palvelut_cover

Opiskelijapalvelut

Suomen Lukiolaisten Liiton palvelupuoli pitää huolen siitä, että jokaisen jäsenemme opiskelijaelämä on halvempaa ja vapaa-aika rikkaampaa.

Lukiolaisten Liiton jäsenenä saat lukiolaisen ainoan virallisen jäsenkortin, jolla olet oikeutettu paitsi opiskelijastatukseen, myös Frankin tarjoamiin opiskelijaetuihin. SLL:n jäsenyys on siis sijoitus, joka maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti käden käänteessä. Opiskelijakortin tilaaminen kun maksaa vain 25€ (20€ vuotuinen jäsenmaksu + 5€ kortin valmistuskustannuksia). Seuraavina vuosina kortti uusitaan erillisellä lukuvuositarralla, jonka hinta on 20€.

Tuotamme myös lukiolaisten aikakauslehti Improbaturia, josta löydät kiinnostavimmat artikkelit. Jäsenenämme lehti toimitetaan sinulle neljä kertaa vuodessa omaan postiluukkuusi ja selailemalla nettiversiota pysyt ajan tasalla läpi vuoden.

Lisäksi olemme aina valmiita auttamaan opiskelijaelämässä askarruttavissa kysymyksissä. Useimmin kysytyt kysymykset olemme koonneet lukiolaisoppaaseen ja voit myös aina soittaa toimistollemme, josta sinut ohjataan henkilölle, joka voi auttaa, olipa kyse opintotuesta, opiskelijakunnan käytännöistä tai jostain siltä väliltä.

impro_featured