen koulun oma kummi on vastuussa auttamaan lukiotaan erilaisissa huolenaiheissa ja kaikissa opiskelijakunnan toimintaan liittyvissä asioissa. Lukiokummi voi tulla vaikka vierailemaan lukiolla milloin vain opiskelijakunnan hallitus sen katsoo olevan hyödyksi tai avuksi.

Kaikki ovat tervetulleita seuraamaan kokouksiamme sekä osallistumaan meidän piirin paikallisille tapahtumille sekä SLL:n valtakunnallisille tapahtumille, esimerkiksi Opiskelijakuntafestivaalille Watereille. Watereilla koulutetaan opiskelijakuntien hallituslaisia yhä paremmiksi tehtävissään ja tarjotaan kaikille uusia ideoita ja ajatuksia opiskelijakuntatoimintaan. Mikä parasta, voit tutustua muihin lukiolaisiin ympäri Suomea. Jokainen lukiolainen on tervetullut kaikille meidän tapahtumillemme, joten miksi jättää nämä uudet kokemukset välistä! Paikallisista tapahtumista ilmoitetaan aina täällä piirimme omilla sivuilla hyvissä ajoin, SLL:n valtakunnallisista tapahtumista ilmoitetaan aina osoitteessa lukio.fi!