Yhteystiedot

Haluatko ottaa yhteyttä Hämeen lukiolaisiin? Vuoden 2019 piirihallituksen yhteystiedot näkyvät täällä. Ota yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä tai pulmia, kommentteja, risuja ja ruusuja tai ideoita!

Meidät tavoittaa myös sähköpostilla hameen.lukiolaiset@lukio.fi 

 • Piirihallitus

  • Veera Lahtinen

   Puheenjohtaja

   more

   040 356 5538
   veera.lahtinen19@gmail.com

   Hejssan! Mä oon Veera Lahtinen, Hämeen lukiolaisten puheenjohtaja 2019. Abiturientti Kanta-Hämeestä, joka rakastaa kissoja ylikaiken ja on aina nauramassa kaikelle. Päivä alkaa huonosti (tai ei ollenkaan) ilman aamukahvia mustana. Vastuulukioni ovat Forssan yhteislukio ja Parolan lukio. Mulle saa jubailla piiriasioista tai ihan mistä tahansa.

  • Petteri Käpölä

   Varapuheenjohtaja

   more

   044 366 3705
   kapolapetteri@gmail.com

   Bätäng täs mä! Oon Petteri, ihan parin päivän päästä 18-vuotias lahtelainen kakkostason lukiolainen ja Hämeen Lukiolaisten varapuheenjohtaja 2019! Tykkään leipoa ja laittaa ruokaa, syödä, opiskella uusia juttuja, tavata uusia ihmisiä ja nähdä maailmaa. Oon tällanen maailmaa mietiskelevä miehenalku ja rakastan yli kaiken yhteisöllisiä kotibileitä, kauhuleffoja ja palkkapäiviä.

  • Tinja Ikonen

   Hallinto

   more

   040 758 5393
   tinjaheli.ikonen@gmail.com

   Hejssan oon Tinja, Kannaksen lukion IB-linjan toisen vuoden opiskelija. Oon meidän hallintovastaava eli mun hommana on niin taloudenhoitajan kuin sihteerinki työt. Vastuulukioni tänä vuonna on Tiirismaan lukio. Vähäinen vapaa-aikani kaiken vaikuttamisasioiden ja opiskelun ohella koostuu yksinkertaisesti ystävistä sekä ruuasta.

  • Ella Siltanen

   Edunvalvonta

   more

   045 235 4593
   ellasiltane@gmail.fi

   Moikku! Oon Ella Siltanen, ekan vuoden opiskelija Lahden yhteiskoulun lukiossa ja toimin Hämeen piirin edunvalvontavastaavana. Mun vastuulukio tänä vuonna on Lahden Lyseo. Vapaa-aikanani hengailen kavereiden kanssa, luen kirjoja ja katon Netflixiä sekä suhaan ympäriinsä vähän siellä sun täällä. Oon kahvin suurkuluttaja ja pieni, mutta pippurinen!

  • Niko Kivinen

   Edunvalvonta

   more

   040 466 2823
   niko.pet.kivinen@gmail.com

   Heipä hei! Mä oon Niko, Kannaksen Lukion IB:n tokan vuoden opiskelija ja tänä vuonna Hämeen toinen edunvalvontavastaavista, eli laittakaa mulle viestiä jos teiän lukiolla on jotain problematiikkaa. Mun elämään koulun ja järjestötoiminnan ohella sisältyy runsaasti ystäviä sekä ajoittaista Netflixin kulutusta, house of cards best. Tänä vuonna mun vastuu lukioita on Lahden Yhteiskoulun Lukio sekä Lammin lukio. Musta tuntuu et tästä vuodesta tulee ihan mahtava, joten lähe säkin messii!

  • Aada Söyrilä

   Jäsenhankinta ja hyvinvointi

   more

   044 327 7116
   aada.soyrila@gmail.com

   Moiksu! Oon Aada 16v Vääksyn Yhteiskoulun lukion ykkönen ja aika uus Liiton jutuissa. Tykkään opiskelusta ja lempiaine on äikkä. Koulun ja piirihallitusjuttujen lisäksi syön ja nukun, sekä seuraan koiratilejä instagramissa😎 Tän vuoden hallituksessa oon jäsenhankinta- ja hyvinvointivastaava! Mun vastuulukiot on Padasjoen ja Kannaksen lukiot❤

  • Benjamin Lamberg

   Jäsenhankinta

   more

   045 233 9563
   lambergbenjamin@gmail.com

   Moikka! Mä oon Benjamin Lamberg. Oon 18-vuotias abiturientti Järvenpäästä. Opiskelujani tosin suoritan Vääksyn yhteiskoulun lukion ilmailulinjalla. Piirihallituksessa toimin tänä vuonna toisena meidän jäsenhankintavastaavista, eli mun homma on varmistaa, että mahdollisimman moni Hämeen lukiolainen on liiton jäsen. Muhun voit ottaa milloin vain yhteyttä, jos jokin jäsenyyteen liittyvä asia mietityttää. Mun vastuulukioina on Hämeenlinnan lyseon lukio, sekä Kaurialan lukio. Mulle sydäntä lähellä on pienestä asti ollut urheilu ja harrastankin SM-tasolla suunnistusta. Muita minulle rakkaita asioita elämässä ovat esimerkiksi politiikka ja matkustelu.

  • Kiia Nurminen

   Viestintä

   more

   044 353 3054
   kiia344@gmail.com

   Moikka moi! Oon Kiia 18-vuotias heinolan lukion kakkonen. Sillon ku vapaa-aikaa on niin vietän sen yleensä kavereitten kanssa tai pidän netflix-maratoonin. Tänä vuonna mun vastuulukiot on Riihimäen lukio sekä Vääksyn yhteiskoulun lukio. Oon aina valmis kahvittelemaan, joten laita koodia jos kelpaa hyvä kahviseura!

  • Aale Puranen

   Yritysyhteistyö

   more

   044 340 2303
   aale.puranen@gmail.com

   Oon Aale 18v muka aikuinen pikkupoika joka nyt vaan tykkää olla esillä kaikkialla. Oon välillä vähän liikaaki oman tieni kulkija enkä osaa aikataului mut toisaalta oon aika luova tyyppi jos joku asia kiinnostaa mua joka sit kompensoi mun elämänhallinnan ongelmia. Vähän liianki kiinnostunu politiikasta ja kaikista bisnesjutuista mut tässä tehtävässä siitä ei oo haittaa. Mä oon piirin yritysyhteistyövastaava, eli hommaan meille rahaa, fyffee, vyhvelii, pätäkkää, tuohta ja mitä ikinä ja oon vastuussa Nastopolin lukiosta ja Janakkalan lukiosta.

  • Riikka Ratia

   Opiskelijakunnat

   more

   044 218 3726
   riikka.annika.ratia@gmail.com

   Moikkuli moi! Oon Riikka 18-vuotias Heinolan lukion kakkonen. Vapaa-ajalla tykkään kuljeskella metsässä koiraystäväni kanssa samaan aikaan jorausiskelmää tai musikaaleja lauleskellen. Tänä vuonna toimin Hämeen piirin opk-vastaavana eli pidän huolen siitä, että opiskelijakunnat saavat tarvitsemansa huomion mm. vastuulukiotoimintaa johtamalla. Omat vastuulukiot ovat tänä vuonna Sysmän lukio sekä Itä-Hämeen opisto.

  • Ella Pullinen

   Tapahtumat

   more

   045 845 0985
   pullinenella@gmail.com

   Moikka! Mä oon Ella mut kaverit sanoo pullaks. Oon kotosin Janakkalasta ja käyn siellä Turengin toimipisteessä toista vuotta urheilulinjalla. Tänä vuonna toimin tapahtumavastaavana elikkä järkkäilen teille kaikkee kivaa tekemistä! Sillon ku mulla löytyy vapaa-aikaa käyn lenkkeilemässä ja salilla. Rakastan tapaa uusii ihmisii joten jos näät mut jossai tuu rohkeesti moikkaa❤Nii ja mun vastuulukiot on Hausjärvi ja Loppi

  • Julian Heinonen

   Tapahtumat

   more

   044 980 9774
   julian.heinonen2001@gmail.com

   Moi vaan! Mä olen Julian 17-vuotias lukiolainen Lahdesta. Käyn Vääksyn yhteiskoulun lukion ilmailulinjan toista vuotta. Useimmiten mut löytää Asikkalan lenkkimaastoista tai himasta koulukirjoihin uppoutuneena. Hämeen piirissä mulla on ilo toimia toisena tapahtumavastaavana. Vastuulukioina mulla on Steiner ja Heinola.