documents

Yhteystiedot

Ota yhteyttä Itä-Suomen lukiolaisiin! Vuoden 2017 piirihallituksen yhteystiedot löytyvät alapuolelta.

 • Piirihallitus

  • Mari Tienpää

   Puheenjohtaja

   more

   0404160214
   maritie97@hotmail.com

   Heissan, oon heinäkuun "helteillä" 20 vuotta täyttävä Kuopijolainen, Kuopion taidelukio Lumitin ensimmäisiä abiturientteja, (toivottavasti) tuleva Itä-Suomen yliopiston opiskelija, laserpelikeskus Gamecenterin Kapteeni ja nykyinen Itä-Suomen Lukiolaisten puheenjohtaja. Kuopiota oon kodiksi kutsunut siitä asti kun aloitin Minna Canthin lukiossa Ilmaisutaidon linjalla syksyllä 2013, ja sitä ennen päämajaani pidin hiukkasen pohjosempana Ylä-Savon sydämessä Iisalmessa. Karut landeolosuhteet teki musta kiven kovan luihuisen, joka vähäisellä vapaa-ajallaan kulkee (video)kamera toisessa kädessä ja puhelin toisessa. Ison osan sielustani oon antanut koirille, ja mut voikin aika helposti hurmata hassuilla/söpöillä koiramemeillä, joten mikäli sulla on semmosia jakaa, tai tartteet muuten apua tai tukea ihan mihin vaan, nii hit me up!

  • Saara Asikainen

   Varapuheenjohtaja

   more

   0442930229
   saara-99@hotmail.com

   Halooo mie oon Pyhäselän lukion kakkosluokkalainen ja miut tunnistaa yleensä kovasta äänestä ja pöhinästä, mut tykkään kans kirjotella pieniä tsemppilauseita kalenterin sivuille. Sydämmeltäni ikuinen Luihunen, myös testin perusteella ? Muistan ku yläasteella yks poika sano miulle et "maailma liikkuu eteenpäin, liiku sieki" ja tästä on nyt vuosien aikana muovautunu miulle elämäni mieleenpainuvin lause.

  • Pyry Piitulainen

   Edunvalvontavastaava

   more

   0401591101
   pyry.piitulainen@gmail.com

   Olen Suonenjoen lukiossa ensimmäistä vuotta opiskeleva savolainen häiskä. Vapaa-ajalla harrastan teatteria, teen piirin juttuja tai näen kavereita. Elämän ohjeeni tai quoteni on "Elä täysillä! Murehtia ehtii myöhemminkin". Oma pottertupani onkin vaikea sanoa, mutta eniten kuulun Puuskupuhiin.

  • Jaana Karjalainen

   Opiskelijakuntavastaava

   more

   0400599494
   jaana98@gmail.com

   Tsau! Mä oon 18-vuotias tyttönen Kuopiosta. Päivisin mua löytää lukion penkeiltä istumasta ja iltaisin kotoota kattomasta Serranon perhettä. Pari kertaa mä oon myös eksyny salille, mutta oon löytäny sieltä kyllä aika nopeesti poiskin. Mun ohje elämään kuuluu näin: "Jos maailma kaatuu päälle, väistä." Loppuun haluun vielä mainita, että jos mä opiskelisin Tylypahkassa, mä kuuluisin Puuskupuhien tupaan.

  • Axel Aarnio

   Opiskelijakuntavastaava

   more
  • Siiri Sorajoki

   Sihteeri

   more

   0443427762
   siiri_sorajoki@hotmail.com

   Oon 17vee, mun nimi on Siiri ja toinen Juulia ja käyn Nurmeksen lukiota toista vuotta. Ihmisenä oon elämänjanoinen, lämmin ja melko nolo - mun seurassa saa nauraa, ja ei siis mun hauskoille jutuille vaan mun tyhmyydelle. Pidän kovasti teestä, kissoista, salmiakista sekä inspiroivista asioista ja ihmisistä. Tylypahkassa mut löytäis Korpinkynsistä ja jokaisena harmaana päivänä motivaattorinani toimii Risto Räppääjän suusta kuultu lause: elämä ei ole hassumpaa. Eikä se muuten oikeesti ole, puspus.

  • Kalle Nummela

   Taloudenhoitaja

   more

   0404125126
   kalle.numm@gmail.com

   Mmmoimmoii mä oon Kalle Nummela ja käyn lukiota ensimmäistä vuotta Leppävirralla. Mun Potter tupa on rohkelikko ja oon siitä ylpeä! Ja elämän quote ois virheiden pelkääminen on virheistäsi suurin

  • Miia Ahia

   Jäsenhankintavastaava

   more
  • Veeti Koponen

   Tapahtumavastaava

   more

   0451365051
   veetikoponen99@gmail.com

   Hei, oon Veeti Koponen, 18 v, Leppävirran lukiosta ja oon meiän piirin tapahtumavastaava. Pottertuvaltani olen sisäisesti rohkelikko, mutta ulkoisesti luihunen. Life quote: Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä.

  • Roosa Turunen

   Yritysyhteistyövastaava

   more

   0445321589
   roosa.turunen@hotmail.fi

   Moikka! Minnoon 18 vuotias nuori ja opiskelen Suonenjoen lukiossa. Pottertuvista kuuluisin Korpinkynsiin ja mun life quote on "You can't do epic shit with basic people."

  • Niilo Hendolin

   Viestintävastaava

   more

   0404179179
   n.hendolin@gmail.com

   Moikkamoi! Minä oon 17-vuotias lukiolaispoika Leppävirralta ja käyn siis toista vuotta Leppävirran lukiossa. Vapaa-ajallani tykkään pelata frisbeegolfia ja talvisin lasketella. Muita ''harrastuksia'' on myös moottoroitujen kulkupelien rassailu. Minua eteenpäin vievä elämänohje on: ''Voittajat ovat hävinneitä, jotka päätti koittaa vielä kerran.'' ja Tylypahkassa kuuluisin Puuskupuhin tupaan.

  • Aino Anttila

   Piirikummi

   more

   0509134308
   aino.anttila@lukio.fi

   Olen nykyisin Helsingissä asuva 19v järjestörotta, mutta kotoisin Uudenmaan sydämestä Klaukkalasta. Minua on tituleerattu kissafanaatikoksi, mutta omaa kissaa en vielä omista tilan puutteen takia. Rakastan Downton Abbeyta sekä vanhemmistani twiittailua. Järjestötoiminnan lisäksi harrastan lumilautailua sekä lukemista. Elämänohjeejani on toiminut "Hyvä perse, pidetäänkö hauskaa" ja Pottertuvaltani olen puuskupuuh.