Yhteystiedot

Ota yhteyttä Itä-Suomen lukiolaisiin! Vuoden 2019 piirihallituksen yhteystiedot löytyvät alapuolelta.

 • Piirihallitus

  • Veera Ursin

   Puheenjohtaja

   more

   044 278 8871
   ursinveera@gmail.com

   Moikka! Oon Veera Ursin, 18-vuotias abi Leppävirralta. Rakastan kissoja ja muumeja sekä tykkään jutella salaliittoteorioista. Haaveilen kissatatuoinnista, villakoirasta ja kahdesta sfinxistä.

  • Pyry Piitulainen

   Varapuheenjohtaja

   more

   040 159 1101
   pyry.piitulainen@gmail.com

   Hei vain! Olen Pyry ja toimin tänä vuonna ISP:in varapuheenjohtajana. Opiskelen Suonenjoen lukiossa kolmatta vuotta, joten jos sinulla on kysyttävää mansikoista HMU! Olen erittäin sosiaalinen ja rakastan uusiin ihmisiin tutustumista. Haluankin että tuut slaidaa dm tai nykäseen hihasta jos näet mut jossakin. Tykkään aina puhua horoskoopeista, sun mielenkiinnonkohteista ja harrastuksista.

  • Aleksi Hukkanen

   Edunvalvontavastaava

   more

   045 154 0282
   hukkanen.aleksi2000@gmail.com

   Moi mä oon Aleksi Hukkanen, Edunvalvonta vastaava tänä vuonna meidän piirissä. Mä oon Iisalmesta ja käyn Iisalmen lyseossa abi vuotta. Vapaa-ajalla mä tykkään tehä ruokaa ja nähdä kavereita ja kuunnella Abbaa ja Queenia.

  • Kuisma Nummela

   Edunvalvontavastaava

   more

   040 580 7900
   kuisma.nummela@gmail.com

   Moi oon Kuisma, Savon sydämestä Leppävirralta. Lukiossa aloitin viime syksynä ja hauskaa on ollut. Urheilusta nautin niin kotisohvalla kuin pelikentillä. Urheilu on aina ollut lähellä sydäntä ja tulee aina olemaan. Mut voit löytää vaiks ig:stä tai Snäpsätistä, tuu jutskailee iha mistä vaan millon vaan.

  • Jenna Summala

   Opiskelijakuntavastaava

   more

   044 272 4143
   jennasummala@gmail.com

   Mie oon Jenna, abiturientti Itärajan helmestä eli Joensuusta, ja toimin toisena opiskelijakuntavastaavana. Tykkään erityisesti pitkistä aamuista kahvin ja sanomalehden kera sekä hyvistä yöunista. Miusta aterian paras osuus on jälkiruoka ja voisin mennä ravintolaan pelkästään sitä syömään. Minnuun voi ottaa yhteyttä missä asiassa tahansa ja voidaan yhdessä ihmetellä maailman mennoo.

  • Venla Soininen

   Opiskelijakuntavastaava

   more

   040 061 1293
   vekki.soininen@hotmail.com

   Kuopiossa asusteleva, musiikkilukion toista luokkaa käyvä maailmanmatkaajan alku. Tärkeitä juttuja mulle on perhe, luonto, kestävä kehitys ja oman maailmankatsomuksen jatkuva avartaminen sekä uusien juttujen discoveraaminen. Rentoudun lukemalla ja neulomalla ja tykkään myös kirjottaa. Ja syödä jäätelöä. Haaveena ois joskus pystyä sanomaan, että ei oo sellasta maailmankolkkaa, jossa en ois käyny.

  • Miisa Suorsa

   Hallintovastaava

   more

   040 416 3901
   miisasuorsa@gmail.com

   Heips! Oon Miisa Suorsa ja opiskelen Leppävirran lukiossa toista vuotta. Tykkään tehdä ruokaa, urheilla ja viettää aikaa kavereiden kanssa. Uteliaisuus maailmasta ja tiedonjano on kova.

  • Kaisla Kainulainen

   Jäsenhankintavastaava

   more

   040 186 8622
   k_kainulainen@hotmail.com

   Moi! Oon Kaisla ja käyn lukion 2. vuotta Klassikassa Kuopiossa. Buzzfeedin mukaan jos olisin peruna olisin uuniperuna ja jos olisin prinsessa olisin Mulan. Mun erikoisalaan kuuluu kolmantena pyöränä oleminen, mutta sen lisäksi tanssahtelen ja pelailen rugbya täällä Kuopiossa. Ottakaa rohkeesti yhteyttä!

  • Jere Hartikainen

   Jäsenhankintavastaava

   more

   044 211 5020
   jerehar01@gmail.com

   Joo moi oon Jere Hartikainen Leppävirran lukiosta. Tän vuoden toimin Jässärinä Kaislan kanssa. Olen mukana myös Leppävirran Nuorisovaltuustossa. Tykkään harrastaa monipuolista liikuntaa ja tavata uusia ihmisiä.

  • Ronja Närhi

   Tapahtumavastaava

   more

   040 169 0133
   ronjaiida.narhi@gmail.com

   Olen 18-vuotias lukiolainen Suonenjoelta. Rakastan jäätelöä ja haisevia juustoja. Tanssin suihkussa death metallin tahtiin ja haaveilen kaiken karvaisista lemmikeistä.

  • Emmiina Kuisma

   Yritysyhteistyövastaava

   more

   045 676 7889
   emmiina.kuisma@hotmail.com

   Moi! Mie oon Emmiina ja käyn lukion ensimmäistä vuotta Joensuussa. Vapaa-ajalla mie harrastan tanssii, nään kavereita ja opiskelen sillon tällöin. Miun motto on että kaiken haluamansa saa, jos on valmis yrittämään tarpeeksi lujaa.

  • Anna Kuittinen

   Viestintävastaava

   more

   044 322 3714
   annakristiina.kuittinen@gmail.com

   Moikka! Oon Anna Kuittinen ja käyn Varkauden lukiossa toista vuotta. Vapaa-ajalla pelaan salibandyä, tuijottelen koulukirjoja avaamatta niitä ja käyn kavereitten kanssa kahvilla. Lähellä sydäntä on mm. kaikenlainen musiikki metallista jazziin, TED talkit, metsäkävelyt ja kissat. Rakastan myös yli kaiken matkustelua ja syvällisiä keskusteluja. Unelmoin siitä, että joku päivä tää maailma ois kaikille hyvä paikka elää. <3

  • Adina Nivukoski

   Piirikummi

   more

   044 347 9922
   adina.nivukoski@lukio.fi

   Heippa!💛Täälä kirjoittelee abiturientti Seinäjoelta, jonka sydän on asettunut vähän ympäri maailmaa. Kävin Yhdysvalloissa vaihdossa hieman kasvamassa ja kartuttamassa maailmantietämystäni. Huomatessani tasa-arvon ja koulutuksen merkityksen omin silmin, tiesin haluavani tehdä niillä opeilla jotain hyvää.
   Rakastan sitä kun ihmiset hymyilevät ja nauravat, ja uskon että jokainen on kauneimmillaan kertoessaan asioista, jotka ovat niin tärkeitä ja lähellä sydäntä, että ne koskettavat myös kuulijansa. J.K Rowling vastatessa mulle Twitterissä, ajattelin ettei mikään voisi tehdä minua enää onnellisemmaksi, mutta sitten tulivat lukiolaiset.