mitaSLLtekee_cover

SLL harrastuksena

“Mielekäs harrastus, jossa voi toteuttaa itseään, vaikuttaa, kokea onnistumisia ja arvostusta hyvin tehdystä työstä. Voi ottaa vastuuta ja toteuttaa intohimoaan. Ympäristö on toimintaa tukevaa ja rehellistä ja oikeista asioista toimijoitaan arvostavaa.”  – Aktiivi

Suomen Lukiolaisten Liiton toiminnassa voit olla mukana itsellesi parhaiten sopivalla tavalla. Voit esimerkiksi järjestää tapahtumia, tehdä edunvalvontaa tai koordinoida viestintää – mahdollisuuksia on rajattomasti!

Piirijärjestöjen ja jäsenjärjestöjen hallituslaisia sekä kaikkia SLL:n toiminnassa mukana olevia ja sitä tekeviä lukiolaisia kutsutaan aktiiveiksi. Pääset mukaan toimintaan ottamalla yhteyttä oman piirisi puheenjohtajaan tai ilmoittautumalla rohkeasti mukaan seuraavalle tapahtumalle.

Piirien omien tapahtumien lisäksi SLL järjestää vuosittain kolme valtakunnallista aktiivitapahtumaa: tammikuussa Talvipäivät, toukokuussa Kevätpäivät ja syyskuussa Syyspäivät. Tapahtumille saapuu aktiivisia lukiolaisia ympäri Suomen, usein kaikista SLL:n kahdestatoista piiri- ja jäsenjärjestöstä. Koulutussisältöjen lisäksi päivät sisältävät rentoa hengailua sekä mahdollisuuden tutustua liiton parhaaseen puoleen – sen ihmisiin.

Lukiolaisten Liiton toimintaan mukaan lähteminen kannattaa: omien taitojen ja tietojen kartoittamisen lisäksi saat unohtumattomia kokemuksia ja elinikäisiä ystävyyksiä. Lisää tietoa aktiivitoiminnasta löydät aktiivioppaasta.

Tervetuloa messiin!