documents

Yhteystiedot

Ota yhteyttä Hämeen lukiolaisiin! Vuoden 2017 piirihallituksen yhteystiedot ovat tässä näkyvissä ja voit ottaa kehen tahansa yhteyttä jos kysymyksiä, pulmia, kommentteja, valitettavaa tai ideoita syntyy!

Meidät tavoittaa myös sähköpostilla hameen.lukiolaiset@lukio.fi 

 • Piirihallitus

  • Jesper Saarinen

   Puheenjohtaja

   more

   044 976 9910
   jepu.s98@gmail.com

   Moikka, olen Jesper Saarinen ja oon tällä hetkellä abina Kannaksen lukiossa. Toimin tänävuonna Hämeen lukiolaisten puheenjohtajana. Vastuulukionani on Janakkalan lukio.

  • Veera Teräväinen

   Varapuheenjohtaja

   more

   044 5266962
   veera.teravainen@outlook.com

   Moikka! Olen Veera Teräväinen ja olen Hämeen lukiolaisten varapuheenjohtaja vuoden 2017. Käyn Vääksyn Yhteiskoulun lukiota ja vastuulukioni ovat Riihimäen lukio ja Lahden lyseo. Harrastuksiini kuuluu kuntosalilla käynti, valokuvaus, meikkaaminen ja muu kauneudenhoito. Jos mieleesi tulee jotain kysyttävää Hämeen lukiolaisten toiminnasta, niin ota rohkeasti yhteyttä!

  • Joni Outinen

   Aktiivitoiminnanvastaava

   more

   0443132466
   Joni.outine@gmail.com

   Morjens! Elikkäs oon Joni, 18-vuotias toista vuotta Heinolan lukiota käyvä opiskelija. Piirihallituksessa toimin aktiivitoiminnanvastaavana elikkäs yksinkertaisesti järjestän erilaisia tapahtumia ja pidän yhteyttä muutenkin aktiiveihin. Vastuulukioitani ovat Tiirismaan lukio ja Lopen lukio. Vapaa-aikani kulutan kahvin, taiteen ja Netflixin parissa.

  • Jesse Heiskanen

   Opiskelijakuntavastaava

   more

   044 5208227
   hiskanen@gmail.com

   Heippa! Olen Jesse Heiskanen joskus 18 v. ja toiste jotain muuta, Kannaksen lukion kuvataide- ja muotoilulinjalta Lahest. Tämän vuoden hämeen piirihallituksessa olen opiskelijakuntavastaava. Eli pähkinässä ja kuoressa koordinoin vastuulukiotoimintaa ja kahvitutan opiskelijakuntien hallituksia säännöllisen epäsäännölliseti. Vastuulukoihini kuuluvat Kaurialan lukio Hämeenlinnasta ja Lahden yhteiskoulun Lukio Lahest. Vapaa-ajallani tykkään harrastaa ylitöitä ja partiota.

  • Karoliina Räikkönen

   Jäsenhankintavastaava

   more

   044 9885888
   karo.raikkonen@hotmail.com

   Hei! Olen Karoliina Räikkönen 19-vuotias abi Lahdesta. Opiskelen Orimattilassa Erkko-lukiossa ja Hämeen piirissä toimin varajäsenenä ja jäsenhankintavastaavana. Olen Nastopolin- ja Padasjoen lukioiden vastuuhenkilö.

  • Sara Güven

   Tiedotus- ja markkinointivastaava

   more

   044 277 4866
   saraguven@outlook.com

   Moikka! Olen Sara Güven, 18-vuotias tokanvuoden opiskelija Orimattilan Erkko-lukiosta. Vapaa-ajallani (jos sitä edes on) tykkään katella Netflixiä, nukkua ja viettää aikaa kaverien kanssa. Hämeen piirissä toimin Tiedotus- ja markkinointi vastaavana eli hoidan piirin viestinnän! Mun vastuulukioina tällä kaudella ovat Hausjärven lukio ja Sysmän lukio.

  • Santeri Ala-Röyskö

   Sihteeri

   more

   040 0330683
   santeri.alaroysko@hotmail.com

   Hei!
   Olen Santeri Ala-Röyskö, Hämeen lukiolaisten piirihallituksen sihteeri. Olen 19-vuotias lahtelainen abi ja opiskelen Nastopolin lukiossa. Olen aiemmin ollut Lahden nuorisovaltuustossa ja oman lukion opiskelijakunnan hallituksessa. Lisäksi olen Orimattilan Erkko-lukion ja Lahden Steiner-lukion yhteydenpitovastaava. Olen myös mukana piirihallituksen edunvalvontatiimissä. Jos sinulla on jotain kysyttävää, niin minuun saa ja pitääkin ottaa yhteyttä.

  • Ada Seppälä

   Edunvalvontavastaava

   more

   0445791999
   ada.seppala99@gmail.com

   Moikka, oon Ada, Heinolan lukion kakkosluokkalainen. Heinolassa toimin opiskelijakunnan puheenjohtajana ja Hämeen piirissä oon edunvalvontavastaava. Toimin Kannaksen ja Forssan lukion lukiokummina. Oon Netflixin suurkuluttaja, koirat on ykkösiä ja yökyöpeli.

  • Joonas Juvani

   Tapahtumavastaava

   more

   0458849349
   joovalju@gmail.com

   Moikka, mä oon Joonas, 18-vuotias opiskelija Lahdesta. Käyn Kannaksen lukion IB-linjan toista vuosikurssia, ja mun kummilukiot ovat Hämeenlinnan lyseon lukio ja Vääksyn lukio. Toimin meidän piirissä tapahtumavastaavana, ja vapaa-ajallani tykkään nähdä mun kavereita ja käydä välillä ihan kotikotona moikkaamassa perhettä ja kissoja.

  • Kiia-Maria Pakarinen

   Taloudenhoitaja

   more

   0400212091
   kiiamaria.pakarinen@gmail.com

   Hei! Mie oon Kiia-Maria ja oon Lahdessa asusteleva, Hämäläistymistään kieltävä 19-vuotias abi Kannaksen lukiossa Kuvaamataide- ja muotoilulinjalta. Olen nyt toista vuotta Hämeen piirin taloudehoitaja, eli valvon ja liikuttelen rahaa ja alan olemaan siinä aeka veleho. Miun vastuulukiot ovat Heinolan lukio ja Parolan lukio.

  • Joonatan Sihvonen

   Yritysyhteistyövastaava

   more

   0443011006
   Joonatan.sihvonen.js@gmail.com

   Hejdå, olen Joonatan Sihvonen Heinolasta. Oon HÄPin yritysyhteistyövastaava. Pelaan jalkapalloa Union Plaanissa ja oon maestro rakettiliigassa, sekä fifassa. Mun vastuulukiot on Lammin lukio ja Itä-Hämeen opisto.