KUTSU KAAKKOIS-SUOMEN LUKIOLAISTEN PIIRIKOKOUKSEEN 2017 LAPPEENRANTAAN

Tervetuloa Kaakkois-Suomen lukiolaisten piirikokoukseen! Luvassa mielenkiintoiset vaalit ja mahdollisuus vaikuttaa Kaakkois-Suomen lukiolaisten seuraavan vuoden toimintaan. Bonuksena uudet kaverit ja yhteisöllinen tunnelma. Täältä löydät virallisen kokouskutsun, jossa tarvittavat tiedot. Nähdään!

KOKOUSKUTSU

SUOMEN LUKIOLAISTEN LIITTO RY:N KAAKKOIS-SUOMEN PIIRI RY:N VARSINAINEN PIIRIKOKOUS

Tervetuloa Suomen lukiolaisten liitto ry:n Kaakkois-Suomen piirijärjestön vuosittaiseen piirikokoukseen 25.11.2017. Kokous pidetään Lappeenrannan Kimpisen koululla. Kokous alkaa klo. 14.00.

Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet lukiolaiset. Kokouksessa on äänioikeus sekä oikeus aloitteiden jättämiseen jokaisella, jolla on Lukiolaisten Liiton opiskelijakortti voimassa olevalla lukuvuositarralla (2017–2018) ja joka opiskelee jossain Kaakkois-Suomen piirin alueen lukiossa*.   Jos et ole Suomen lukiolaisten liiton jäsen, etkä halua tilata opiskelijakorttia, voit silti seurata kokousta puhe- ja läsnäolo-oikeutettuna.

Todistaaksesi äänioikeutesi ota kokoukseen mukaan Lukiolaisten Liiton opiskelijakortti tai SLL:n keskustoimiston myöntämä todistus jäsenmaksun maksamisesta.

Lisäksi oikeus aloitteiden jättämiseen piirikokoukselle on piirin alueen lukioiden opiskelijakunnilla. Aloitteet on jätettävä piirihallitukselle (aino.miikki99@gmail.com) viimeistään seitsemän (7) päivää ennen kokousta.

Piirikokouksessa pääset vaikuttamaan siihen, millaista toimintaa ja palveluja alueesi lukiolaisille järjestetään sekä pääset vaikuttamaan piirihallituksen kokoonpanoon joko äänestämällä tai vaikkapa hakemalla sinne itse!

Kokouksessa käsiteltävät asiat:

• Edellisen vuoden toimintakertomuksen hyväksyminen
  • Toimikauden 2016 tilinpäätösten vahvistaminen
  • Tili- ja vastuuvapauksien myöntäminen tilikauden 2016 tili- ja vastuuvelvollisille
  • Merkitään tiedoksi piirin osavuositoimintakertomus kuluvalta vuodelta 2017
  • Piirihallituksen puheenjohtajan, varapuheenjohtajan ja muiden jäsenten valinta vuodelle 2018
  • Toiminnantarkastajien valinta vuodelle 2018
  • Toimintasuunnitelman ja talousarvion hyväksyminen vuodelle 2018
  • Piirikokoukselle osoitetut aloitteet

Jos kokouksesta herää mitään kysyttävää tai haluat lisätietoa, ota rohkeasti yhteyttä Piirikokousvastaavaan. (Tomi Enberg, tomi.enberg@gmail.com.)

Tervetuloa!

Lappeenrannassa 25.9.291017

Piirihallitus

*Kaakkois-Suomen piirin alueeseen kuuluvat seuraavat lukiot: Lappeenrannan Itä-Suomen koulun lukio, Elimäen lukio, Lappeenrannan lyseon lukio, Haminan lukio, Lappeenrannan Steinerlukio, Iitin lukio, Parikkalan lukio, Imatran Itä-Suomen koulun lukio, Punkaharjun lukio, Imatran yhteiskoulun lukio, Rantasalmen lukio, Juvan lukio, Rautjärven lukio, Karhulan lukio, Savitaipaleen lukio, Kerimäen lukio, Savonlinnan lyseon lukio, Kimpisen lukio, Savonlinnan taidelukio, Kotkan lyseon lukio, Sulkavan lukio, Kouvolan yhteislyseon lukio, Taavetin lukio, Valkealan lukio, Kuusankosken lukio, Virolahden lukio.