Hämeen Lukiolaiset

Meistä

Suomen Lukiolaisten Liiton Hämeen piiri ry on yksi SLL:n 11 piirijärjestöstä, jotka ajavat oman alueensa lukiolaisten edunvalvontaa. Hämeen lukiolaiset tapaavat alueensa päättäjiä ja hankkivat opiskelijoille etuja. Kyseessä on myös harrastejärjestö, johon kaikki alueen lukiolaiset ovat tervetulleita mukaan!

Hämeen piiri järjestää aktiivisesti tapahtumia ympäri vuoden, kuten mökkiviikonloppuja, opiskelijakuntakahvituksia ja kaikkea muuta mukavaa. Nähdään tapahtumilla!

Avaa lisää …

Piirihallitus

Hämeen lukiolaisten piirihallitus valitaan joka vuoden lopussa. Tämän vuoden piirihallituksen tiedot löydät täältä.

Ajankohtaista Show all posts >

Tapahtumat Show all posts >

Avaa lisää ...

KUTSU HÄMEEN LUKIOLAISTEN PIIRIKOKOUKSEEN 2017 LAHTEEN

Tervetuloa Hämeen lukiolaisten piirikokoukseen! Luvassa mielenkiintoiset vaalit ja mahdollisuus vaikuttaa Hämeen lukiolaisten seuraavan vuoden toimintaan. Bonuksena uudet kaverit ja yhteisöllinen tunnelma. Alta löydät virallisen kokouskutsun, josta löydät tarvittavat tiedot. Nähdään! 

28/10/2017

Lue lisää >

Lähde mukaan

Tapahtumille lähteminen on helppoa, mukavaa ja kannattavaa! Saat uusia kokemuksia, ystäviä, tietoa ja taitoa. Miksi et lähtisi edes kokeilemaan?

Piirin tapahtumat ovat avoinna kaikille Hämeen alueen lukiolaisille ja Hämeen piirihallitus olisi enemmän kuin iloinen, jos juuri sinä tulisit toimintaan mukaan. Voit olla yhteydessä tiimin vastuuhenkilöön, jonka yhteistiedot löydät aiemmasta yhteistiedot – kohdasta. Meiltä saat varmasti mielenkiintoista tekemistä ja pääset mukaan Hämeen lukiolaisten toimintaan! Jos ja kun sinulle herää kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä Hämeen piirin puheenjohtajaan Ada Seppälään.

Hämeen lukiolaiset ovat aktiivisia myös sosiaalisessa mediassa, josta saat tietoa tulevista tapahtumista ja kokouksista. Odotamme sinua!

Opiskelijakunnille

Hämeen piiri auttaa opiskelijakuntia mieltä askarruttavissa asioissa. Onko rehtori epäoikeudenmukainen? Ovatko opiskelijat eriarvoisessa asemassa? Jos näin on, ole yhteydessä meihin ja me autamme parhaan kykymme mukaan.

Apua tai vinkkejä kaivatessa voitte ottaa yhteyttä piirin opiskelijakuntavastaavaan, lukionne yhteyshenkilöön tai piirin puheenjohtajaan. Opiskelijakuntatapahtumia järjestetään kahvitusten muodossa lukioilla, joissa keskustellaan oman lukion opiskelijakunnan tilanteesta. Tämän lisäksi neljästi vuodessa järjestetään Water-opiskelijakuntafestivaalit sekä paikallisesti ilmaisia Jano-koulutuksia sekä opiskelijakuntien Get Together- tapahtumia.