documents

Yhteystiedot

Meistä: Suomen Lukiolaisten Liiton Lounais-Suomen piiri (tai lyhyemmin ja tuttavallisemmin LSP) on yksi Suomen Lukiolaisten Liiton yhdestätoista piirijärjestöstä. Vuodesta 1991 alkaen olemme valvoneet alueemme lukiolaisten etuja  ja huolehtinut opiskelijoidemme oikeuksista.

Tärkeän edunvalvonnan lisäksi järjestämme unohtumattomia tapahtumia sekä eräänlaisen harrastuksen piirimme lukiolaisille. Toivotamme alueen lukiolaiset avosylin mukaan toimintaamme näkemään ja oppimaan uutta – hauskanpitoa unohtamatta. Tärkeää on kuulla jokaisen lukiolaisen ääni ja mielipide.

Tule mukaan vaikutusvaltaiseen kaartiimme ja tehdään yhdessä tänäkin vuonna piiristämme Suomen säkenöivin ja ylivoimaisin piiri!

LSP piirihallitus 2016

 

Ota yhteyttä

Onko kysyttävää, valitettavaa, ideoita, mitä tahansa? Älä epäröi ottaa yhteyttä! 🙂 Löydät piirihallituksen yhteystiedot alta, mutta meidät saa kiinni myös sähköpostilla osoitteesta lounais-suomen.lukiolaiset@lukio.fi

 

Vuoden 2017 piirihallituksen yhteystiedot päivitetään tänne tuota pikaa, siihen saakka voit ottaa yhteyden puheenjohtajaan:

Annalotta Järvinen
Puheenjohtaja
annalotta.jarvinen@outlook.com
0400 552 901

  • Piirihallitus