jsp_cover

Järvi-Suomen Lukiolaiset

Meistä

Järvi-Suomen piiri eli JSP on yksi Suomen Lukiolaisten Liiton yhdestätoista piirijärjestöstä. Teemme paikallista edunvalvontaa, koulutamme opiskelijakuntia yhteistyössä SLL:n kanssa, käymme vierailuilla alueemme lukioissa, järjestämme opiskelijakuntakahveja ja paljon muuta. Meillä on myös paljon vapaa-ajan toimintaa, järjestämme mm. aktiiviviikonloppuja, saunailtoja ja lukiolaisbileitä.

Avaa lisää …

Piirihallitus

Järvi-Suomen lukiolaisten piirihallitus valitaan joka vuoden loppupuolella. Tämän vuoden piirihallituksen tiedot löydät täältä.

Ajankohtaista Show all posts >

Tapahtumat Show all posts >

Avaa lisää ...

Mökkikauden avajaiset Mikkelissä 5.5

Nyt kaikki vanhat ja uudet Järvi-Suomen piirin aktiivit kuulolla, sillä JSP järjestää kaikille aktiiveille ja toiminnasta kiinnostuneille toimijoille mökkikauden avajaiset Mikkelissä 5.5-6.5.2016. Luvassa on siis mökkeilyä, toisiin tutustumista ja muuta kivaa ohjelmaa rennolla meiningillä. Tapahtuma järjestetään Susiniemen leirimajalla ja tapahtumamaksu on 5 € (sisältää kolme ruokailua ja majoittautumisen). Alla olevasta linkistä pääsee ilmoittautumislomakkeeseen, joten eikun… Lue koko artikkeli

26/04/2016

Lue lisää >

Lähde mukaan

Mikäli olet kiinnostunut toiminnasta ja haluat ehkä mukaan, lähde käymään jollakin tapahtumallemme! Meidän kanssamme voit pitää hauskaa esimerkiksi tulemalla aktiiviviikonloppuihin tai saunailtoihin tai juhlimaan kanssamme lukiolaisbileisiin. Piirihallituksen toiminnasta kiinnostuneena voit myös tulla seuraamaan kokouksiamme, joita pidetään noin kerran kuussa, niistä ilmoitetaan aina lähempänä täällä nettisivuillakin. Yhteystietomme löydät täältä.

Opiskelijakunnille

Järvi-Suomen lukiolaiset haluaa olla alueemme lukioiden opiskelijakuntien tukena. Siksi piiriaktiivimme ovat jakautuneet alueemme lukioiden opiskelijakuntien lukiokummeiksi, ja jokaisen koulun oma kummi on vastuussa auttamaan lukiotaan erilaisissa huolenaiheissa ja kaikissa opiskelijakunnan toimintaan liittyvissä asioissa. Lukiokummi voi tulla vaikka vierailemaan lukiolla milloin vain opiskelijakunnan hallitus sen katsoo olevan hyödyksi tai avuksi.

Kaikki ovat tervetulleita seuraamaan kokouksiamme sekä osallistumaan meidän piirin paikallisille tapahtumille sekä SLL:n valtakunnallisille tapahtumille, esimerkiksi Opiskelijakuntafestivaalille Watereille. Watereilla koulutetaan opiskelijakuntien hallituslaisia yhä paremmiksi tehtävissään ja tarjotaan kaikille uusia ideoita ja ajatuksia opiskelijakuntatoimintaan. Mikä parasta, voit tutustua muihin lukiolaisiin ympäri Suomea. Jokainen lukiolainen on tervetullut kaikille meidän tapahtumillemme, joten miksi jättää nämä uudet kokemukset välistä! Paikallisista tapahtumista ilmoitetaan aina täällä piirimme omilla sivuilla hyvissä ajoin, SLL:n valtakunnallisista tapahtumista ilmoitetaan aina osoitteessa lukio.fi!