documents

Yhteystiedot

Ota yhteyttä Hämeen lukiolaisiin! Vuoden 2017 piirihallituksen yhteystiedot ovat tässä näkyvissä ja voit ottaa kehen tahansa yhteyttä jos kysymyksiä, pulmia, kommentteja, valitettavaa tai ideoita syntyy!

Meidät tavoittaa myös sähköpostilla hameen.lukiolaiset@lukio.fi

• Piirihallitus

• Jesper Saarinen

jepu.s98@gmail.com

Moikka, olen Jesper Saarinen ja oon tällä hetkellä abina Kannaksen lukiossa. Toimin tänävuonna Hämeen lukiolaisten puheenjohtajana. Vastuulukionani on Janakkalan lukio.

• Veera Teräväinen

Varapuheenjohtaja

veera.teravainen@outlook.com

Moikka! Olen Veera Teräväinen ja olen Hämeen lukiolaisten varapuheenjohtaja vuoden 2017. Käyn Vääksyn Yhteiskoulun lukiota ja vastuulukioni ovat Riihimäen lukio ja Lahden lyseo. Harrastuksiini kuuluu kuntosalilla käynti, valokuvaus, meikkaaminen ja muu kauneudenhoito. Jos mieleesi tulee jotain kysyttävää Hämeen lukiolaisten toiminnasta, niin ota rohkeasti yhteyttä!

• Joni Outinen

Aktiivitoiminnanvastaava

Joni.outine@gmail.com

Morjens! Elikkäs oon Joni, 18-vuotias toista vuotta Heinolan lukiota käyvä opiskelija. Piirihallituksessa toimin aktiivitoiminnanvastaavana elikkäs yksinkertaisesti järjestän erilaisia tapahtumia ja pidän yhteyttä muutenkin aktiiveihin. Vastuulukioitani ovat Tiirismaan lukio ja Lopen lukio. Vapaa-aikani kulutan kahvin, taiteen ja Netflixin parissa.

• Jesse Heiskanen

Opiskelijakuntavastaava

044 5208227
      hiskanen@gmail.com

Heippa! Olen Jesse Heiskanen joskus 18 v. ja toiste jotain muuta, Kannaksen lukion kuvataide- ja muotoilulinjalta Lahest. Tämän vuoden hämeen piirihallituksessa olen opiskelijakuntavastaava. Eli pähkinässä ja kuoressa koordinoin vastuulukiotoimintaa ja kahvitutan opiskelijakuntien hallituksia säännöllisen epäsäännölliseti. Vastuulukoihini kuuluvat Kaurialan lukio Hämeenlinnasta ja Lahden yhteiskoulun Lukio Lahest. Vapaa-ajallani tykkään harrastaa ylitöitä ja partiota.

• Karoliina Räikkönen

Jäsenhankintavastaava

karo.raikkonen@hotmail.com

Hei! Olen Karoliina Räikkönen 19-vuotias abi Lahdesta. Opiskelen Orimattilassa Erkko-lukiossa ja Hämeen piirissä toimin varajäsenenä ja jäsenhankintavastaavana. Olen Nastopolin- ja Padasjoen lukioiden vastuuhenkilö.

• Sara Güven

Tiedotus- ja markkinointivastaava

saraguven@outlook.com

Moikka! Olen Sara Güven, 18-vuotias tokanvuoden opiskelija Orimattilan Erkko-lukiosta. Vapaa-ajallani (jos sitä edes on) tykkään katella Netflixiä, nukkua ja viettää aikaa kaverien kanssa. Hämeen piirissä toimin Tiedotus- ja markkinointi vastaavana eli hoidan piirin viestinnän! Mun vastuulukioina tällä kaudella ovat Hausjärven lukio ja Sysmän lukio.

• Santeri Ala-Röyskö

Sihteeri

santeri.alaroysko@hotmail.com

Hei!
      Olen Santeri Ala-Röyskö, Hämeen lukiolaisten piirihallituksen sihteeri. Olen 19-vuotias lahtelainen abi ja opiskelen Nastopolin lukiossa. Olen aiemmin ollut Lahden nuorisovaltuustossa ja oman lukion opiskelijakunnan hallituksessa. Lisäksi olen Orimattilan Erkko-lukion ja Lahden Steiner-lukion yhteydenpitovastaava. Olen myös mukana piirihallituksen edunvalvontatiimissä. Jos sinulla on jotain kysyttävää, niin minuun saa ja pitääkin ottaa yhteyttä.

• Ada Seppälä

Edunvalvontavastaava

0445791999
      ada.seppala99@gmail.com

Moikka, oon Ada, Heinolan lukion kakkosluokkalainen. Heinolassa toimin opiskelijakunnan puheenjohtajana ja Hämeen piirissä oon edunvalvontavastaava. Toimin Kannaksen ja Forssan lukion lukiokummina. Oon Netflixin suurkuluttaja, koirat on ykkösiä ja yökyöpeli.

• Joonas Juvani

Tapahtumavastaava

joovalju@gmail.com

Moikka, mä oon Joonas, 18-vuotias opiskelija Lahdesta. Käyn Kannaksen lukion IB-linjan toista vuosikurssia, ja mun kummilukiot ovat Hämeenlinnan lyseon lukio ja Vääksyn lukio. Toimin meidän piirissä tapahtumavastaavana, ja vapaa-ajallani tykkään nähdä mun kavereita ja käydä välillä ihan kotikotona moikkaamassa perhettä ja kissoja.

• Kiia-Maria Pakarinen

Taloudenhoitaja

0400212091
      kiiamaria.pakarinen@gmail.com

Hei! Mie oon Kiia-Maria ja oon Lahdessa asusteleva, Hämäläistymistään kieltävä 19-vuotias abi Kannaksen lukiossa Kuvaamataide- ja muotoilulinjalta. Olen nyt toista vuotta Hämeen piirin taloudehoitaja, eli valvon ja liikuttelen rahaa ja alan olemaan siinä aeka veleho. Miun vastuulukiot ovat Heinolan lukio ja Parolan lukio.

• Joonatan Sihvonen

Yritysyhteistyövastaava

Joonatan.sihvonen.js@gmail.com

Hejdå, olen Joonatan Sihvonen Heinolasta. Oon HÄPin yritysyhteistyövastaava. Pelaan jalkapalloa Union Plaanissa ja oon maestro rakettiliigassa, sekä fifassa. Mun vastuulukiot on Lammin lukio ja Itä-Hämeen opisto.