documents

Yhteystiedot

Haluatko ottaa yhteyttä Hämeen lukiolaisiin? Vuoden 2018 piirihallituksen yhteystiedot näkyvät täällä. Ota yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä tai pulmia, kommentteja, risuja ja ruusuja tai ideoita!

Meidät tavoittaa myös sähköpostilla hameen.lukiolaiset@lukio.fi

• Piirihallitus

• Ada Seppälä

044 579 1999
      ada.seppala99@gmail.com

Moikka, mä oon Ada Seppälä, ja toimin Hämeen lukiolaisten puheenjohtajana tänä vuonna. Oon viime vuosituhannen lapsi, netflixin suurkuluttaja ja tykkään kokata. Mun vastuulukioina toimii Forssan yhteislukio ja Padasjoen lukio. Muhun kannattaa olla yhteyksissä jos kiinnostaa piirin hommelit tai löydätte söpöjä kissakuvia :)

• Henri Weck

Varapuheenjohtaja

henri.weck@hotmail.com

Morjens! Nimi on Henri ja tänä vuonna toimin Hämeen piirin varapuheenjohtajana. Lakkia tavoittelen Kaurialan lukiosta, Hämeenlinnasta käsin. Mun vastuulukioina toimii Lammin lukio ja Lahden yhteiskoulun lukio. Tärkeetä mulle elämässä on positiivinen asenne. Mun lasi on aina puoliks täysi, koska muuten se ei siitä täyty. Lähellä sydäntä on myös talous, politiikka ja liikunta, siitä erityisesti kamppailulajit. Pikkupojasta näihin päiviin saakka on tullut kisailtua judossa SM-tasolla ja karatessa sen päälle kansainvälisesti. Tällä hetkellä ohjelmassa on SLL-hommien lisäksi kickboxing-sparrailua. Omaan elämääni pätee vaan yks ohjenuora: Mee, tee, rakasta ja nauti.

• Joni Outinen

Taloudenhoitaja

joni.outinen@dnainternet.net

Moro! Olen Joni Outinen, 19-vuotias viimeistä vuotta Heinolan lukiota käyvä opiskelija. Piirihallituksessa toimin taloudenhoitajana, eli pidän huolen, että raha liikkuu ajallaan ja oikeaan paikkaan. Vastuulukioitani ovat Itä-Hämeen opisto ja Napostoli. Vapaa-aikani kulutan useasti kahvikuppi toisessa kädessä, joko Netflixin tai taide harrastukseni parissa.

• Veera Lahtinen

Aktiivitoiminnanvastaava

veera.lahtinen@windowslive.com

Moiksumoii! Mä oon Veera Lahtinen, tokan vuoden opiskelija Janakkalan lukion Turengin toimipisteen urheilulinjalla. Toimin Hämeen piirissä aktiivitoiminnanvastaavana ja vapaa-aikani käytän urheillen, rentoutuen, kavereita moikaten ja sumppia litkien.
      Mun vastuulukioina toimii Hämeenlinnan lyseon lukio ja Lopen lukio.

• Jade Sivén

Sihteeri ja hyvinvointivastaava

jadesiven@gmail.com

Heissan! Mä oon Jade Sivén. 17/-00 ja Hämeen piirissä sihteeri + hyvinvointivastaava! Mun vastuulukiot on Riihimäen lukio ja Erkko-lukio. Tykkään opiskella lukiossa ja haluun vaikuttaa siihen, että muutkin tykkäävät siitä nyt ja tulevaisuudessa! Muita mun mielestä supereita asioita on kaverit, nukkuminen ja ananas pizzassa.

• Sara Güven

Tapahtumavastaava

saraguven@outlook.com

Moikka! Oon Sara Güven 19-vuotias abi Orimattilan Erkko-Lukiosta. Hämeen piirissä toimin tapahtumavastaavana eli järkkäilen meille mahtavia tapahtumia! Asun Lahdessa ja tykkään netflixistä ja lukemisesta. Tän lisäks oon töissä Burger Kingissä <3. Tänä vuonna mun vastuulukiot on Parolan Lukion ja Lahden Lyseo.

• Petteri Käpölä

Edunvalvontavastaava

kapolapetteri@gmail.com

Houhou! Oon Petteri Käpölä, ekaluokkalainen LUMA-linjan opiskelija Lahen lyseossa ja toimin meijän piirin edunvalvontavastaavana. Mun vastuulukiot on Vääksyn Yhteiskoulun lukio ja Kannaksen lukio. Koulun ja SLL:n lisäks käytän mun aikaani kavereitten kanssa, kahvia juoden, leipoen ja aina joskus silloin tällöin urheillen. Oon menevä, mietiskelevä ja ‘’ihan hauska jätkä’’. Mun mielestä kaikista hienoimpien asioiden saavuttamiseks tarvitaan aina pieni hulluuden kipinä.

• Jenna Nieminen

Tiedotus- ja markkinointivastaava

jenna.nieminen00@gmail.com

Hellurei ja hellät tunteet! Meikä on tiedotus- ja markkinointivastaava Jenna Nieminen vuosimallia 2000. Käyn koulua toista vuotta Hämeenlinnan lyseon lukiossa (tulevassa Tavastian lukiossa). Usein mua kuvaillaan pirteäksi ja huolehtivaiseksi. Yleensä mut löytää sieltä, mistä kuuluu kovaa meteliä. Rakastan niiden näiden höpöttelemistä ja toimintaa. Paikoillaan seisominen ei ole mua varten. Lempiniminä toimii Touhu-Täti, mutta kavereiden kesken kutsutaan Tarjaksi. Meikän vastuulukioita on Tiirismaan lukio + Kaurialan lukio.

• Joonas Juvani

Yritysyhteistyövastaava

joovalju@gmail.com

Mä oon Joonas Juvani, 19-vuotias abi Lahden Kannaksen lukiosta. Mun vastuulukiot on Heinolan lukio ja Hausjärven lukio. Käyn IB-linjaa, eli vähän eri hommia teen kuin normilukiossa, mut samalla fiiliksellä mennään! Mun vapaa-ajalla tykkään nähdä kavereita ja oon Netflixin suuri ystävä. Tänä vuonna pyöritän meidän piirin yritysyhteistyötä, mutta muhun voi ottaa yhteyttä myös ihan mihin vaan liittyvissä asioissa!

• Kiia-Maria Pakarinen

Opiskelijakuntavastaava

040 021 2091
      kiiamaria.pakarinen@gmail.com

Mooi oon Kiia-Maria, 20-vuotias Lahdesta Kannaksen lukiosta valmistunut. Mie oon tänä vuonna meiän piirin opiskelijakuntavastaava, eli miun homma on pitää huolta, et kaikki meiän alueen lukiot tavoitetaan ja, että niihin pietään hyvä ja tiivis yhteys erilaisin tapaamisin ja tapahtumin. Miun omat vastuulukiot on Janakkalan lukion molemmat toimipisteet, eli Tervakoski että Turenki.

• Kiia Nurminen

Jäsenhankintavastaava

kiia344@gmail.com

Moikka, oon Kiia 17-vuotias Heinolan lukion ykkönen. Mahdollisella vapaa-ajalla oon netflixin suurkuluttaja ja nukkumatin lempikaveri. Hämeen piirissä toimin jäsenhankintavastaavana eli hankin liitolle lisää jäseniä. Tänä vuonna mun vastuulukiot on Lahden Steiner lukio ja Sysmän lukio.