Ohjus-koulutus

Hei sinä upea lukion ohjaava opettaja!

Lukiolaisten liitto järjestää kaksi kertaa vuodessa päivän mittaisen koulutuksen lukioiden opiskelijakuntien ohjaaville opettajille.

Suomalaisen koulun oppimistulokset ovat maailman parhaimpia, mutta opiskelijoiden kokemukset kouluviihtyvyydestä ja vaikutusmahdollisuuksista ovat heikkoja. Aktiivisella opiskelijakuntatyöllä on suuri vaikutus näiden asioiden edistämisessä. Jokainen hyvin toimiva opiskelijakunta tarvitsee myös tuekseen osaavan ohjaavan opettajan. Tätä tehtävää tukeaksemme järjestämme Opiskelijakuntien ohjaavien opettajien koulutuksia.

Koulutukset tarjoavat näkökulmia ja eväitä ohjaavan opettajan roolissa toimimiseen, sekä demokratian kehittämiseen lukiossa. Pääset vaihtamaan kokemuksia ja saat vinkkejä muilta lukioiden ohjaavilta opettajilta. Koulutus tarjoaa hyödyllistä tietoa ennen kaikkea tehtävässään aloittavalle ohjaavalle opettajalle, mutta myös kokeneempi opettaja voi ammentaa koulutuksesta motivaatiota työhönsä.

Seuraava koulutus järjestetään 7.2.2019 klo 10-16 Kuopiossa (Original Sokos Hotel Puijonsarvi, Minna Canthin katu 16). Ilmoittaudu mukaan viimeistään 29.1. täyttämällä tämä ilmoittautumislomake. Koulutus on maksuton.

Tarkemmat tiedot lähetetään ilmoittautuneille noin viikkoa ennen tapahtumaa.

Lisätietoa koulutuksesta saat liiton opiskelijatoiminnan suunnittelija Julialta (julia.petaja@lukio.fi, 050 433 2281).

Tervetuloa!

Alustava ohjelma