opk_cover

Ohjus-koulutus

Hei sinä upea lukion ohjaava opettaja!

Lukiolaisten liitto järjestää kaksi kertaa vuodessa päivän mittaisen koulutuksen lukioiden opiskelijakuntien ohjaaville opettajille. Seuraava koulutus järjestetään 6.9.2017 Turussa. Tervetuloa mukaan!

Suomalaisen koulun oppimistulokset ovat maailman parhaimpia, mutta opiskelijoiden kokemukset kouluviihtyvyydestä ja vaikutusmahdollisuuksista ovat heikkoja. Aktiivisella opiskelijakuntatyöllä on suuri vaikutus näiden asioiden edistämisessä. Jokainen hyvin toimiva opiskelijakunta tarvitsee myös tuekseen osaavan ohjaavan opettajan. Tätä tehtävää tukeaksemme järjestämme Opiskelijakuntien ohjaavien opettajien koulutuksia.

Koulutukset tarjoavat näkökulmia ja eväitä ohjaavan opettajan roolissa toimimiseen, sekä demokratian kehittämiseen lukiossa. Pääset vaihtamaan kokemuksia ja saat vinkkejä muilta lukioiden ohjaavilta opettajilta. Koulutus tarjoaa hyödyllistä tietoa ennen kaikkea tehtävässään aloittavalle ohjaavalle opettajalle, mutta myös kokeneempi opettaja voi ammentaa koulutuksesta motivaatiota työhönsä.

Seuraava koulutus järjestetään 6.9.2017 klo 9:30-16:00 Turun keskustassa. Ilmoittaudu mukaan 25.8. mennessä täyttämällä tämä ilmoittautumislomake. Koulutus on maksuton.

Tarkemmat tiedot lähetetään ilmoittautuneille noin viikkoa ennen tapahtumaa.

Lisätietoa koulutuksesta saat liiton varapuheenjohtajalta Venlalta ([email protected], 040 763 9032) tai opiskelijatoiminnan suunnittelijalta Millalta ([email protected], 050 433 2281).

Tervetuloa!

Alustava ohjelma

9.30 Aamukahvit
10.00 Tervetuloa!
10.20 Opiskelijakunnan pyörät rullaamaan
11.00 Orientaatio: Kokemuksia ohjaajuudesta
12.00  Lounastauko (omakustanteinen)
13.00  Ohjaavan opettajan roolia löytämässä
14.00 Yhdenvertaisuus Café – jotta kaikilla olisi hyvä olla
15.30 Päivän hedelmät pakettiin ja eväät tulevaan
16.00 Koulutus päättyy – moikka!