Kutsu Suomen Lukiolaisten liiton Syyspäiville!

Tervetuloa lukiolaisten Syyspäiville Kouvolaan 3.-4.9.2016!

Lukiolaisten Syyspäivillä pääset haastamaan itseäsi erilaisissa workshopeissa, opit uutta niin viestinnästä kuin vaikuttamisesta ja inspiroidut huikeista tyypeistä ympäri Suomen!

Varaa siis paikkasi yhdelle syksyn upeimmista viikonlopuista ja ilmottaudu täällä: https://holvi.com/shop/lukiolaiset/product/7763ab021626d9cd1d386b0e798bc087/

AIKATAULU
Ilmoittautuminen alkaa tapahtumapaikalla klo 11 ja ohjelma alkaa klo 12 lauantaina 3.9. Tapahtuma loppuu noin klo 16 sunnuntaina 4.9.2016. Tarkempi aikataulu kellonaikoineen ja ohjelmineen lähetetään osallistujille sähköpostitse lähempänä tapahtumaa.

TAPAHTUMAMAKSUT
Tapahtuman hinta on 45€ ja se sisältää ohjelman ja koulutuksen sekä yöpymisen Cumulus Kouvolassa. Suosittelemme maksamaan tapahtumamaksun saman tien verkkopankissa tai luottokortilla. Jos et kuitenkaan pysty maksamaan tapahtumamaksua ilmoittautumisen yhteydessä, lähetämme laskun sähköpostilla, kun lisäät maksuvaiheessa koodin LASKULLA (laskutuslisä 5 €). Jos aiot majoittua tapahtuman aikana kotona, voit käyttää koodia ILMANMAJOITUSTA (hinnaksi jää silloin 15 €, joka sisältää tapahtuman ohjelman). Jos koulunne/kaupunkinne/piirinne maksaa tapahtumamaksun, laitathan sähköpostia asiasta osoitteeseen pauliina.pajunen@lukio.fi.

RUOKAILUT
Hotelliaamupalat kuuluvat majoittuvien hintaan. Muut ruokailut ovat omatoimista sekä lauantaina että sunnuntaina.

YLEISTÄ
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutuksen voi tehdä viimeiseen ilmoittautumispäivään 16.8. mennessä. Tapahtumamme on alkoholiton. Jos olet alle 18-vuotias, muistathan kysyä huoltajaltasi luvan lähteä tapahtumalle. Saat ilmoittautumisestasi kuitin sähköpostiin. Jos kuittia ei kuulu, ilmoittautumisesi ei todennäköisesti ole onnistunut. Jos näin käy, ole yhteydessä jompaan kumpaan alla kerrottuun henkilöön.

Lisätietoa tapahtumasta voit kysyä Aulilta (auli.piiparinen@lukio.fi /0442915966) tai Paijulta (pauliina.pajunen@lukio.fi / 0504007200).